![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nu jā, bet atšķirība tāda, kā to pasniedz. Var būt izcili monochrome`ie, kur krāsas vispār neprasās, bet, ja uzzīmē zīmējumu ar pelēko zīmuli, tad viņš arī izskatās pēc zīmējuma ar pelēko zīmuli. :/
Tev nemaz negribās saņemt foršas atsauksmes, ka tev, piemēram, bezkrāsainie sanāk vnk superīgi, jo tu viņus pasniedz kaut kādā savā īpašā stilā? Nevis tikai ''Mhm, ir ok, smuki.'' :I Protams, atkārtošos simto reizi, ka nav jau nevienam jāizpatīk, jo cilvēki taču zīmē arī priekš sevis, bieži vien, that is. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man domāt, tavs vnk neprot lietot skeneri/tā softu. Tas arī viss. Es izmantoju pašu lētāko skeneri (aka- laikam jau tad ari pašu sūdīgāko), lai veidotu maketu grāmatai. Krāsainu. Respektīvi- man izdevās izdarīt to adekvātā kvalitātē ar minimāliem līdzekļiem. Tātad vaina diez vai ir skenerī.
Un ja reiz gribi, lai tavi monohromie izskatās labāk, ņem tumšajām ēnām kādu mīkstāku zīmuli, lai melnāk sanāk, vai manuāli (nevis ar skenera iestatījumiem) piemēram fotošopā padari vajadzīgās vietas gaišākas/tumšākas- tā lai attēlā būtu visa melnbaltā krāsu gamma, nevis tikai pelēkais, pelēkais un pelēkais This post has been edited by FuschichO: Feb 12 2011, 23:09 -------------------- |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
.. tā lai attēlā būtu visa melnbaltā krāsu gamma, nevis tikai pelēkais, pelēkais un pelēkais Exactly. Tieši to es gribēju teikt. C: -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
El4an |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 130 Joined: 26-September 10 From: nowhere ![]() |
![]() pfff.. nu.. vismaz pašam nav garlaicīgi.. tas arī ir tas pats galvenais ![]() -------------------- |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Izkatās ka pamazām paliek arvien labāk.
Tā tik turpināt. |
El4an |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 130 Joined: 26-September 10 From: nowhere ![]() |
jā..pamazām jau labāk paliek, bet šādā ātrumā paies gadi kamēr sasniegšu tādu līmeni, kādu vēlos
![]() ![]() uzminat kas šitā pa meiteni ( jā.. es pats ar drošvien neuzminētu ![]() -------------------- |
EruLaif |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 1-November 06 ![]() |
Tā pa kreisi man mazliet atgādina Gillian Anderson no xfailiem.
![]() -------------------- |
El4an |
![]()
|
pfff..
![]() ![]() bet kkā pārāk vīrišķīgi sanācis.. XD laikam zodu un degunu vajadzēja zīmēt smalkāku.. -------------------- |
Arta |
![]()
|
Nē, nē, gadi nebūs vajadzīgi, kad tu dabūsi to riktīgo zīmējamo tehniku rokā, gadi būs viņu izkopt. o.o
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
El4an |
![]()
|
pamālēju ar ūdenskrāsām
![]() ![]() un tagat saket man- zīmulis vai ota? ![]() -------------------- |
Skilek |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 1-August 10 ![]() |
Es teiktu ka ota!
Interesantāk un kvalitatīvāk izskatās! ![]() -------------------- ![]() |
El4an |
![]()
|
nu.. interesantāk jā.. bēt nu kvalitāte gan te nav nekāda dzižā..
jāmeklē speciālas ūdenskrāsām paredzētas lapas citād šis locās, beržās cauri utt.. -------------------- |
El4an |
![]()
|
par cik man ļoti patīk visādas pamestas un spokainas vietas tad izdomāju,ka jāuzzīmē ar..
aiz gara laika arī izkrāsoju.. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
El4an |
![]()
|
še, kko uz ātro uzzīmuļoju..
![]() ![]() pssshhhhh.. neveru izdomāt ko zīmēt.. varbūt kādam ir kādi priekšlikumi? -------------------- |
El4an |
![]()
|
nav iedvesmas tāpē zīmēju to, ko redzu
![]() šoreiz tā ir mana roka ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:18 |