![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā, labi, bet tad tie cilvēki, kuriem nedara pāri, darīs pāri tev.
Es gribu beidzot izveseļoties un iet spēlēties volejbolu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
No problem. Taču neviens negribēs spēlēt volejbolu ap to laiku.
Es gribu rītdien dabūt ieskaiti. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Jā labi , bet tā būs par skolotāja jauno draudzeni
Es gribu šautriņu dēli -------------------- |
Austra |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-October 10 From: Latvijas Republika ![]() |
Jā, labi, bet prasu par viņu 10 latus.
Es vēlos karstu zaļo tēju. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Oh, k, bet tad Tu paslīdi uz banāna mizas un dabū pa ķirbi.
Es gribu uzmanību! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā, labi, bet tā būs policijas uzmanība.
Es gribu kaut ko garšīgu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ok, salo šokoladē.
Es gribu vēl vienu ieskaiti. |
Austra |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-October 10 From: Latvijas Republika ![]() |
Labi, bet arī šajā ieskaitē tu izgāzies.
Es vēlos ārā siltu laiku. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Labi, bet tas būs pilsētas mēroga ugunsgrēks.
Es gribu izmantot laika mašīnu. -------------------- |
Austra |
![]()
|
Labi, bet tu ātrāk novecosi.
Es vēlos sagraut utopiju. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Utopija ir teorētisks koncepts, kuru nevar dzīvē realizēt.
Es vēlos mieru zarnas dobumos. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Austra |
![]()
|
Labi, bet tur dzīvos lenteņi.
Es vēlos 4 no trim sivēniem. |
Keydan |
![]()
|
Ok, viņi tevi jau gaida Tvaiku ielā.
Gribu lai man būtu vairāk radinieku. |
Candyhunter |
![]()
|
Jā, labi, bet tie būs tavi daudzie nākotnes bērni.
Es gribu, lai nakts nebeidzas. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Keydan |
![]()
|
QUOTE Jā, labi, bet tie būs tavi daudzie nākotnes bērni. man patik berni... grību 4! ![]() Ok, taču pēc nedēļas viss uz zēmes nomirs. Gribu būt par ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 18:33 |