![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tu kļūsti par Sasuke, taisi emo-no-jutsu + buttrape from Orochimaru.
Es gribu vairāk laika. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Skilek |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 1-August 10 ![]() |
Labi, bet Tu būsi pliks un nabags!
Es gribu iztīrīt portatīvo! -------------------- ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Labi, bet, to darot, tu pazaudēsi pāris detaļas.
Es gribu garākas brīvdienas. -------------------- |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Labi, bet visu laiku plosīsies vētra un nebūs elektrība.
Es vēlos lai notiek brīnums. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
labi, bet tas notiks ar mani
Es gribu, konfektes -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
viss, kam tu pieskaries pārtop par konfektēm. cilvēki uzsprāgst kā labi dauzītas piņjadas.
es gribu, lai no mana maka varētu izņemt bezgalīgi daudz naudas. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Labi, bet tā būs monopola nauda.
Es gribu, lai man nevajadzētu taisīt ēst -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Labi, taču visi mirs badā.
Gribu Latvija izietu no krīzes. |
lilion |
![]()
|
Labi, bet to tik un tā piedzīvos tavi bērnu bērni.
Es gribu, lai nebūtu reklāmu pa tv -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Labi, bet pa TV ies tikai meksikāņu seriāli.
Es gribu Therion biļeti uz sava galda. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Skilek |
![]()
|
Labi, bet tā būs pielīmēta pie galda ar superlīmi!
![]() Es gribu, lai lekcijas būtu atraktīvākas un aizraujošākas! ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ok, taču tik daudz adrenalina nogalinās tevi.
Es gribu pūdeli laba sarkanvīna. |
Arts |
![]()
|
Labi, Tu dabū pūdeli sarkanvīnā (ceptu).
Es gribu vēl brīvlaiku! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Skilek |
![]()
|
[Heh, dažiem bija, bet dažiem nebija brīvlaika!
![]() ![]() Labi, bet tas būs pēc gada! ![]() Es, gribu... gribu kaut reizi pabūt ārzemēs! -------------------- ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Labi, bet tu būsi ieslodzīts autobusa bagāžas nodalījumā.
Es gribu būt ideāli vesela. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 18:17 |