![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā, labi, bet tu būsi pēdējais cilvēks uz Zemes.
Es gribu, lai man pietiktu laika gan mācīties, gan zīmēt, gan gulēt, ēst un mazgāties. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tev neatliek laika pasēdēt uz poda....
Es gribu austiņas! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Labi, bet tev tās atņems tēvs, kad gribēsi iet ārā, jo pa ielu taču nedrīkst staigāt kurls!
Es gribu pāris jaunas AA izmēra baterijas. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ok, tie būs no slavena ķiniešu ražotāja Dubracell.
Es gribu pudeli Dr. Peper. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Jā, labi, bet tā būs tukša pudele
Es gribu beigt gribēt -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tu dabū rozā poniju.
Es gribu svaigus augļus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Eu superīgi, varēšu to pārdot. Vai rīkot urlu medības tā mugurā :>
Jā, labi, be tu dabūsi tikai brīnišķīgi svaigus citronus, kurus mamma tev liks apēst, bez cukura un ar visu mizu. Es gribu rozā ponijam pieskaņotu āvu -------------------- |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Āva būs tik smaga ka ponijs apgāzīsies kopā ar tevi.
Es vēlos ātrāk ziemu |
lilion |
![]()
|
Jā, labi, bet tu to tāpat nepārdzīvosi
Es gribu jaunu telefonu -------------------- |
Skilek |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 1-August 10 ![]() |
Labi, bet tas būs spēļu!
![]() Es gribu ieskrieties! -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
Es gribu svaigi spiestu apelsīnu sulu! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
ok, bet tā būs svaigi spiesta no puvušiem apelsīniem.
es gribu kaut ko -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ok, bet tu neko nedabusi.
Es gribu sniegu. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ok, pārmaiņas pēc būs arī. Tāds skaisti pūkains, neslapjš, perfekts sniegs :3
Gribu dupša masāžu. :< -------------------- |
Arts |
![]()
|
Dabūsi no šitā masāžu.
![]() Es gribu succubus! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 12:17 |