![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Dabūsi incubus!
Gribu kreklu. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas būs rozā krāsā un uz tā būs rakstīta šausmīgā patiesība, ka tev ir mazs loceklis.
*neuztvert personiski pl0x XD Es gribu, lai man biežāk strādā 4. punkts :3 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
[ok, roza, but the second part is so not true!]
Ok, bet kopā ar 4. punktu (whatever dat is) biežāk būs arī rule 34... Gribu sieru. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Siers ar pelējumu- smalka maltīte.
Es gribu, lai kāds atrod rule 34 attiecībā uz mani. But srsly. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā, labi, bet tas būs guro!
Es gribu, lai viss būtu mierīgi. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Miers svelmē, asinīs un liesmā.
![]() Es gribu smieklīgu joku. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Jā, labi, bet tas būs par Tevi un to, no kā Tev kauns!
Es gribu, lai pie manis kāds atnāktu un salabotu datoram diskmašīnu. This post has been edited by Koneko: Nov 21 2010, 19:57 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Ok, bet tas maksās un es runašu tikai krievu valodā.
Es gribu EVE online. This post has been edited by Keydan: Nov 21 2010, 21:34 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ok, bet tavi senči izšķirsies, kā rezultātā tava māte kļūs par alkoholiķi, bet tēvs pakārsies, jo būs zaudējis jēgu dzīvē.
edit: oh, right. es gribu neiztukšojamu alus krūku. This post has been edited by Sigfa: Nov 21 2010, 22:17 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Worst case scenario:
Tu ar korišiem dzerat alu, piedzeraties un ejat gulēt. Apgāžas alus krūze, alus tek, tek, tek, un jūs visi noslīkstat alū. Pilsēta noslīkst alū. ![]() Es gribu ātrāk beidzas nanowrimo un man sāk dot lasīt noveles. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
dabūsi, bet tas būs sliktākais ko esi lasījis (dzīves patiesība.. nelasāma lieta pirms rediģēšanas)
gribu jaunu grāmatu -------------------- |
maitenieks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 22-August 09 From: Sabile ![]() |
Dabūsi, bet tā būs ķīniešu valodā uzrakstīta ar arābu burtiem.
Gribu jaunu fermentācijas trauku P.S. @Arts - http://en.wikipedia.org/wiki/London_Beer_Flood -------------------- |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Jā, bet fermentācijas trauks būs caurs, kā rezultātā visa susla iztecēs pa grīdu un nelabi smakos.
Vēlos jaunu apkures katlu. |
Keydan |
![]()
|
Ok, bet tas stadas uz low-grade smagiem naftas atritumu frakciam, kas satur daudz sērs, un jūms arī būs jāmaksa sods par LBN nenoverosanu.
Gribu iet uz pirti. Vēl labāk ja tas būs mixed-pirts ar jaunām sievietēm! |
Arts |
![]()
|
Dabū pirti ar nogribējušiem vaļiem, un Tu esi tur vienīgais džeks.
Es gribu vairāk RAM un Orange Box. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 12:33 |