![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ok... rape time...
Es gribu šašliku. |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
mazliet nokavēju... šašliks būs gatavots no kaķiem. Vēlos pieņemties svarā. This post has been edited by yukito-San: Oct 16 2010, 19:29 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
labi, tu būsi resns.
(I wouldn't mind a little rape and tea afterwards) Es gribu notievēt -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Labi, bet tev būs jāmekle jaunas drebes.
Es gribu 200ls. |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Labi, bet tas bus kredits no SMS credit.
Es gribu lai man nebutu "poha". -------------------- whatever.....
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Oh, labi, bet Tavā rīklē ir episks sušņaks un līdz veikalam ir pāris km.
Es gribu ātrāk brīvdienas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Jā, labi , bet tu tik un tā visas brīvdienas nogulēsi slims
Es gribu lai kāmjiem, būtu vairāk saprāta -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Labi, viņi pārņems cilvēci.
Es gribu, lai Lilion iemācās pareizā vietā likt komatu XD -------------------- |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Labi, bet viņa turpmāk kļūs par grammar nazi
Es gribu lielāku datora ekrānu -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Labi, bet tad tas Tev izdedzinās acis.
Es gribu steiku un sauso sarkanvīnu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Skilek |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 1-August 10 ![]() |
Labi, bet steiks būs no Tavas miesas un sarkanvīns Tavas asinis!
Es gribu boksa maisu!! -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
Boksa maiss Tev sadod pa seju.
Es gribu Valmiermuižas tumšo vai Piebalgas Lux. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
Lab, bet ārsts tev būs noliedzis dzert.
Es gribu, lai man kāds pamāca parkūru. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Jā, toties tu salauzīsi kāju.
Es neko negribu. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
ok, bet tad tev jāmirst nost, jo tu aizņem pārāk daudz vietas.
Es gribu sniegu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 12:22 |