![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Once again, GTFO uz Sibiriju.
Es gribu pagulēt vel 2 stundas. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Labi, bet tev tā vai tā nāks miegs.
Es gribu, kaut man nebūtu jātaisa pasūtījuma darbs : konceptuālā māksla, brīvi izvēlētā veidā, kas ir telpiska. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ok, atdod šo darbu man XD
Es gribu, lai ilgāk būtu tāds foršs laiks kā šodien. Teiksim, pāris mēnešus ^^ -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Ok ,atdošu, ja man līdz šī vakara beigām nekas nesanāks XD
Jā labi, tad mēs visi iesim bojā. Es gribu būt bruņurupucis -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ok, bet tevei sauks Leonardo un tu dzīvosi megapolisā, kanalizācijā.
Es gribu ēst. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
tu dabūsi gardāko paiku ko var sadabūt, tiai tur būs kaut kādi tārpi pagadījušies
gribu tēju -------------------- |
Skilek |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 1-August 10 ![]() |
Labi, bet tā būs bez cukura un tajā būs izspiests vesels citrons.
Es gribu būt nemirstīgs! O_o -------------------- ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Bet tu nebūsi mūžīgi jauns.
Es gribu aizbraukt uz Japānu. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu labi, bet ņem vērā, ka tur izvarošana būs sveiciena vietā.
Es gribu marmelādīti. -------------------- |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Labi, bet ta bus Laimas marmelade ar seit jau minetajiem tarpiem.
Es gribu atrast darbu. -------------------- whatever.....
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Asenizators.
Es gribu ceptas cūkgaļas ribiņas! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
Tie būs pedejie ribiņi tavā dzīvē!
Es gribu labu kafiju. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Labi, bet tā būs bez cukura un tajā būs izspiests vesels citrons. ideāli ^^ par cik ciest nevaru cukuru tējā un citrons ir labs ar zaļo tēju ![]() labi, bet tā iznāks tev vāja, ka pat krāsa būs kaķa čuras gribu gaļu -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Uz ielas ir pilns ar kaķiem...
Es gribu kļūt par vienradzi -------------------- |
Skilek |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 1-August 10 ![]() |
Labi, bet tā būs bez cukura un tajā būs izspiests vesels citrons. ideāli ^^ par cik ciest nevaru cukuru tējā un citrons ir labs ar zaļo tēju ![]() uhh... Kad rakstīju to tekstu, tobrīd dzēru tādu tēju! ![]() Labi, bet Isabel Carmin fon Edelhain ļoti garšo vienradži! Es gribu... gribu... saprast mod_rewrite! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 18:33 |