![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mkay, bet tu nesapratīsi css un html
Es gribu vienas reizes dzimumattiecības ar divām skaistām un veselām meitenēm reizē. This post has been edited by FuschichO: Oct 19 2010, 21:27 -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
labi, bet tas tiešām būs vienas nakts prieks par cik sēdēsi atlikušo mūžu cietumā par pedofīliju
es gribu GPS -------------------- |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Labi, bet tas būs drausmīgi neprecīzs, (rādīs ar nobīdi ~20km)
Vēlos lai piektdien nelītu lietus un arī nebūtu slapš sniegs. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Labi, bet līs indīgi abinieki.
Es gribu, lai rīt nebūtu daudz jāmācās. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā, labi, bet tu gūsi smadzeņu traumu, kas neatļaus neko jaunu atcerēties, tādejādi izslēdzot mācīšanās iespēju.
Es gribu maģiski transplantēt savus elpceļus pret veseliem elpceļiem. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Taja pati procesā tu transplantēsi sev arī caļa smadzenes.
Es negrību atkal slimot. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Īstenībā gribi gan... bet ko tad es zinu, vai ne?
Enivei- tu nekad neslimosi, bet bieži gūsi traumas Es gribu, lai tētis man pastāsta, par ko skatās TV -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
>Nē, negribu! :<
Tikai tētis ir nolēmis runāt tikai spaņu valodā. Es gribu, lai Krievijā ražotu labus auto. |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Atsāks ražot UAZ-469, būs ideāli latvijas ceļiem, tikai vēl būs vecie benzīna dzinēji ar labo apetīti.
Gribu jaunas saulesbrilles. |
FuschichO |
![]()
|
.. sirsniņformā
Gribu, lai man rīt būtu vairāk par vienu ciemiņu. Laikam. Nē. Gribu tikai vienu ciemiņu! XD -------------------- |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Tas būs viens ciemiņš ar piecām galvām ._.
Gribu atgriezties laikā atpakaļ vienu dienu, lai neizmežģītu potīti T^T -------------------- |
Skilek |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 1-August 10 ![]() |
Labi, bet tāda gadījuma Tu salauzīsi kāju!
Es gribu svaigu govs pienu!! ![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Ak Dievs, Skilek, tas gan ir ļauni.
Tajā svaigajā pieniņā būs salmonellas (ja tas vispār ir iespējams) Es gribu lai mana ādiņa būtu skaista un gluda -------------------- |
Keydan |
![]()
|
"Atsāks ražot UAZ-469" - tos taču nepartrauca ražot!
Tik sakista, ka tu nevarēsi iziet no mājas, tik gluda ka tu neko nevaresi turēt rokā. Es gribu šķirties are savu slinkumu. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Slinkums no Tevis izšķīrās, savāca dzīvotgribu un prasa abus dupša vaigus deldēšanai.
Es gribu, lai cilvēkiem mazāk dara pāri. :I -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 18:44 |