![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Iet večiņa pa ielu un redez, ka septiņi gabali sit vienu. Večiņa sadomājusies aizstāvēt nabadziņu, iet klāt un sāk lūgties, lai pārstāj. Viens no sitējiem atbild: "Ei, tantuk, mēs tak spameri sitam!". Vecenīte uzreiz salecas: "Tad ko jūs ar rokām, ar kājām, ar kājām to maitu!!!".
XVIII gadsimts. Jauns kavalieris uz margrietiņas zīlē mīl, nemīl XIX gadsimts. Jauns džentelmenis cilindrā zīlē ar margrietiņu. Mīl? Mani protams! Dos, nedos XX gadsimts. Jaunietis džinsos zīlē uz margrietiņas Mīl? Kuru šīs muļķības interesē? Dos? Protams! Stāvēs, nestāvēs XXI gadsimts. Nenosakāma izskata būtne skatās monitorā: Es tevi mīlu! Es tevi gribu! Var būt tiekamies? un zīlē: Vīrietis? Sieviete? Aktīvais? Pasīvais? Vientulība ir, kad jūsu paskastītē ir vēstules tikai ar serveru reklāmām. Dievs visiem ir viens, provaideri dažādi. - Starp manu draudzeni un internetu ir daudz kas kopīgs. Aha, daudz lietotāju - Hallo! Te provaideris? Nevar līdz jums tikt! Nepārtraukti nojūk savienojums! Runājiet tieši cerība uz sakariem ir? Nevajag tā kliegt. Cerība uz sakariem vienmēr ir. Un nekas mums nenojūk jau sen. Mēs jums neesam nekāds interneta provaideris, mēs tak esam publiskā māja. -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Taatad jaunais CSDD examens
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:17 |