IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Smiekli liidz asaraam =]]], lasīt vairāku cilvēku klātbūtnē...
Ella
post Oct 16 2004, 15:06
Post #16

Koushaku

Group: Chuunin
From: Wherever my heart takes me ... *^^*

Iet večiņa pa ielu un redez, ka septiņi gabali sit vienu. Večiņa sadomājusies aizstāvēt nabadziņu, iet klāt un sāk lūgties, lai pārstāj. Viens no sitējiem atbild: "Ei, tantuk, mēs tak spameri sitam!". Vecenīte uzreiz salecas: "Tad ko jūs ar rokām, ar kājām, ar kājām to maitu!!!".

XVIII gadsimts. Jauns kavalieris uz margrietiņas zīlē – mīl, nemīl… XIX gadsimts. Jauns džentelmenis cilindrā zīlē ar margrietiņu. Mīl? Mani protams! Dos, nedos… XX gadsimts. Jaunietis džinsos zīlē uz margrietiņas – Mīl? Kuru šīs muļķības interesē? Dos? Protams! Stāvēs, nestāvēs… XXI gadsimts. Nenosakāma izskata būtne skatās monitorā: ”Es tevi mīlu! Es tevi gribu! Var būt tiekamies?” un zīlē: “Vīrietis? Sieviete? Aktīvais? Pasīvais?”

Vientulība ir, kad jūsu paskastītē ir vēstules tikai ar serveru reklāmām.

Dievs visiem ir viens, provaideri dažādi.

- Starp manu draudzeni un internetu ir daudz kas kopīgs. – Aha, daudz lietotāju…

- Hallo! Te provaideris? Nevar līdz jums tikt! Nepārtraukti nojūk savienojums! Runājiet tieši – cerība uz sakariem ir? – Nevajag tā kliegt. Cerība uz sakariem vienmēr ir. Un nekas mums nenojūk jau sen. Mēs jums neesam nekāds interneta provaideris, mēs tak esam publiskā māja.

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
deleted-ray
post Oct 16 2004, 20:59
Post #17

Heimin
*

Group: Chuunin

Taatad jaunais CSDD examens
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6 August 2025 - 08:17