![]() |
![]() ![]() |
![]() |
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
kautgan vajadzeetu pamainiit serveri ne visu laiku speeleet motraa.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
http://www.aniro.ath.cx/aniro/
rekur ir par Aniro serveri |
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
man kautkaa never valjaaa
![]() -------------------- ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
http://aniro.ath.cx/aniro/index.php?show=downloads
mok šitā rādīs.. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
eee kas pa fignu kape Conecction failed, kad tad serveris pilns ka neiet ieksa vai kas ?
|
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
tagad tur neparedzētā maintaince....
http://cp.aniro.ath.cx/cp/login.php -> tur var redzēt, vai serveris strādā vai ne.. un ne to vien tur var redzēt. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
duuduupiipii |
![]()
|
Tā kā bija tas maintaince, tad viņi laikam izdzēsuši pārtijus (arī manu latviešu), tad nu latvieši wisperojiet (pm) un satiksimies un būs atkal pārtijs
![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
-=TUMSA=- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 11-April 05 ![]() |
kur var dabut to bariju apple juice, prieksh tiem mazajiem kas ar somu staigaa lidzi?
|
-=TUMSA=- |
![]()
|
kapec kad esmu uztaisijis party es nevaru nomainit party setup uz kur sadala exp man pasaka: "you can't modify party setup"?
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
1) to sulu var uztaisīt, tikai jāizpilda viens kvests (neatceros, kur bija jāiet - to Jaffa zin; ja vajag iedod ābolīšus un pudelītes - uztaisīšu);
2) pārtijā var mainīt exp tad, kad visi ir vienā kartē, tb kopā, ja čarakteri ir dažādās kartēs, tad rādās tas uzraksts "you can't modify party setup". a manā pārtijā vais nenāksi? ![]() ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
-=TUMSA=- |
![]()
|
kad es vakar iegaju gribeju apstities kas no jums ir partija, tad tur man radija ka es vairs nebiju tava party
![]() es vakar gribeju savu draugu uzkachat vinjsh ir iesacajs ![]() es ar draugu biju viena karte |
duuduupiipii |
![]()
|
nu, es jau iepostoju, ka pārtiji izdzēsti.
nu ēm.. tā ir, ka pa naktīm spēlē ![]() tad nezinu kas par lietu - kāpēc nevarēja shared exp uzlikt.. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
lorraine_cutie12 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 5-April 05 From: Philippines ![]() |
I think no one else than me plays the Philippine Ragnarok onling RPG, does it???
![]() -------------------- Our Father
Pater noster, qui es in caelis, sanctificetur Nomen tuum. Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie, et dimitte nobis debita nostra sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem, sed libera nos a malo And now may the tormented souls of the Dead receive eternal salvation in the name of the Father, of the Son, and of the Holy Spirit. Amen... |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Nope, someone still plays do it's still not so interesting as it cud if I had any friends out there.
-------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Duu duu apsveicu ar hunter =)
kad tiksimies ? ES jau ar driiz staassos 2 darbaa me lv 50 tik nezinu knight vai crusarder moss paliidzi izveeleeties =) nez ko tumsa nnems nebuutu labi vienaa paartijaa to passu darbu nnemt domaaju. ![]() Es gribeetu uztaisiit guild duuduu kas man buutu jaadara ????? Letinnu guild ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |