![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
aa un ar to glluku viss ir ok tagad beidzot atkal varu kaccaaties
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Jaffa @ Jun 3 2005, 19:25) Es gribeetu uztaisiit guild duuduu kas man buutu jaadara ????? Letinnu guild ![]() Vajag tādu Emperium itemu, kas maksā dažus simtus tūkstošu, ja pareizi atceros. |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(bubu @ Jun 3 2005, 20:44) QUOTE(Jaffa @ Jun 3 2005, 19:25) Es gribeetu uztaisiit guild duuduu kas man buutu jaadara ????? Letinnu guild ![]() Vajag tādu Emperium itemu, kas maksā dažus simtus tūkstošu, ja pareizi atceros. Tas kurš visbiežāk krīt no MVP .Un ja drop = 1 tad tad tas maks baigi daaaaaargi. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
QUOTE(Jaffa @ Jun 3 2005, 19:27) a kāpē man jāsaturās? gaf gaf ![]() ---------- sunis gaidīja, bet tā arī nesgaidīja saimnieku... ![]() ![]() ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
QUOTE(CloudX @ Jun 3 2005, 21:07) jā, bet emperiums krīt vēl mazāk par 1%... tātad vieglāk pat sakrāt naudu un nopirkt no tirgoņiem par 800k.. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
-=TUMSA=- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 11-April 05 ![]() |
QUOTE(Jaffa @ Jun 3 2005, 19:25) Duu duu apsveicu ar hunter =) kad tiksimies ? ES jau ar driiz staassos 2 darbaa me lv 50 tik nezinu knight vai crusarder moss paliidzi izveeleeties =) nez ko tumsa nnems nebuutu labi vienaa paartijaa to passu darbu nnemt domaaju. ![]() Es gribeetu uztaisiit guild duuduu kas man buutu jaadara ????? Letinnu guild ![]() man lidz job 2 vel ilgi ir jakachajas ![]() ![]() shodien mazliet paniekojos ar archeru tiku lidz 16/11 ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(lorraine_cutie12 @ Jun 2 2005, 12:38) philippine is too far, if people play official servers here, they choose euro-RO, or iRO. but most people play on private servers... ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
duuduupiipii |
![]()
|
QUOTE(-=TUMSA=- @ Jun 4 2005, 03:57) man lidz job 2 vel ilgi ir jakachajas ![]() ![]() shodien mazliet paniekojos ar archeru tiku lidz 16/11 ![]() nu ja es pareizi zinu, tad man šķiet, ka crusader arī citus var healot, vismaz es esmu redzējusi, ka mani crusaders uzhealo. tā kā varat jau arī abi divi ņemt un būs, kas healo ![]() ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
kads man var izpalidzet man neiet RO man vins visu laiku motr.ru serveri kad conn taisu rada kad faild to conn FTP servers kads var izpalidzet savadak es tev vel nojuksos plizzzzzzz
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
Tātad, Jaffa, bišku par Crusader vai Knight tēmu. Citā forumā saņēmu daudz spriedelējumu par to, kurš labāks. Tad nu taga bišku patulkošu no tā, ko izlasīju.
Tātad var ņemt abus ![]() ai, ![]() ![]() ![]() QUOTE -Crusader- Crusader's have the advantage over undead and demons because of the allmigthy grandcross. Heal is pretty useles unless you're a INT swordie ( wich i giess you're not). Crusaders get to die a bit more cause they can kill themselves with GrandCross. They look stronger and cooler on a pecepeco (btw peco peco riding is a useless skill for crusaders.) Have lots of shield skills ( i said they're defense based) are a bit weaker in attack cause uses 1 handed swords. have more hp then knigth and 50% holy resistance -Knigth- Knigth mainly use spears because they have lots of spear skills. have lower def cause can't use shields. they look weaker then crusader ( but not weak). Peco Peco riding is more usefull because it raises the power of a skill called "spear mastery" a bit more booring to play then crusader cause knigth skills are mainly as bash ( spear stab, bowling bash,Pierce) and magnum brake (brandish spear). they are faster because they have "2 hand quicken". Are a bit better in PvP. un vēl viens blabla: QUOTE Knights can use Shields ~.~ If a Knight wants to be a Spear Knight, he should wear a One Hand Spear, a Shield and Def/Vit/Resistance Equipment, if he wants to be a Agi Knight, he should wear a Two Hand Sword and Agi/Flee Equipment... lūk tā - tev vajadzēs pašam izvēlēties, atkarībā no tā ko tu gribēsi - uzbrukt vai aizsargāties ![]() ā, jā izlasīju vēl, ka Magnum Break nav jēdzīgs spells, ir vērts tikai līdz 3 lvl to uzkačāt... This post has been edited by duuduupiipii: Jun 5 2005, 16:33 -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Nu jaa es jau iepriekss ar nedaudz papeetiiju tos skilus kas man naaktu par crusarder hmmmm nu nezinu uz sso briidi man tiessaam crusarder patiik vairaak. Bet nu nav ne jausmas vaardu sakot man veel 1 lv jaadabon un tad iessu pildiit questu. Cik sapratu tad magnum break labaak nekaccaat. Nu bet man jau gandriiz pilns
![]() ![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
tak aniRO tagad neiet. Kaads gadiijumaa nezin kapee?
![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
spear knights 4ewer
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
-------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
duuduupiipii |
![]()
|
QUOTE(Red Devil @ Jun 6 2005, 11:50) dažreiz tā ir, tad vajag pagaidīt, pāris reizes pamēģināt ieiet, un ar kādu 3, 4 reizi parasti sanāk. tikai nevajag visu laiku mēģināt (katru sekundi).. kāds tev ingame niks? This post has been edited by duuduupiipii: Jun 6 2005, 16:37 -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:53 |