![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-=TUMSA=- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 11-April 05 ![]() |
esmu dzirdejis ka ir ari tad job kaa Super Novice Class.
Ar ko vinjsh atshkiras no parasta novice un vai no shi super var ari pariet uz citu job? |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
QUOTE(-=TUMSA=- @ Jun 6 2005, 20:21) esmu dzirdejis ka ir ari tad job kaa Super Novice Class. Ar ko vinjsh atshkiras no parasta novice un vai no shi super var ari pariet uz citu job? nav ne jausmas, es arī gribētu to uzzināt ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(duuduupiipii @ Jun 6 2005, 20:31) QUOTE(-=TUMSA=- @ Jun 6 2005, 20:21) esmu dzirdejis ka ir ari tad job kaa Super Novice Class. Ar ko vinjsh atshkiras no parasta novice un vai no shi super var ari pariet uz citu job? nav ne jausmas, es arī gribētu to uzzināt ![]() mazohistu klase ![]() lieta taada ka ar novice tev jauzkachaajaas liidz 40 job liimenim =D, tad tu vari kljuut par supernovice aka supermen ![]() Nezinu skaitaas ljoti kruti uztaisiit veikalu ar supernovice, piemeeram Ragam taads ir, bet nu es uzskatu ka ta ir tuksha laika izmeshana ![]() Uz citu jobu no shiis klases vais paariet nevar. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Jun 7 2005, 11:26) mazohistu klase ![]() lieta taada ka ar novice tev jauzkachaajaas liidz 40 job liimenim =D, tad tu vari kljuut par supernovice aka supermen ![]() Nezinu skaitaas ljoti kruti uztaisiit veikalu ar supernovice, piemeeram Ragam taads ir, bet nu es uzskatu ka ta ir tuksha laika izmeshana ![]() Uz citu jobu no shiis klases vais paariet nevar. bet tad tas nozīmē, ka es vairākus 1 job lvl darbus varu paņemt? tad jau kruti.. var healot, pārdot utt.. daļēji kruti protams.. ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(duuduupiipii @ Jun 7 2005, 10:30) QUOTE(kaarleens @ Jun 7 2005, 11:26) mazohistu klase ![]() lieta taada ka ar novice tev jauzkachaajaas liidz 40 job liimenim =D, tad tu vari kljuut par supernovice aka supermen ![]() Nezinu skaitaas ljoti kruti uztaisiit veikalu ar supernovice, piemeeram Ragam taads ir, bet nu es uzskatu ka ta ir tuksha laika izmeshana ![]() Uz citu jobu no shiis klases vais paariet nevar. bet tad tas nozīmē, ka es vairākus 1 job lvl darbus varu paņemt? tad jau kruti.. var healot, pārdot utt.. daļēji kruti protams.. ![]() jaa tu vari samikseet firebolt heal bash doble strafe vienaa charaa -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
es jau aniRo diemzheel nespeeleeju es tagad speeleeju namelessRO
![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
duuduupiipii |
![]()
|
QUOTE(Red Devil @ Jun 7 2005, 17:52) hmm..bet kāpēc tad aniro neiet? -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Tapec Ka Shut Down lidz 00:00 it ka =)
|
duuduupiipii |
![]()
|
nu bet tas ir ja ir "maintaince".. un to viņi paziņo, ja tu esi serverī, protams. bet vai serveris ir online vai ne, to var apskatīties šite -> http://cp.aniro.ath.cx/cp/login.php
-------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
duuduu es jau saaku pildiit questu priekss crusarder buaaaa...............
Tas ir diezgan pagruuti man tur vaidzeeja 4 veidu itemus savaakt ko arii izdariiju bet ar citu cilveeku paliidziibu. Piemeeram samakssaaju 7 000 munk lai vinnss man 10 muumiju itemus savaac =) Bez taa nu nekaa jo tur paaraak stipri mosskki bij un tad geffen tower es arii ar kautkaadu gildi kopaa vazaajos jo passam bij vienkaarssi NEREAALI to paveikt. Un no questa esmu izpildiijis tikai vienu ceturto dallu kautgan speeleeju vakar 6 h pa nakti ![]() Bet tas ir to veerts es buussu crusader ![]() Naakossreiz pildiissu naakosso etapu bet aatraak par job 45 neklluussu par crusarder tas nu galiigi nav izdeviigi. Es taa bissku pareekkinaaju nu un mees jau kopaa arii vareetu kaadreiz veel uzspeeleet es juutu ka vareetu saakt arii tev paliidzeet netikai pa kaajaa mmaisiities ![]() Labi student turaas ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
vai ta tik traki jāpilda tas kvests? nu kad būsim abi online, tad noteikti palīdzēšu tev to izpildīt!
nu nez nez vai tu man pie tiem ģeogrāfiem kaut kā palīdzēsi, ja nu vienīgais baidīsi puķes ![]() jap, studento turās!! un priecīga par pirmo dabūto atzīmi ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Pag pag kape man rada ka server is closed ? =(
|
kaarleens |
![]()
|
QUOTE(Jaffa @ Jun 8 2005, 19:10) duuduu es jau saaku pildiit questu priekss crusarder buaaaa............... Tas ir diezgan pagruuti man tur vaidzeeja 4 veidu itemus savaakt ko arii izdariiju bet ar citu cilveeku paliidziibu. Piemeeram samakssaaju 7 000 munk lai vinnss man 10 muumiju itemus savaac =) Bez taa nu nekaa jo tur paaraak stipri mosskki bij un tad geffen tower es arii ar kautkaadu gildi kopaa vazaajos jo passam bij vienkaarssi NEREAALI to paveikt. Un no questa esmu izpildiijis tikai vienu ceturto dallu kautgan speeleeju vakar 6 h pa nakti ![]() Bet tas ir to veerts es buussu crusader ![]() Naakossreiz pildiissu naakosso etapu bet aatraak par job 45 neklluussu par crusarder tas nu galiigi nav izdeviigi. Es taa bissku pareekkinaaju nu un mees jau kopaa arii vareetu kaadreiz veel uzspeeleet es juutu ka vareetu saakt arii tev paliidzeet netikai pa kaajaa mmaisiities ![]() Labi student turaas ![]() varbuut ir izdeviigi nopirkt chiwilary emblem ar sho lietinju daudzos serveros uzreiz var iziet crusadera questu http://motronline.com/database/items/1004 parpaarieshanu uz 2 jobu es ieteiktu kachaaties liidz 50 jobam jo skili vienmeer noder, lai gan tas ir ljoti gruuti bet vajadziigi , lai gan es pats 44 paargaaju . vieniigais ja esi aco mags un arii archers 50 jobs ir noteikti vajadziigs -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
MitSuki, tāpēc ka citreiz viņš mazus bērnus no rīta nelaiž spēlēties
![]() to kaarleens: nu nez es uzreiz pārgāju uz hunteri no 40 job lvl, un tad job lvl ātri kačājās, tā kā nebija nekādu problēmu ar skillu uzlabošanu. bet cik es zinu, tad piem, acolyte tikai no 50 job lvl var pāriet nākamajā job. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
kads var palidzet man ragnarog neiet man radas faild to conn FTP server. Kads var palidzet
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |