![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
to sandzi pagaidi bishkinj un ieraxti login/paroli veelreiz! =] shad tad jaraxta reizes 5-6 bet ir to veerc!
![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
bet tur ir ta problema es pat serverim nevaru pieslekties
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(duuduupiipii @ Jun 9 2005, 10:00) MitSuki, tāpēc ka citreiz viņš mazus bērnus no rīta nelaiž spēlēties ![]() to kaarleens: nu nez es uzreiz pārgāju uz hunteri no 40 job lvl, un tad job lvl ātri kačājās, tā kā nebija nekādu problēmu ar skillu uzlabošanu. bet cik es zinu, tad piem, acolyte tikai no 50 job lvl var pāriet nākamajā job. nju un cik tev ir arow shower ? un ja tas ir kuru skilu tu nedakachaaji duuduupiipii ehh tev arii ir sachakareets chars -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
arrow shover, protams, ka 1 lvl..
![]() ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
-=TUMSA=- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 11-April 05 ![]() |
Jaffa tu jau esi kluvis pa crusarder?
|
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
es arii labprat uzspeletu RO tik nezinu kur var normali novilkt klientu, varbuut kads var noshaareet ieksh dc++ ludzu...
-------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tiem kam Ro ir tikai garaamskrienot ... labaak ir ta LV serveros speeleet - tur var aatri uzkachaties paluret kas un kaa un aizmirst gamuci =)
Time kam patiik jo gruutaak, jo labak - welcome to http://motronline.com me is mazinsh merchants 43 levela buus forger smits, nu jau 9 meeneshi kachaaju taalaak par merchu netieku ^^ laikam jau deel 96 Hunters un 60 Sins -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Nee tumsa veel neesmu klluvis esmu 57/41 un tuseeju parasti pie orkiem. Man bissku saccakareets ccars un man veel 3 job lv vaig dabuut un tad es vareessu normaali iet un par krusarderi klluut. Man vai enduranc dabuut. Jo ir viena istaba kur jaaizskrien liidz galam istabaa kur pilns ar nereaalajiem monstriem, passlaik izskriet nav iespeejams jo nav endure, kad buus tad ar meegginaassu un domaaju ka arii tikssu jo liidz ssim esmu ticis liidz passaa mbeigaam taccu ne liidz passaam kur mani vienmeer kaads nossaj. Starp citu monstri ar nereaali viens ssaaviens un atnnem 1500
![]() ![]() Turaas duuduu ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
aa un ssad tad kad aniro neiet es uzspeeleeju serverii kur ir nedaudz pretiigi
![]() ![]() |
-=TUMSA=- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 11-April 05 ![]() |
Jaffa - es gribetu paspelet taja serverii, visticamak ap kadu juliju es varetu atkal spelet ragnarok
pasaki addresi taa servera |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Spectre @ Jun 12 2005, 19:11) me is mazinsh merchants 43 levela buus forger smits, nu jau 9 meeneshi kachaaju taalaak par merchu netieku ^^ laikam jau deel 96 Hunters un 60 Sins hunteru dakachaa ![]() ehh zinu cik gruuti man ar main charu nevisai intresanti kachaat ir -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Te kāds no Mirror of the realm servera ir?
-------------------- |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Nuin @ Jun 20 2005, 14:02) kaarleens, Spectre, Rags - Bushido guild ![]() nu tur vel paris cilveki vietejie, bet ne no foruma ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
hmmm nesen ar draugiem saakaam speeleet ro lv servaa diezgan labs nemot veeraak kad ir arii advanced clas ja kaads grib tad seit var to noka4aat http://rkc.dyndns.info/ragnarok_lv.exe
![]() -------------------- ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(<Graph> @ Jun 20 2005, 20:11) hmmm nesen ar draugiem saakaam speeleet ro lv servaa diezgan labs nemot veeraak kad ir arii advanced clas ja kaads grib tad seit var to noka4aat http://rkc.dyndns.info/ragnarok_lv.exe ![]() 1. tas serveris ir galigi bugains... 2. adv jobus taisit kad nav pat pastavigi 2000-3000 speletaju ir vel stulbak 3. nu un protams ja palasam forumu tad redzam kaudzi ar nedaudz dumjiem cilvekiem + adminus kam pofig uz lamasanos utt... ![]() 4. nemaku pateikt, tacu domaju ka tur ir palielinats exp/drop rate, kas protams boja gameplay un balansu ![]() TADA serveri nav pat verts meginat -------------------- Хентайная табуретка!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:34 |