![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Hei es jau kaadu laiku neesmu Latviessu ggiimi redzeejis aniro.
![]() Nu kas par lietu johaidii ![]() Aa un duuduu tu vispaar veel ar to ccaru süeelee vai esi saac speeleet jau ar kaadu citu ccaru jo zem duuduu tevi vairs nevaru satikt. ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
Nū, es arī neesmu sen tur rādījusies, nav sanācis laika.. bet drīz domāju kādu laiciņu piesēst (kaut gan tikai pa darbadienām). un niks tas pats vecais - duuduu
![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
eu...man te taada mazliet vitaala probleema - kur ragnarokaa var salikt hotkeys?
-------------------- ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
F10? (ai vai arī varbūt bija F11/F12, īsti vairs neatceros)
Vai tad tutoriālī nelasīji, ko tev saka? |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Nu es godiigi sakot arii tutorial nelasiiju
![]() Nezinu kapeec bet lloti ptiik passam kautko atklaat un leeniiteem pamazaam prasot cilveekiem. Nu jaa bet tas laikam nebuutu labaakais veids kaa saakt speeli. duuduu es tev vareetu piedaavaat vienu guild kur es pats arii esmu iekssaa, tur guild liideris atstaajis vietu maniem draugiem kas stipraaki par 50 lv ![]() Mums pietruukst hunteru un magu nu ja kaads veelas var drossi naakt jo liideris pat nesatraucas par to ka kaads vareetu vaaciski nerunaat vinnam tikai katik stipraaki cilveeki. Guild nav iipassi stiprs bet tas tak ir labi jo var attiistiit ![]() Un cilveeki ar nav visvisaadi salassnnas taakaa buutu jauki arii kaadu Letinnu redzeet ![]() Nu un beidzot laikam pats arii crusarderos iekllaavos. Ssonakt es to paveicu ![]() ![]() Tagad veel tikai nedaudz jaaattiistaas lai nedaudz normaala speeleessana arii ar crusarder paliek ![]() |
Jaffa |
![]()
|
aa un pavisam aizmirsu. Kur var Aniro serverii frizuuru nomainiit un vai vispaar to var. ES kaa saaku ar savu varoni speeleet taa iisti neizveeleejos kauko patiikamu un tagad jau tas sarkanmatainais mosskkis saak krist uz nerviem
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
to SheWr: F12 jālieto!
to Jaffa: Par matiem: nez, vienreiz redzēju čarus runājam par to, ka viens taisīs sev jaunu pričeni, bet es nezinu, vai viņi runāja to par Aniro, vai par īstenību ![]() Apsveicu ar Krusāderi! Kaut kādā guildē vienreiz jau biju, vai vispār no guildes ir kaut kāda jēga?? Bet nu it kā jau varētu ģildu karus uztaisīt un vispār kaut ko jaunu pamēģināt.. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
duuduupiipii |
![]()
|
nu kur ta visi latvieši palikuši?
![]() ![]() ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Chuubii |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 30-January 05 ![]() |
oi ku AniRo daudz latvieshu pats gan tik vienu esmu saticis :/
|
duuduupiipii |
![]()
|
nu ir kāds maziņš bariņš latviešu tai spēlē.
![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
QUOTE(Jaffa @ Jul 2 2005, 05:33) duuduu es tev vareetu piedaavaat vienu guild kur es pats arii esmu iekssaa, tur guild liideris atstaajis vietu maniem draugiem kas stipraaki par 50 lv ![]() Mums pietruukst hunteru un magu nu ja kaads veelas var drossi naakt jo liideris pat nesatraucas par to ka kaads vareetu vaaciski nerunaat vinnam tikai katik stipraaki cilveeki. Guild nav iipassi stiprs bet tas tak ir labi jo var attiistiit ![]() Un cilveeki ar nav visvisaadi salassnnas taakaa buutu jauki arii kaadu Letinnu redzeet ![]() Mjaaa 50 levels + heh ir nu gan jums diivaina cilveeku izvele ![]() Jums tadas lietas kaa CHARACTER BUILD UP TO LEVEL 99 neinteresee ? kads buus gala rezultats ? Vatru teikt droshi hants bez VIt 38+2 nav nekas iiapsh .. peec patchiem pat uz mvp bez vitas ir gruuti iet. Bez vitas builds ieksh pvp 99 levels pakaash jau 95+ ![]() Personiigi testeets ... arii hants bez vita stuna seezh ilgi uz maniim ... pedejo reizi smits nepaspeja atvakt =) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
eh sen nav sanaacis paspeeleet
![]() *nosatljgjiska nopuuta* -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Chuubii |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 30-January 05 ![]() |
|
axel |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 24-November 05 From: Riga, Latvia ![]() |
QUOTE(Rags @ Jun 20 2005, 21:07) QUOTE(<Graph> @ Jun 20 2005, 20:11) hmmm nesen ar draugiem saakaam speeleet ro lv servaa diezgan labs nemot veeraak kad ir arii advanced clas ja kaads grib tad seit var to noka4aat http://rkc.dyndns.info/ragnarok_lv.exe ![]() 1. tas serveris ir galigi bugains... 2. adv jobus taisit kad nav pat pastavigi 2000-3000 speletaju ir vel stulbak 3. nu un protams ja palasam forumu tad redzam kaudzi ar nedaudz dumjiem cilvekiem + adminus kam pofig uz lamasanos utt... ![]() 4. nemaku pateikt, tacu domaju ka tur ir palielinats exp/drop rate, kas protams boja gameplay un balansu ![]() TADA serveri nav pat verts meginat Labdien Rags ![]() Esmu tas labs admins, kuram ir viss pofig, un kursh uztur to gljukaino serveriti. Mazlietin' nepatikami dzirdet sava adrese shadus vardus, jo es censhos visu savest kartiiba, un uzturet balansu speele. Exp rate un drops nau sataisits ta ka interese pazud. Rekomendeju tev tomer pameginat, un pec tam kaut ko teikt. Saita tagad paraleli uztur zinjas latvieshu valoda, jo musu merkis ir but labakajam LV serverim, un ne tikai krievu speletajuem. Forumu es pats ljoti reti apmekleju, jo tas kas pagaidam "izirejas" nau patstavigs. Tuvakaja laika ir planots sataisit savejo. Ka ari paplashinat informaciju par serveri izveidojot zinashanu bazu. P.S. Ja ir veleshana uzzinat vairak par serveriti, varat droshi jautat IRCa (irc.lv, #ragnarok.lv), esmu tur parasti pec 19, un lidz 24:00. -------------------- Unlike me, you're not a looser.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |