![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Cilveeki paliidziet, man Ro baigi iepatikaas bet es neko tur nerubiiju, nu gandriiz.
man izkrita daggers bet man saka ka man vajadziigs identify ko man dariit? kaadas man mantas pirkt (mage buushu) situ es poringus.... ![]() -------------------- ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 16:59) Cilveeki paliidziet, man Ro baigi iepatikaas bet es neko tur nerubiiju, nu gandriiz. man izkrita daggers bet man saka ka man vajadziigs identify ko man dariit? kaadas man mantas pirkt (mage buushu) situ es poringus.... ![]() palielināmo stiklu vajag nopirkt - magnificier (vai kaut kā tā) -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Paldies, a veel kaa lai apseezhas(nu kaa es zinu a kur skilu izmaaciities??)
![]() -------------------- ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 18:20) apsēsties, ja nemaldos ar x, vai arī ar del, end, insert, vai kaut ko tamlīdzīgu, bet apsēsties var tikai kaut kādā base lvl 4-6. sen nav spēlēts, aizmirsies daudz kas.. a par skiliem visādos citos forumos info - gan angliski (gan jau ka var atrast arī vāciski), bet nu tomēr.. ja nemaldos, tad kaut kur šitajā topicā (Ragnarok) jābūt kaut kādām saitēm. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Aven |
![]()
|
Forumi par speeleem s**kaa jo ilgi jaameklee atbilde uz savu jautaajumu, paskatiijos 2-os forumos un neko neatradu... by the way lai nomainiitu klasi kurs lvl/job lvl vajadziigs?
-------------------- ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 18:48) Forumi par speeleem s**kaa jo ilgi jaameklee atbilde uz savu jautaajumu, paskatiijos 2-os forumos un neko neatradu... by the way lai nomainiitu klasi kurs lvl/job lvl vajadziigs? nu nez, kad es spēlēju, atradu diezgan normālus paskaidrojumus, gan par archeriem un hunteriem.. ja nemaldos, tad 10 job lvl.. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Aven |
![]()
|
ak nee veel viens jaaka4aa =[... domaaju ka beidzot buushu mags... a te ir party vai kkas tamliidziigs??
duuduupiipii |
![]()
|
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 18:57) ak nee veel viens jaaka4aa =[... domaaju ka beidzot buushu mags... a te ir party vai kkas tamliidziigs?? nu no partija nav atkarīgs tas, kad tu aizej un kļūsti par magu.. partijos parasti uzkačā lvl, ja pārtija dalībniekiem nav laikam 10 lvl atšķirības. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
axel |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 24-November 05 From: Riga, Latvia ![]() |
Hm.. musejo guidu vel nepartulkojam, ta varetu linku iedot. Bet nu. Par mage tu vari kl'ust kad bus 10 job lvl. Bus jaiet uz Geffenu uz Mage Akademy (kur atrodas pajauta guidam, vin'sh atzimes uz kartes ar krustinju). Tur visu ko prasa pieraksti, jo aizmirsas ljoti atri
![]() ![]() A, aizmirsu. Party vari pats izveidot (komanda /organize PartiNosaukums) un aicinat citus speletajus piedalities tajaa. Opcijas - Alt+P, dalibnieki - Alt+Z -------------------- Unlike me, you're not a looser.
|
Aven |
![]()
|
nu to kas ir paartijs es zinu bet vai RO ir taads?
![]() -------------------- ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
a latviešiem tagad kaut kāds serveris? kāds, ja drīkstētu zināt?
![]() un cik apmēram tur ļautiņi apgrozās vakaros? -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Aven |
![]()
|
es motr.com speeleeju..
axel |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 24-November 05 From: Riga, Latvia ![]() |
QUOTE(duuduupiipii @ Nov 25 2005, 18:13) a latviešiem tagad kaut kāds serveris? kāds, ja drīkstētu zināt? ![]() un cik apmēram tur ļautiņi apgrozās vakaros? Nu jau sen pastav, vakaros 10-20 cilveki griezhas. Links BlackWing. Enjoy. /OMG nepareizi linku pierakstiju. Salabots. -------------------- Unlike me, you're not a looser.
|
Aven |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
axel |
![]()
|
QUOTE(Aven @ Nov 25 2005, 19:02) Pie Tool dealeriem ![]() /OMG, linku nepareizi uzrakstiju.. Salabots. -------------------- Unlike me, you're not a looser.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |