![]() |
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Buutu kruti, bet nee tas bija mans draugs, kursh ar te forumaa chakareejas ar nicku Aidzis,posto savu artu, es tad veel biju Swordmens un mani juus novaacaat bez chakareeshanaas uzreiz, pirms Aidzis ar savu sinu-Zert iegaaja
![]() Tu veel rubii MOTRu??? Un kursh no tiem tu biji? -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Grifix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-April 05 From: Parogre ![]() |
Ja butu iepseja es speletu motra man kaukas kompim nojudzas un skjietami nekas nepalidz. Taka kompis nav mans neko daudz lieta slaba nevaru darit. Mans nicks bija Grifix vismaz man ta skjiet biju crusaders.
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Aiiiii. zheel, ka Motru vairs nerubii, yup tu biji tas, kas man iemeta ar Shield bumerangu
![]() Speeleeju MOTRaa tagad ar nicku Sakenomi... ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Bakemon (Sniper) level 90 agi/krit falkoner. Server - MOTR
Main objective: On way to complete Incubus + succubus card combination. (Ir Succubus card - veel vaig Incubus un Sloted Brilles) Ja nu gadiena kads mochi motra un pardod varam paarrunat cenas ![]() Pagaidam naudas peitieka vainu vienam vainu otram ![]() 2> One Winged Angel - Sorry, ka vakar nespeju normali atbildeet biju pary ar priestu 4 gefaa situ 2 Mvp peec kartas un pecak veel tur ar mobiem karsti gaja .. karohe beigas peec 2h nonstopa hardcore playa aizgaju oflainaa .... (nogurums pec jauna gada svinibam darija savu) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
One winged angel |
![]()
|
Ja taa paskataas, citreiz MOTRs gljuko, kad ir aarkaartiigi paarpildiits...
Parasti gadaaas kautkas taads... ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
yoji |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 23-January 06 From: trance.jp ![]() |
vai tad lai speeletu oficiaalaajaa serverii jaamaksaaa?
-------------------- ![]() Hellsing - nu tas ir kaut kas vienreizējs! Neko tādu iepriekš nebiju redzējis! |
One winged angel |
![]()
|
Laikam, ka visoficiaalaakajaa no oficiaalajiem ir gan...
Aaa, jaa tad vee tads siikuminjsh: Click here!!!! Tas lai nefani safanotos, kad shis atveraas spiediet watch this movie, tikai gaidiet liidz atveras pilniibaa a to neaizies... Tas taads AMV ![]() Driizaak jau RMV vai arii kaa to nosaukt, es nezinu... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
eem One winged angel vajag novilkt cro klientu no ta pasha motra ftp, nopachatot, un tad taadu probleemu nebuus, man arii bija liidziigi ar veco klientu var jau atrast fixus shitiem visiem gljukiem ar mapiem bet nu vieglaak manupraat ir paarkachaat
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
One winged angel |
![]()
|
Ir jau dariits, Kaarleen...
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Feb 13 2006, 19:02) Ir jau dariits, Kaarleen... ![]() MMM ja esi ticis liidz monkam uzkachaa invest un absorbu un aiziet uz sleeperiem ja esi dext strg protams ,lai gan savaadaaku monku domaju nav jeega kachaat, ar naturkaam ljoti neslikti nauda pelnaas 500 k pa dienu mieriigi nepiepuuloties, ja gamee vairaak var par vairaakus kk protams jaaseezh umbalaa stundaam jaazaagjee bet nu ko var padariit. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
One winged angel |
![]()
|
Taads mazs spams, bet Ragnaroka fani, klausaties... Es uzmetu uz taa anime.spynet.lv nu taa FTP, pirmaas 6 Ragnarok, the animation epas, riit uzmochiishu veel, tagad vnk guleet gribas un dators ir skaljsh
![]() Nee, Kaarleen, bet kad paarieshu uz Champu tad mainiishos uz dexiigo, jo es redzu ka taa labi neiet, vai arii vnk equipu un kaartis kas dod HIT jaasadabon -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
kaarleens |
![]()
|
hi hi nu jaa bez zelkas gruuti jau aco liidz 50 jobam udziit, bet peec tam sleepus tu kaut vai ar mighty stafu vari dauziit.
par RO animation anime taa below awerage chari atvainojos tik stulbi tur ritiigi cirvji ar sevishkju gudriibu izceljaas priestka un cruzs nu paareejie lai gan neatpaliek. Intresanti ko uzceps RO animation 2 cerams ka saturs buus labaaks nekaa 1 daljai -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jāatzīst anime tik tiešām saturiskajā ziņā smagi kliboja, charu IQ bija pielīdzināms piektās klases audzēkņa IQ
![]() Hihihi akolits ar zhelkas palīdzību kļūst par monku in no time ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
One winged angel |
![]()
|
Nu nez... man gan chari likaas normaali, peec intelekta un taadi takaa citaas, normaalaas animees, vieniigi vinjos bija shii n00bitaate, bet vismaz normaals sizhets peec 10. seerijas saaka paraadiities... Man tikai nepatika Baphometa paarveidojums, viss paareejais itkaa ok, veel tikai arii speeli reklameeja paaraak daudz...
Par Ragnarok 2- Anime... Taa nebuus pirmaas Ragnaroka animes otraa dalja(diemzheel) bet gan veidota peec RO2 Sizhets iespeejams tieshaam buus labaaks, jo viss tiek veidots peec MYUNG-JIN LEE sarakstiitaas mangas "Ragnarok" Vieniigi, ja pirmajaa daljaa charu intelekts, kaa juus sakaat, bija pieliidzinaams 5. klases chuvakam, tad otrajaa daljaa buus chari kuri vareetu iet 1-4 klasei... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Atkal speeleeju Motraa 2 dienu laikaa esu kljuvis par 50levela Mage kursh iet uz wizardu, esmu ljoti patiikamaa un draudziigaa klanaa [Dark Angels]
![]() Btw juus nezinat kur dabuut to mangu, gribeetos paskatiities -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 15:07 |