![]() |
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
aaahhh, ilgi ilgi spēlējot dažnedažādus MMORPG, un pārbaudot, ka neviens mani pietiekami neapmierina(nē nu ir jau kas apmierina vnk nobesījušies) Esmu nolēmis atgriezties pie RO, pirmās MMO ko vispār spēlēju un kas vienmēr būs viens no maniem favorītiem...
Karo4 vakar ieslēdzu MOTRu, galīgi izmainījies kopš manas aiziešanas, vairs nav tas pats vecais labais MOTRs... Kkādas jaunas kartes, kurās esmu pirmoreiz, bet tas jau vel ok, velviens prikols, ka cilvēku vairs nav tik daudz kā agrāk, tagad spēlē kaadi 1k cilvēku, agraak bija 4k, laikam visi pārgājushi uz BIG mmorpg, neviena mana drauga vairs nav, viss tik tukshs, ehhhhh laikam cits serveris jaameegina.. Klau, tajaa RAGGAME.ru ir labi? Vins attiistas taapat kaa paareejie oficiaalie? Taekwons tur ir? Ninja? Gunslinger? mosh jaaiet uz turieni speeleet... EDIT: aah nee, tikko paskatiijos saitu, izskataas, ka tur pat tresho profu vel nav, un driiz kljuus par maksu... Nespeeleeshu to... Eu kaads TAGAD pieturaties pie TOPIKA un iesakiet man ragnarok serveri, un mosh kaadu kur kaads no jums speelee This post has been edited by One winged angel: Aug 17 2006, 17:18 -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Pašlaik es un vēl pāris latvieši apmērām 7 spēlējam uz Ethereal-ro
Jauks 5x/5x/2x rate. Protams online nav tāds kā motrā bet manuprāt ir pietiekoš uz woe. Serveris atīstās, tie gunslinger ninja utt. vēl nav, bet cik noprotams drīzumā jau būs. |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
eeeh, mazliet par veelu uzrakstiiji, piesaistot vel paaris Letinjus jau iesaakaam EuphRO, kursh ir nereaali labs... Taekwon tur ir pilns ar visiem skilliem un Soullinker kaa arii Star Knight jeb Star Gladiator, uzzinaaju, ka ninja un Gunslinger pat officiaalajaa IISTI nav, un vinju vel pilnveido, nav pabeigushi liidz galam, ir jau protams screeni no KRO kur jau taadi skraida, bet tip izmeeeginaajums, un ja privaatajos shie divi chari ir pamanaami tad tie ir shausmiigi bagoti... EuphRo cilveeku skaits var teikt tik pat liels kaa MOTR, vieniigi besii, ka tik daudz (atvainojos) aprobezhotu cilveeku... Karo4 attiistas taapat kaa oficiaalais, viss ir, itkaa nav nekaadu cheataino NPC, vieniigi ir daudzas iespeejas kaa MOTR bija premiumiem, te parastajiem... divos serveros iedalaas 3/3/2 un 1/1/1, mees saakaam 3/3/2, atceroties MOTR mociibas(attiecas tikai uz pirmajiem chariem)
EDIT: Apraksts par EuphRO, qutojam no homepage: EuphRO is a stable, lag-free private gaming server with a constantly growing community. We use a highly modified version of the eAthena emulator because it's stable, well-featured. and licensed for anyone to use. (unlike AEGIS®) We are trying our best to get more people to join the server. The rates are 3/3/2 and 1/1/1, and we use job quests, there is no free warp NPC, no free healer, and no reset, unlike other servers, which seem to close down after a short while. We are constantly keeping up-to-par with the Korean server of Ragnarok Online® and strive to provide the best atmosphere for our players. protams ir vel lielais Server info, kuru labaak paluuriet pashi Tb click HERE!!!!!!!! This post has been edited by One winged angel: Aug 18 2006, 18:01 -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Nu teikwoni pilnībā strādājoši nav nekas jauns...
![]() No pēdējām jaunajām klasēm pagaidām gatavs ir tikai Gunslinger. Vismaz vRO ir, kā nekā severis pieder pāris eAthena developeriem ![]() Ninja diemžēl domāju ievilksies, vismaz eAthena forumā redzams ka viņiem vēl pārāk maz info par tiem ir ![]() EuphRO itkā ir liels... bet to lielu populāciju sastāda tonna ar botiem ![]() Kā arī tur ir tādas mazas nepatīkamas lietas kā autoloot, kas izbojā dažu klašu priekšrocības(šai gadījumā Blacksmith skills Greed paliek bezjēdzīgs). Pats spēlēju vRO, links parakstā ![]() ![]() ![]() Reiti 5/5/log7 - log7 drops izskatās apmēram tā ka piemēram 0.01% kārtis krīt ar 0.07%, bet 50% loots ar apmēram 70-80%. Sistēma liekas dīvaina, taču strādā labi ![]() p.s. nevienu nekur nesaucu, jo nemeklēju nekādu specifiski letiņu čupošanos. Ja nākat spēlēt nedomājiet ka jums palīdzēs un sauks ģildē tikai dēļ tā ka nākam no vienas valsts ![]() p.p.s. jā, esmu riebīgs ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
One winged angel |
![]()
|
EuphRO itkā ir liels... bet to lielu populāciju sastāda tonna ar botiem ![]() Hmmm, tad laikam BOTFREE pie servera nosaukuma noziimee botu pilns ![]() ![]() ![]() PS: Rags ir riebeklis un droshi vien to pashu teiktu par vRO, ja to speeleetu es un vins EuphRO p.p.s. nu re vismaz vienā lietā piekrītu EDIT: kluuda, tomeer nav GS vel, vienigais shits, ne? runaa ka tuvaakajaas dienaas buus, jo shis serveris attiistaas aatri PS: Rags riebeklis! This post has been edited by One winged angel: Aug 18 2006, 18:52 -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Hmmm, tad laikam BOTFREE pie servera nosaukuma noziimee botu pilns ![]() Lasi vien tālāk savu reklāmu, es minēju cilvēku pieredzi kas no turienes šī iemesla dēļ aizgāja. p.s. Ja es saku ka esmu riebīgs, tas nenozīmē ka vari mani dēvēt kā ienāk prātā... -------------------- Хентайная табуретка!
|
One winged angel |
![]()
|
tā nav reklāma, acu priekšā ir kad logojas iekšā serveru sarakstā pie nosaukuma BOTFREE, nu labi varbūt agrāk bija boti, kad tie cilvēki aizgāja, nu bet serveris nestāv uz vietas un nepaliek tas pats visu laiku. Times Change
Un es dziļi atvainojos, ka tā par riebekli sāku saukāt, vnk tu uz to brīdi biji sabojājis garīgo ar savu "U S.U.X, I ROX, LOL ROFL LMAO" Edit: damn, skatos, ka tagad otaku ir parādijusies automātiskā rupjo vārdu cenzūra... neljaava pat piu normaali uzrakstiit kautkaads piu, tb piu, piu piu piu piu un tad vel piu This post has been edited by One winged angel: Aug 19 2006, 06:57 -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Es dziivoju vRO pashlaik, gw gan veel motraa.
vRo vieniigais sliktums ir tas ka mdslistiem vakaraa diezgan regulaari lago. Kau kaadas probas ar conekteeshanos pie USAs -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
One winged angel |
![]()
|
Par to jau es runāju...
Heh, redzu, ka Ragnaroks tomēr nav pamests, kaut arī mani Gameru Draugi, tā teikt, ļečī daudz sliktu ausīs. Es vienalga Spēlēšu. VRO labs serveris, tas jā, bet netaisos pāriet, jo jau sāku iekš EuphRO un man vel ir tāds stiķis sasaukt daudz citus cilvēkus, kas daļēji ir sanācis ![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Rags |
![]() ![]()
|
Kā jau minēju, lasi vien tālāk to reklāmu
![]() Saproti, tur tieši patreiz ļoti lielu populācijas daļu sastāda boti. Cilvēki aizgāja pirms pāris dienām. Sākumā viss likās forši, tad sāka šito ievērot. Beigās nolēma paši pārbaudīt. Tika palaists bots ar pašu parastāko konfigu kas nāk līdzi, tādu izķert būtu ļoti viegli. Gandrīz nedēļu viņs mierīgi noskraidīja... Tā kā es to nesaku tikai tā, 2 čomi dēļ šitā aizgāja prom... Vispār jau serveris itkā ok, tiesa ari Donation fiškas man tur biki nepatīk, bet nu citādi agrāk biju mēģinājis un bija ok. Es tikai informēju kas un kā. Spēlē laimīgs kur vien vēlies ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
One winged angel |
![]()
|
Kā jau minēju, lasi vien tālāk to reklāmu ![]() Saproti, tur tieši patreiz ļoti lielu populācijas daļu sastāda boti. Cilvēki aizgāja pirms pāris dienām. Sākumā viss likās forši, tad sāka šito ievērot. Beigās nolēma paši pārbaudīt. Tika palaists bots ar pašu parastāko konfigu kas nāk līdzi, tādu izķert būtu ļoti viegli. Gandrīz nedēļu viņs mierīgi noskraidīja... Tā kā es to nesaku tikai tā, 2 čomi dēļ šitā aizgāja prom... Vispār jau serveris itkā ok, tiesa ari Donation fiškas man tur biki nepatīk, bet nu citādi agrāk biju mēģinājis un bija ok. Es tikai informēju kas un kā. Spēlē laimīgs kur vien vēlies ![]() Negribas atzīt, bet tev taisnība. Jā, jo serveris sāka čakarēties un GM palika par slinkiem lošiem( nu ne visi) tieši nesen... Hehe un tad vel šitais... Eu kā ar to vRo stabilitāti? Neiet down? Mosh tomēr tur palaidīšu, vienīgi es nevaru ciest Lagus... Un kā ar populāciju? EDIT: tik tukshs kaa mana kafijas kruuze, kas staav virtuves izlietnee O_O Laikam vieniigais miinuss, vieniigi man vel sheit kkaads gljuks ar teleporu, kad to daru man iegljuchii muuzika un ilgi jaagaida, bet loadojas vins aatri ![]() This post has been edited by One winged angel: Aug 19 2006, 17:44 -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Rags |
![]() ![]()
|
Populācija līdz 600 cilvēkiem, un biki vairāk uz WoE parasti. Tiesa ņem vērā ka mūsu dienas laikā cilvēku ir maz, jo pārsvarā spēlē cilvēki no otra pasaules gala
![]() Down serveris sen nav bijis, pareti 10 min offline kad jauns update tiek ieviests ![]() Par skaņu nezinu teikt, visi game sound ir off, Winamp ftw ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
One winged angel |
![]()
|
Ahh, ok pievienoshos, diemzheel ne shodien, varbuut riit
Un ar skanju viss kaartiibaa tomeer, atklaaju ka tas man kkaads iipashais ANTIOWA GLITCH arii motraa paretam, interesanti kas gan to varētu izraisīt, itkā viss ar kompi kārtībā... hmmm.... Baah, un Kaarleenam taisniiba, vakaros lago tik ljoti ka gribas spaardiit datoru liidz tas uzspraagst This post has been edited by One winged angel: Aug 24 2006, 18:49 -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
WKnight |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 8-September 06 ![]() |
Vai kads varetu pateikt kur varetu nokacat RO klientu?
|
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Ja tev ir kaads torentu daunloudoshanas progs(bitcomet, utorrent, azureus) (droshvien jau ir, va ne?) tad var apskatīties isohunt.com, vai latvieshu trakerii outlaw.lv ja outlawaa ir tad kachaasies aatraak, bet tochna nezinu vai ir.
Ja nav torrentu programmas tad prasi kaadam citam. -------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |