![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
RO klientu var nokachaat gandriiz visos privaato serveru websaitos!!! Par cik par pashu klientu naw jaamaksaa, to var viegli izplatiit!!!
kRO: http://sakuraheaven.com/mirrors/RAG_SETUP0711.exe.torrent SAK: http://sakuraheaven.com/mirrors/SAK_SETUP0711.exe.torrent Jebkuraa gadiijumaa, tew vajag obligaati nokachaats abus!!! Bet kaada jeega tagad nopietni pieveersties RO??? Es gan pirms saaktu kachaaties RO, pagaidiitu to meenesi vai 2 liidz RO2 iznaakshanas!!! |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
es nedomaju,ka visiem tas RO 2 aizies.. pec skriiniem diezgan tadc prasigs izskatijas..
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
es nedomaju,ka visiem tas RO 2 aizies.. pec skriiniem diezgan tadc prasigs izskatijas.. Diezgan svaigas zinjas par RO2 QUOTE A new interview has been posted on 4gamer.net, which can be viewed here. The interview is in Korean and we have a very rough translation of it, from which we can gather the following: - Ragnarok Online II is 85% complete. - Dimago and Ellr apparently will not have classes or jobs. All three races will have very unique level-up systems. - The five countries who have signed contracts with Gravity involving ROII are Taiwan, Thailand, the Philippines, Brazil, and Japan. - At the moment, there is no card system to improve weapons. - New content will be added to the game every 3-6 months. - There is no specific "crafter" class; all character classes can create any item. - The system requirements have been updated: Minimum: Pentium 4 CPU, 1.4GHz 512 MB Ram GeForce 3Ti/Radeon 8500 Win 98/ME/2000/XP Advanced: Pentium 4 CPU, 2.40 GHz 1G Ram GeForce 4Ti/GeForce FX5700/Radeon 9000 Win 98/ME/2000/XP ![]() ![]() Kaa redzams vajadziigs jauns kompis ar vecu dzelzi RO 2 nespiid -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
o piu
![]() -------------------- ![]() |
IMiGS |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 3-July 06 ![]() |
Cerams,ap to laiku bushu nopircis vel 512 megabaitu RAM, lai man ta droshi ietu taa spele(patreiz ir 768mb).. Cerams,ka karshu sistema,tiks ieviesta, jo ka tad priest vai wizards spes dzivot bez phen/ bloody buterfly karts
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
i dun know, kārtis? priekškam vajag? es bez kārtīm labi jūtos XD
This post has been edited by Aven: Sep 12 2006, 21:04 -------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
RO ar to kāršu sistēmu arī izceļās, tā kā manuprāt tas ir must have arī otrajai daļai.
Tiesa patreiz gan nemaz i negaidu RO2, pārak daudz kas man tur nepatīk ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ak dies, apskatoties skriinu, manii rosaas visaadas emocijas, bet starp taam noteikti nav veelmes sho briinumu speeleet. paaraak grafiski iipatneejs.
-------------------- Because i can!
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Kas tur grafiski iipatneejs??? Knapi Unreal 2.5 dzinis. Saprastu, ja buutu Unreal 4 dzinis (tas pats, kas UT2k7).
Bet visticamaak, ka speele buus liidziiga Flyff un R.O.S.E.!!!! P.S. Vai kaads jau piemineeja, ka pantsos buus vairaak poligonu nekaa visam charam kopaa (peec izstraadaataaju vaardiem)?!?!!? This post has been edited by bladez: Sep 16 2006, 10:55 |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Kas tur grafiski iipatneejs??? Knapi Unreal 2.5 dzinis. Saprastu, ja buutu Unreal 4 dzinis (tas pats, kas UT2k7). Bet visticamaak, ka speele buus liidziiga Flyff un R.O.S.E.!!!! P.S. Vai kaads jau piemineeja, ka pantsos buus vairaak poligonu nekaa visam charam kopaa (peec izstraadaataaju vaardiem)?!?!!? Emm, zini, nejau poligonu daudzums te vieš šaubas, bet tas kāds tas stils ir. Saproti, pantsos pofig cik poligonu. Un tas ka līdzīga var būt Flyff un ROSE tieši besī, jo kā var redzēt skrīnos čari ir pēc skata sākumskolas vecumā... Man personīgi vairāk patiktos vecuma iedalījums kā L2, which is sexy, nevis kautkādi bērneļi ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Man personīgi vairāk patiktos vecuma iedalījums kā L2, which is sexy, nevis kautkādi bērneļi ![]() Hmm... Raganrok = spēle taisīta anime stilā. Anime = pārsvarā visi čari ir tīņu vecumā. Šaubos ka tur jebkad kas varetu būt sexsy. Bet kawaii un cuteness tur būs ļoti daudz, kā jau tas pienākas. Bet katrā ziņā, spēli gaidu, gribās iemēģināt ko jaunu un, var teikt, ko jau tik populāru. -------------------- |
Rags |
![]() ![]()
|
...visi čari ir tīņu vecumā. Tīņi būtu vēl ok, bet nejau pirmklasnieki kā ir patreiz ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Katraa zinjaa nav ko pagaidaam iipashi sapnjot, jo es stipri shaubos ka kaads te buss uz mieru maksaat un speeleet oficiaalajaa serverii piraatiskie meulaatori vai serveri domaaju tik drizz neparaadiisies. Taakaa visa taa speeleeshana max buus uz bezmaksas triaala nedeeljam, ja vispaar taadas buus iespeejamas par ko es shaubos, pietam saakumaa diezvai buss eng versija un speeleet korejieshu vai japaanju valodaa es domaaju nekaadaa zinjaa nebuus forshi.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
bladez |
![]()
|
Emm, zini, nejau poligonu daudzums te vieš šaubas, bet tas kāds tas stils ir. Te visi (cerams) ir anime fani (kam gan citam forums domaats???). Anime fani paarsvaraa arii speelee J-RPG speeles!!! Katraa zinjaa nav ko pagaidaam iipashi sapnjot, jo es stipri shaubos ka kaads te buss uz mieru maksaat un speeleet oficiaalajaa serverii piraatiskie meulaatori vai serveri domaaju tik drizz neparaadiisies. Taakaa visa taa speeleeshana max buus uz bezmaksas triaala nedeeljam, ja vispaar taadas buus iespeejamas par ko es shaubos, pietam saakumaa diezvai buss eng versija un speeleet korejieshu vai japaanju valodaa es domaaju nekaadaa zinjaa nebuus forshi. Iesaku palasiit jaunaako Igr. Navigator, kur rakstiits, ka eng klients jau ir izstraadaats, un vispaar taisa pat RUS klientu (officiaali). Un njemot apnjeemiibu Sceenaa, serveru faili vareetu iznaakt pat pirms oficiaalaas reliizes (gluzhi kaa ar WoW un L2). |
Rags |
![]() ![]()
|
Te visi (cerams) ir anime fani (kam gan citam forums domaats???). Anime fani paarsvaraa arii speelee J-RPG speeles!!! Kāds sakars ar anime faniem un jrpg žanru kā tādu? ![]() ![]() Iesaku palasiit jaunaako Igr. Navigator, kur rakstiits, ka eng klients jau ir izstraadaats, un vispaar taisa pat RUS klientu (officiaali). Un njemot apnjeemiibu Sceenaa, serveru faili vareetu iznaakt pat pirms oficiaalaas reliizes (gluzhi kaa ar WoW un L2). Par klientiem nezinu un neņemos teikt, tas arī principā nav tik svarīgi. Bet par serveru failiem tu atkal smagi greizi nolaidi ![]() WoW nekad servera faili nav bijuši nozagti, un visi pirātiskie serveri iet uz emulatoriem, un iet sūdīgi. L2 gan ir zagts ik pa laikam, taču vienmēr ir problēmas ar pēdējām hronikām ![]() Taču visumā L2 ir spēlējams praktiski tikpat labi kā oficiālajos. Bet nu nekādīgi ne WoW ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |