![]() |
![]() ![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
To spēli dabūju un kur var piereģistrēties?????
-------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
mazs probleems... CloudX dotais links man galiigi nestraadaa. visu laiku apstaajaas downloads, vai kaads nebuutu tik laipns un neiedotu kaadu citu linku?
-------------------- ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
no serveriem:
Mirror Of The Realm - vislielakais krievijas serveris, vienigais kura nav nekadu kreiso cheat npc utt. ir problemas ar jauno skillu izmainu ieviesanu atbilstosi oficialajiem serveriem, bet visuma labakais aniRO - jauns serveris, cik zinu vacija atrodas. vienigais no arzemju kura nav palielinatu exp/drop rate, un cheat npc. itka atbilst oficialam, vai vismaz pie ta patstavigi tiek stradats. ja nepatik krievu val. tad tiesi so iesaku ![]() ka vienam ta otram klientu varu nosharet mdsl lietotajiem ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Eu, kaads no sheit esoshajiem speelee ieksh taa aniRO servera? Ja jaa, tad varbuut kaadreiz speelee vareetu man mazliet izpaliidzeet
![]() -------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 9 2005, 19:50) Eu, kaads no sheit esoshajiem speelee ieksh taa aniRO servera? Ja jaa, tad varbuut kaadreiz speelee vareetu man mazliet izpaliidzeet ![]() nu taka es vinu tikai ka rezerves variantu sev turu, tad man tur neka nav, kautkads 25lvl Thief bez mantam ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Rags @ Mar 9 2005, 20:09) QUOTE(SheWr @ Mar 9 2005, 19:50) Eu, kaads no sheit esoshajiem speelee ieksh taa aniRO servera? Ja jaa, tad varbuut kaadreiz speelee vareetu man mazliet izpaliidzeet ![]() nu taka es vinu tikai ka rezerves variantu sev turu, tad man tur neka nav, kautkads 25lvl Thief bez mantam ![]() wiiiiiiiiiiiiiii i'm stuck in the swordsman test ![]() eh posts ar tip pa iisu esot? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
SheWr |
![]()
|
Hhhm...man kaads draugs teica ka aniRO ir viens no zemaakajiem XP rate un Drop rate... kaads jau nevareetu ieteikt kaadu serveri ar mazliet labaaku drop un XP rate...?
Un mazs jautaajums - vai var palaist citu serveri no taa pasha aniRO klienta? ja var, tad kaa? -------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
QUOTE(SheWr @ Mar 10 2005, 19:34) Hhhm...man kaads draugs teica ka aniRO ir viens no zemaakajiem XP rate un Drop rate... kaads jau nevareetu ieteikt kaadu serveri ar mazliet labaaku drop un XP rate...? Un mazs jautaajums - vai var palaist citu serveri no taa pasha aniRO klienta? ja var, tad kaa? emm, tiesi normals exp/drop rate ari dod to ka tu normali spele, nevis nedelas laika uztaisi 99, tad velvienu, un pec menesa tev viss noriebjas ![]() un vispar, tads exp/drop ir oficialajiem serveriem, a tie kur ir lielaks ir tikai ta mulkosanas ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
CloudX |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Rags @ Mar 11 2005, 05:01) QUOTE(SheWr @ Mar 10 2005, 19:34) Hhhm...man kaads draugs teica ka aniRO ir viens no zemaakajiem XP rate un Drop rate... kaads jau nevareetu ieteikt kaadu serveri ar mazliet labaaku drop un XP rate...? Un mazs jautaajums - vai var palaist citu serveri no taa pasha aniRO klienta? ja var, tad kaa? emm, tiesi normals exp/drop rate ari dod to ka tu normali spele, nevis nedelas laika uztaisi 99, tad velvienu, un pec menesa tev viss noriebjas ![]() un vispar, tads exp/drop ir oficialajiem serveriem, a tie kur ir lielaks ir tikai ta mulkosanas ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Rags |
![]()
|
ar 20 tas vairak atgadina CS - iegaji fiksi paspeleji, apnika, pameti.
1x tu normali spele, viss nenak tik viegli, un protams ka aiznem vairak laika. nu ja gribas tikai nedelu pamulkoties protams tie 20x ir ok, bet nu ta nav normala speleshana, jo atrak viss apniks ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jaapiekriit Rags .... saakumaa arii likaas vareetu pamulkoties un uus gana tiesa kautkaa saaku jau motraa .... tad iepatikaas reiz pameeginaju uz viena cita ........ ar manu online es menesha likaa visus charus uz 99 leveli vareetu uzdziit un tad rodaas jautaaums ko taalaak ?????
motr da best =) jo vairak chakareejies un jau saac beigaas nervozeet jo labaak ...... vismaz ir ko dariit -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
SheWr |
![]()
|
hehe.... nejua taadus bonusus ka nedeeljas laikaa uztreneejas... tikai taadus mazliet lielaakus nekaa parasti....
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 12 2005, 16:22) hehe.... nejua taadus bonusus ka nedeeljas laikaa uztreneejas... tikai taadus mazliet lielaakus nekaa parasti.... Hmm bija viens šitāds serveris (rates, ja nemaldos, bija 5/5/5 vai kautkas tamlīdzīgs), tikai man liekās, ka viņš nosprādzis tagad. =/ A tad kad šamais būs atpakaļ, ziņošu. ![]() Man nav nekas pretī spēlēt ne ar zemiem, ne ar augstiem reitiem :3 Ar parastajiem reitiem pie kādiem 30-tajiem līmeņiem sāk rasties besis, jo šausmīgi lēni nāk līmeņi (it sevišķī, ja nav neviens, ar ko laiku pa laikam parunāt ![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |