![]() |
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
ai, es tur dabuuju pa pilno visaadus servers, bet tad nonaacu pie secinaajuma - aniRO vislabaakais.....
Mazs jautaajums - kur juus iesakat man treneet Job lvl (man tagad ir 8, bet gribu dabuut 10 un iestaaties pei swordsmanjiem...). Kur var aatraak uztreneet? -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm... Ant Hell (kautkur tuksneša vidū tā vieta ir) mēģināji tos Ant Egg dauzīt?
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu es ar vienu savienojos partijaa, tad sitaam pa mezhu visaadus kukainjus...tad viens augstaaka liimenja speeleetaajs pateica ka tuksnesii vajag iet, taa arii mees tur devaamies, bet kautkur tuksnesha saakumaa, izsleedzaas aniRO serveris un es tagad netieku iekshaa...
![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
es ar 12 base lvl nevaru pat Creamy nosist.... Tagad treneeju Job Lvl (vaig veel 1 liimeni...) un tad ieshu pieteikties par swordsman...
Rekur sveiciens no mana chara! ![]() Mmmmm.... kaads man reiz teica ka Mr. Smile var paardot par 4000 Zeny, tagad kad uztaisu un gribu paardot, redzu ka vinji maksaa 30 Zeny... kaa juus pelnat naudu? -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Ha! Dc++ man nekā nebija atradu kautkādā adrese un 2 dienas lādējās
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 12 2005, 21:58) es ar 12 base lvl nevaru pat Creamy nosist.... Tagad treneeju Job Lvl (vaig veel 1 liimeni...) un tad ieshu pieteikties par swordsman... Rekur sveiciens no mana chara! Mmmmm.... kaads man reiz teica ka Mr. Smile var paardot par 4000 Zeny, tagad kad uztaisu un gribu paardot, redzu ka vinji maksaa 30 Zeny... kaa juus pelnat naudu? ja privaati paardod... man laikam beidzot taa speeleeshana aizgaaja ![]() gruushi gan iet.. man te dazjreiz lietuvieshi paliidz bet nu nav kaads shejienietis kas ar mani gribeetu paaukleeties ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Privet vsem igrokam. Ja tozhe nachal igratj na ANIRO servere. U menja voprosik: ktoniudj znaet kakoj level na servere samij visokij(hotjabi priblizitelno)? I mogli bi vi podskazatj horoshij sait pro RO, gde bili bi opisanija charov i kvestov, a to na oficialnih nechego tolkovogo ne nashol.
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() Hotjabi priblezitilno nemagu skazatj no jest ochen silniji igroki. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(AlexMak @ Mar 22 2005, 14:55) Privet vsem igrokam. Ja tozhe nachal igratj na ANIRO servere. U menja voprosik: ktoniudj znaet kakoj level na servere samij visokij(hotjabi priblizitelno)? I mogli bi vi podskazatj horoshij sait pro RO, gde bili bi opisanija charov i kvestov, a to na oficialnih nechego tolkovogo ne nashol. 99 base lvl, 50 job lvl - like on official ![]() __________________ -------------------- Хентайная табуретка!
|
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Cloud spasibo za sait, tam estj poleznije veshi. Raz uzh v igre tolko do 99lvl, to kto samij prokachinij iz nashih? Ja poka shto 41/30 archer.
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
AlexMak 99 ne max potom estj esho perehod na advanced class i tam nado kacahtsa esho 3x bolshe respektivno kazhdij level po expe umnozhajetsa na 3 tak kak ti archer shas smozhesh statj Hunterom ili bardom dostigaja 99 level perehodesh na High archer -> dalshe na Sniper ili Clown ....
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
CloudX |
![]()
|
QUOTE(AlexMak @ Mar 22 2005, 20:06) Cloud spasibo za sait, tam estj poleznije veshi. Raz uzh v igre tolko do 99lvl, to kto samij prokachinij iz nashih? Ja poka shto 41/30 archer. Ahh nezashto nezashto ..... Umm iz nashi ti imejish vidu Otaku? nu naferna ti ,jesli ja neoshibajus ,potamushta neznaju igrajet li tam spectre. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Esli rech idet o aniRO ja tam neigraju ^^ takshto samij prokachenij poluchajeshsja ti
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
wiiiiiiiiiiiiii esmu ieksh otaku
![]() hey es te kaut ko dziedeeju par otakieshu gjildi.... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:18 |