![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Prezhde chem delatj guildi, nado razobratsa kto na kakom servere igraet. Kak ja ponimaju estj 2 varianta - aniRO i MOTR. Ja igraju na aniRO.
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() vOPSHEM JESLI JEST ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(AlexMak @ Mar 22 2005, 19:06) Cloud spasibo za sait, tam estj poleznije veshi. Raz uzh v igre tolko do 99lvl, to kto samij prokachinij iz nashih? Ja poka shto 41/30 archer. Ja igraju uzhe bolshe goda a prokachalsa tolko do 93 pravda huntom eto zdelatj bistreje u menja klas nemnoshka problematichenjej nu voshem ochenj ochenj trudno do 99 dojti no dohodit nado patomu shto mi vse mechtajem o advanced profesijah ehh gde moj Lord Knight ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Vai ir kaads kas veel speelee aniro serverii?
Me lapraat ar Letinniem patuseetu, cik var verveleet pa vaaciski. ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
un kaa ar ssiem cilveekiem vareetu sazinaaties? un kautko sabazareet .....
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Es ar tagad speeleeju nick:CloudX ,bet man tagad kautkaads bugs itkaaa,pats iisti nezinu
![]() AA un ar citiem cilveekiem var sazinaaties caur privaato. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Jaffa @ May 9 2005, 16:11) Nu ja, kā CloudX saka caur privāto: apakšā tajā čatā, ieraksti labajā lodziņā niku, un tekstu kautkādu, tad arī redzēsi, vai atbild, tb ir onlainā ![]() Pasak kāds ir tavs niks iekš aniro, nodošu māsai. Ja kas viņu var uziet skaipā: dacism (cerams mani nesitīs, ka šitā visiem niku izdalu ![]() |
Jaffa |
![]()
|
ja es speeleeju ar swordsmen tad niks Jaffa
piu otru neatceros ![]() Bet sso nedeellu es nebuussu pie kompju es braucu projaam es buussu naakoss nedeell ta arii pameegginaassu satikt tavu maasseli ![]() |
bubu |
![]()
|
Archeris ~40levelis pēdējo reizi kad redzēju (tagad gan jau ka lielāks)
![]() |
lorraine_cutie12 |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 5-April 05 From: Philippines ![]() |
![]() My Character, [][C*u*T*e][] in the Loki server~!!! ![]() My character ~~Lorraine12~~ also from the Loki server~!!! RoK on~! -------------------- Our Father
Pater noster, qui es in caelis, sanctificetur Nomen tuum. Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie, et dimitte nobis debita nostra sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem, sed libera nos a malo And now may the tormented souls of the Dead receive eternal salvation in the name of the Father, of the Son, and of the Holy Spirit. Amen... |
Tsukino |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Lorraine, kaa level-up-games ver tikt pie speeleeshanas?
![]() ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
-=TUMSA=- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 11-April 05 ![]() |
es gribetu ar kadu partija spelet AniRO serverii atrak uzkachaties un ar kadu parunaties savadag vienam pasham ir mazliet garlaicigi spelet
man ir aptuveni base 20 un job 18 mans niks ir : TUMSA es tur esmu sastopams no 5dienas lidz 7dienai varbut kads var pateikt savu niku lai varetu partija uzspelet? aa un kam ir domatas kartinjas kur virsu ir kaut kadi zimejumi? |
bubu |
![]()
|
Kartiņas atkarīgā no tipa vari uzlikt uz ieročiem/bruņām tādējādi palielinot spēku/aizsardzību/u.c. brīnumus. Tām kartiņām tak aprakstā rakstīts, kam šamās vajadzīgas.
|
-=TUMSA=- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 11-April 05 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:31 |