![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsukino |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
![]() ![]() Man maajaas ir nokachaats Ragnarok ,bet iepaziities var tikai online vai ne? ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Hee Tumsa tu arii te
![]() ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
duuduu tas bij jauki satikt latviessus un nedaudz kopaa padauziities, kautgan iipassi stipraaks neklluvu bet laiks bij jauks. Tos 25 tuukstossus es tev veelaak atdossu.
![]() Jaa un kad mees veel vareetu satikties kad tu tur parasti tusee. ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Tsukino @ May 20 2005, 20:28) ja tu doma to level-up-games serveri, tad tas ir oficialais. attiecigi apmeram 15$ menesi tur jamaksa. p.s. un vispar no oficialajiem serveriem tiesi sini ir visvairak ar cheatu un GMu palidzibu sataisitas mantas ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
QUOTE(Jaffa @ May 23 2005, 11:20) duuduu tas bij jauki satikt latviessus un nedaudz kopaa padauziities, kautgan iipassi stipraaks neklluvu bet laiks bij jauks. Tos 25 tuukstossus es tev veelaak atdossu. ![]() Jaa un kad mees veel vareetu satikties kad tu tur parasti tusee. ![]() njaa.. man ar patikaas ![]() gaidu gan tikai 20 tuukstoshus, bet par skaadi jau nenaaks arii 25 ![]() ![]() a Ragnorokaa var patuseet pa 5dienaam noteikti ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Jaffa |
![]()
|
jaa un to ka apmainnaa kad tu man devi 2 tuukstossus es tev pretiim piecus iedevu to jau tu neatceries a
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() nu te es kautkaadaa senaa pagaatnee ar teedu lv veel skraidiiju ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
kā 2 tūkstošus????? es tev devu 25!!!!
![]() drīzāk es tev parādīšu! ![]() o, tu Mantis siti, viņam neizkrita tāds Emerald??? man tādus divus vajadzētu ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
ehh jauniiba jauniiba paskatiijos te uzjuusu equiptu taadu nostalgjiju udzina =))
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
QUOTE(kaarleens @ May 29 2005, 21:10) aiiii kāda tur jaunība... būtu jau jāsāk pārstāt spēlēt datorspēlītes... ![]() ![]() ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Jaffa, no offence bet tev stati ir loooti sudigi x_x
-------------------- Хентайная табуретка!
|
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
jaffa vispaar cik tev tur aatri ka4aajas tie %?
![]() -------------------- ![]() |
Jaffa |
![]()
|
Nu iisteniibaa diezgan aatri jo es ar sso ccaru varbuut kaadas 10 reizes esu speeleejis. Un% naak diezgan normaali jo es itkaa izveelos monstrus kuri masaas un normaali exp dod.
|
Jaffa |
![]()
|
![]() ![]() Es takss uzrakstiiju ka kaadreiz taads skraidiiju ![]() Es tik ilgi nespeeleju la krutaakaas mantas nopirkt varu bet nu jau bissku labaak iet ![]() ![]() |
Jaffa |
![]()
|
aa veel vienu lietu aizmirsu..... Man aniro glluks kautkaads paraadiijies. Man visi monstri tagad nenormaali daudz hp nnem nost nezinu kaapeec pirms 3 dienaam viss veel bija ok bet tagad nu nezinu passi siikaakie ssmurgulli nnem nost 15 - 20. Kas peec mana def ir neiespeejami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:36 |