![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Jaffa @ May 30 2005, 10:42) ![]() ![]() Es takss uzrakstiiju ka kaadreiz taads skraidiiju ![]() Es tik ilgi nespeeleju la krutaakaas mantas nopirkt varu bet nu jau bissku labaak iet ![]() mmm atvainojos ja tevi aizskaaru ja nopietni taisniiba ir Rags tavam charam stat builds ir garaam es ieteiktu noteikti paarkachaat chars neder ne prieksh woe pvp (war of emperium, player vs plaeyr) um pvm (player vs monster) nakamaa charaa es noteikti ieteiktu vispaar punktus neteereet saakumaa uz int luck, un peec tam izveeleeties kaadu buildu tu gribi vit vai agi un kachaat tikai tos status ar pashreizojo tev nesanaak normaals final builds (piem ja tu esi domaajis vit charu taisiit final ar euiptu 120 strg 100 vit 60 dext) tev nesanaak. Par mantaam viss rodaas ar laiku un pieredzi, un par charu neuztraucies paarkachaaties ir aatri un praktiski visi sadirsh savu 1 charu P.S. idzeesu to 2 marasma topicku pa RO -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
jaffa, a kad tad tu man iemācīsi to juice taisīt, tā arī aizmuki, neiemācījis...
![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Nu piemeeram arcceru pilseetaa aizej tur pie saakuma, pie viena dzekinna kurss paardod visaadas pudellites. No vinna turpat vien uz laju kreisajaa pusee ir viena maaja kuraa tev taisiis visas dziras. Var uzteisiit aabolu burkaanu un apelsiinu sulas. Parasti lai uztaisiitu sulu ir vajadziiga pudeliie un aabols., burkaans vai ko tu tur gribeeji taisiit.
![]() Bet duuduu es vairs neevaru normaali pakaccaaties man tas glluks traucee ![]() ![]() ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 27-May 05 From: RDK 2 ![]() |
a aarcheru pilseetaa tur daudz dzhekinju
![]() a par to gljuku, nez, es neesmu apskatiijusies.. tuulinj pastiishos ---- nu nez, man shkiet, ka taapat sit, nu vieniigais, ja es nemaldos, tad sikspaarnji stipraak sit... agraak laikam sita ~5-7, a tagad ~21.. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
nu re duuduu tev tas pats glluks kas man man visi nenormaali dudz nnem nost es ar vienu svordsmenu patuseeju kuram 20 def man 65 un vinnam nnema tik pat daudz nost cik man hp
![]() |
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
Jaffa tad pameegini motr.ru tur normaali vismaz es tur speeleeju un man patiik :D
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
motraa ir gruuti speleet ja tu krieviski nemaaki ja maaki viss ir ok
pats ar jau vairaak kaa gadu tur speeleeju -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
Jaffa, bet varbūt tas nav gļuks....
![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Es vakar saku spelet Ragnaroku Aniro serveri...
Kurs no sejienes vel spele Aniro serveri... ? |
duuduupiipii |
![]()
|
es spēlēju, mans niks duuduu.
ja zini, tad nāc pie Payon Cave - tur parasti visi tusējas arī es un citi latvieši. pasaki, kāds tev niks, un kad satiksi, ielūgšu tevi partijaa. ------- kopā jautrāk ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
es nezinu kur tas cave atrodas =)
Mans niks ir Shoun, bet es nesaprotu tur it ka divi serveri viens ir "Normal" un otrs ir "high....", es nesaprotu kada atskiriba starp viniem... Es nesen tikai saku spelet, bet ja var palugt, lai varetu atrak uzskacat man lidz 10job lvl ![]() |
duuduupiipii |
![]()
|
nu es spēlēju Normal. tip tajā High laikam exp ātrāk uzkačājas. vismaz man tā šķiet..
nu nāc spēlēt Aniro, un tad skatīšos, kā tev var palīdzēt ar uzkačāšanu ![]() ja ienāc online, tad uzwispero. -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
MitSuki |
![]()
|
Ok velak uz vakara pusi ienaksu =)
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
tie Normal / High ir divi dažādi serveri. Viens ir tas Chaos - aniro. Otrs Loki - galīgi cits serveris ar citu - paaugstinātu exp reitu, tātad neinteresantu geimpleiju.
|
duuduupiipii |
![]()
|
a vai ta es tā neteicu?
![]() ![]() -------------------- Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:57 |