![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tas deelj Unlimited Oportunities huba, jo tas negrib, ka kaads atrastos vairaak kaa 3 hubos. Bet UO ir labi useri...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 10 2005, 13:30) Tas deelj Unlimited Oportunities huba, jo tas negrib, ka kaads atrastos vairaak kaa 3 hubos. Bet UO ir labi useri... Nu kā - sēdi gan UO gan animehubā. Kur problēmas? -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Un veel jaaseezh Alfaa un Live
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ņemot vērā, ka vairumam ir DSL connecti un citi "salmiņi" tad hostēt FTP vai hubu, kuram konektējas klāt vairāk par 1 lietotāju, ir nereāli.
FTP serverim/hubam ir jābūt uz lielas "trubas", ar lielu disku un jopcik - tas kādam ir jāuzrauga, jāapdeito utt... Bez tam visiem to adresi dot nevar, citādi nožņaugs ar trafiku, vai arī mūsu autortiesību karsēji sāks springt... ir taču torrents.lv - vai tad maz? Un var arī caur DSL iekšējo torrent serveri mainīties - nu vismaz DSL lietotāji. Patreiz neredzu iespēju, ka kaut kas tamlīdzīgs tiks uzbīdīts. Bet es saprotu, ka vairākumam šāds variants būtu mīļāks par savas pers. pakaļas kustināšanu ![]() Reku cilvēks ar visu 128kbit savilcis lielu kolekciju, citi ar 2M neko nevarot atrast ![]() Un tauta šeit regulāri dalās info kur kas atrodams... -------------------- Press any key to continue
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
to Taka: nejauc kopaa FTP serverus ar DC hubiem...
-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vienā maisā bāžami anyway. Kāda šķirba ar kuru tūli un kā tu velc?
Rezultāts viens, tikai huba hostētājam vēl čupa ar rulēm un tā čata uzturēšana. Nezinu kurš aiz labas gribas gribēs ar šitādu gemoroju ņemties. Ja nu tikai kāds garlaikots sisadmins... -------------------- Press any key to continue
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 15:08) Ljoti krasa atskjiriiba pashos protokolu pamatos...QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 15:08) Rezultāts viens, tikai huba hostētājam vēl čupa ar rulēm un tā čata uzturēšana. Nezinu kurš aiz labas gribas gribēs ar šitādu gemoroju ņemties. Nemaz tik traki nav (nemaz nerunaajot par chata "uztureeshanu" ![]() P.S. kaadreiz "sensenos" laikos, kad bija iespeeja, DC veel bija zili-mells un nepaziistams, uztureeju savu FTP serveri... i nekaada gemoroja... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Taka |
![]()
|
Redzi man, kā end-userim dziļi nospļauties ar kādu protokolu kāds toolis izmanto. Ka tik provaideris neapgriež.
Es nesaprotu, kāpēc tu par to tik ļoti ņemies? Nu ja tā vajag - liec augšā un uz priekšu! ![]() Man personīgi anime FTP serveris Latvijā neinteresē. Ir citi veidi kā apmainīties ar failiem, tiesa to dēļ ir jāatrauj pakaļa no datora ![]() Reku Shinobi-Samam nav slinkums no Jelgavas uz Rīgu pakaļ matricām aizdoties, citiem atkal par grūti pāris kvartālus aiziet. Ja kādam no manis vienu noteiktu seriāli vajag - uzstutēju FTP serverīti ar accesu vienam cilvēkam, lai novelk un miers. Pēc tam izslēdzu. Kaut kā nefanoju par gulēšanu vienā istabā ar strādājošu datoru. -------------------- Press any key to continue
|
deBUGa |
![]()
|
QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 16:58) Man parasti arii dzilji nospljauties, kad end-useri praato, cik liela "truba" un cietais disks vajadziigi viena vai otra servera uztureeshanai, bet dazhreiz paspruuk... QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 16:58) ![]() QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 16:58) redz es ar to nodarbojos "sensenos laikos, kad bija iespeeja", tagad man taadas iespeejas nav... un tuvaakajaa laikaa neparedzas...QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 16:58) Mani arii...QUOTE(Taka @ Feb 10 2005, 16:58) Ir citi veidi kā apmainīties ar failiem, tiesa to dēļ ir jāatrauj pakaļa no datora Nu redz katram jau tie anime ieguushanas viedi ir savaadaaki... viss atkariigs no pieejamajiem resursiem un gribeeshanas... ![]() ![]() Man piemeeram praktiski nav pieejams torrentu variants un arii veeleeshanaas rakstiit visu drazu peec kaartas matricaas arii nekaadas... -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ok taakaa man nebija ko dariit, uzbliezu veel vienu hubu - paarsvaraa buus vajadziiga anime shaare, minimaalaa pashlaik ir uzlikta uz 1gb...
Tas nebuus atveertais hubs, taa kaa ja kaads veelas pievienoties, suuta man nicku, pieregjistreeshu. Passwords buus pashiem jaaizdomaa un jaaievada kad hubaa iesiet iekshaa pirmo reizi. Kaa arii excuse the dust, viss ir testeeshanas stadijaa baigaakajaa ![]() hubs ir anime.bug.lv:4111 -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Probleema jau nesleepjas faktaa, ka hubu truuxt. Vajag tik visiem sanaakt vienaa. Es jau seezhu 4 otaku-anime un tanii noip. vairaak par 5 hubiem ar manu aatrumu nav veerts lietot, un no otaku-anime negrasos atteikties, tapeec sakiet kur jaaseezh un tur arii seedeeshu, bet ne vairaak kaa vienaa vietaa.
-------------------- Because i can!
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Netruukst, protams.
Vieniigais nav anime huba regjistreetiem lietotaajiem, mangabase ir atveerts hubs un tur lien useri arii no aarzemeem, lielajos Latvijas hubos atkal gruuti nozvejot tos kam anime ir shaaree... -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
anime.bug.lv hubs downā?
-------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Apskaties vienu rindinju virs seviim...
![]() Naac uz animehub.no-ip.info -------------------- |
zenofex |
![]()
|
Jaa. Admins nebija apmierinaats par kastes noslogotiibu. Ejiet visi uz animehub.no-ip.info un dziivojiet laimiigi ever after
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:13 |