IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Behind times
zenofex
post Feb 13 2012, 18:15
Post #16

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Gribētos jau mums daudz ko - šā brīža situācija tomēr ir tāda, ka postētāju gandrīz nav, un tāpēc es vairāk sliecos uz tādu brīvāku attieksmi pret ikvienu, kas interesējas par anime/manga/stuff un postē forumā. Lai arī tas būtu tāds vienkāršs teikums par to ka anime/manga/stuff ļoti gājis pie sirds. Pēc tam jau oriģinālo postētāju varētu mēģināt iesaistīt sarunā ar jautājumiem - kas tieši patika utt.

Vnk man un pārējiem foruma ilgdzīvotājiem ir nācies pārdzīvot laikus, kad jauniņie tika mēģināti pārmācīt/pamācīt kā jāpostē, un daudzi no viņiem izdomāja ka labāk tad vispār nepostēt.

Par foruma struktūru - Artas variants šķiet vispiemērotākais. Postētāju ir tik maz, ka EruLaif struktūra nebūs dzīvotspējīga. Jau tagad animju sadaļā labi ja vienu reizi nedēļā kāds kaut ko iepostē, un ja atceramies ka katrā sezonā ir vismaz 20 dažādi šovi...

Šuminam, ideja protams ir forša. Jāgaida pavasaris, un jāskatās vai kāds vēl par to atcerēsies. Kā arī, ja esi aizmirsis paroli, varu nomainīt smile.gif

PS: Artai M&Ms šokolāde par ieguldīto darbu foruma izskata vizualizācijā!
IPB Image

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Arta
post Feb 13 2012, 18:33
Post #17

Hakushaku

Group: Chuunin
From: Paintbucket.

Es ļoti labi atceros to laiciņu, kad bija tā īpašā pārmācīšana, jo pati tad nesen biju piereģistrējusies. Man liekas, ka es arī ik pa laikam atrāvos, bet izskatās, ka mani tas nav īpaši ietekmējis. Turpretī daži mētāja dusmas un rage'oja viens ar otru, kamēr kāds apvainojās [lol, protams ''jauniņais''] un pameta forumu. Ak, drama.

Pagrūti laikam ''iejusties'', ja visi pret tevi - jauno miesu, tā kā pieaugušie ļaunie ļaudis un latviešu valodas učenes baksta ar pirkstiem.
Cerams, ka varētu kaut ko pamainīt uz labo pusi, jo arī tie daži bakstītāji, kas īpaši izcēlās, nav tā kā redzēti jau labu laiciņu.. o.o''

Ō VAI'PALDIES KU JAUKI, zenofex. ^D^

This post has been edited by Arta: Feb 13 2012, 18:34

--------------------
+Quote Post
Niks
post Feb 13 2012, 23:37
Post #18

Lira member

QUOTE(aruka_sei @ Feb 13 2012, 17:04) *

man gribētos lai civēki normāli postotu sadaļā ''TV, OVA & Movies'' smile.gif

Piemēram

Nosaukums-
...
<ļoti daudz piu piu piu, ko var atrast tajā pašā anidb.net />
...
Uzņemts pēc mangas-

Nepieciešamība ieguldīt darbu, lai izveidotu tēmu, kurā nenotiek nekādas saturīgas diskusijas, nav nekāds prieks, ya know, īpaši tad, ja jādublē viegli atrodama informācija. Vēl aizmirsi, ka vajag arī ielikt attēlus, ko nereti pašam jāuzņem. Bonusa punkti par žanru pareizu un skanīgu iztulkošanu no angļu valodas (klasika action - asa sižeta anime, yo), vispār labs vingrinājums tulkošanā.
Kamēr to visu uzraksta un uztaisa bildes, galīgi vairs negribās pēc tam rakstīt vēl aprakstu. Tādi tie pīrādziņi.
Nu var jau mēģināt uzcept vēl kādu dizainu, tikai ar kosmētisko remontu vien nebūs līdzēts.

This post has been edited by Niks: Feb 13 2012, 23:38
+Quote Post
Spectre
post Feb 15 2012, 01:11
Post #19

Hentai

From: Bristol, UK

Sheku reku iemaldijos nejaushi biggrin.gif
Tiem kas nezin - jau loooooti sen atpakal tika palaists izdzershanas pasakums kursh nu kluva par "ik piektdieniigo" pasakumu. Saakumaa "Zem Riigas" tad tur vis noveeraas un tauta klejoja kas "Gotlandee" kas "Rock'a'Billy" kas kur, pec tam viss bars parpluuda uz "Preses baaru", bija vertiigs atklaajums mani reiz paaicinaja uz turieni Akio un taa nu viss panesas pa jaunam, bet nu tur jaatziist tusinsh sasniedza kulminacijas punktu pat taa iestade nespeja saturet visus kinderus un vecos kas tur darijas paliks vesturee nokluseets biggrin.gif
Sheit nu jaasaka kur anime.lv pienemas speekaa un vairojas geometriskaa progresijaa otaku.lv mira dabiigaa navee shto foruma zinaa shto dziivee.

Tagad visi, nu cik nu visi, kas palikushi LV tusee pa piektdienaam DPM (De Puta Madre) baaraa. Tusinsh vairs nav tik koloriitas kaa bija, bet nutas vnk tapeec ka daudzi studee arzemees un vecajiem sakas taa saucamaa reaalaa dziive, vairs nesanaak taa plosiities kaa agraak. Bet nu cilveku tapat pietiek.
Un sho sestdien tur buus valentindienai par godu veltiits pasakums speelees MaxOvts un Kitsune. Bet muzika buus 90-to stilaa tipa old school party nevis anime-style. Saakas pa dienu un ta nu cik kursh spees iztureet alkaholu biggrin.gif

A par forumu jaa ... vienkarshot liidz besim, search arii ir ja nu kas. Neat un control freaki beidzat visu lobeet, goda vaards apnika, ka peec katra posta uzreiz atrodas 3 austrumu gudrie, gramatika, ne tads cipars, ne taa, nav pierakstiits gads un kas tur veel - gribat visu vienaa valoda un pa stabiniem www.anidb.net luudzu sheit viss juusu gaumei. P.s. jap pa slinku uzlikt tildi jo nav vajadziibas peec lv valodas biggrin.gif un nav nemaz instalacija kaa izradaas biggrin.gif

This post has been edited by Spectre: Feb 15 2012, 01:16

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Roze
post Feb 15 2012, 02:13
Post #20

Hakushaku

Group: Kage

Ok par struktūru paskatīsimies - droši vien var atrast kādu vidējo, proti, kaut kādiem mega showiem, kas velkas gadiem / N-sezonām, var droši vien būt arī atsevišķas sadaļas, bet ne visi būs ievērības vērti un var dzīvoties tikai savā topicā ..

Pagaidām gan neko vēl neko nemainiet jo gribas nomigrēt uz jauno: http://new.otaku.lv/ (work in progress - japiemeklē kāds labāks dizains utt) / Galerija tāpat http://new.otaku.lv/index.php?app=gallery&album=2 (pagaidām cik izskatās bildes browsēt ir diezgan neerti, jāpielabo).
+Quote Post
Arta
post Feb 15 2012, 14:37
Post #21

Hakushaku

Jau jaukāk, modernāk.
Es domāju, ka varētu pamēģināt citas overall krāsas forumam, siltāki zilos, lillīgos, svaigi zaļos, varbūt oranžos toņos. Nu, nejau visu forumu 5 krāsās, bet tā kā šeit tgd ir ziemīgi zilais, tā tur pačekot kaut ko freshīgāku.

Roze - kas ir īsti tā ideja Galerijām? Tipa tagadējie topiki, kas ir centrēti uz, piemēram, angels - tagad būs speciāli galerija katram?
Varbūt agrāk galerijas tika biežāk izmantotas, bet vai tās tagad vēl ir vajadzīgas?
Es ceru, ka zīmētājiem nebūs jātaisa galerijas saviem darbiem? :I
Vispār, manuprāt, lietderīgi ir vienkārši bilžu topiki. Bet varbūt tev ir kāds īpašs iemesls kāpēc nepieciešamas galerijas~

--------------------
+Quote Post
Roze
post Feb 15 2012, 16:43
Post #22

Hakushaku

Group: Kage

QUOTE(Arta @ Feb 15 2012, 13:37) *

Roze - kas ir īsti tā ideja Galerijām? Tipa tagadējie topiki, kas ir centrēti uz, piemēram, angels - tagad būs speciāli galerija katram?

Tāpat kā iepriekš - ja topicā ieliek bildi tai var norādīt galerijas kategoriju un tad tā ir redzama arī galeriju skatā, nekas papildus/speciāli nav obligāti jādara.
+Quote Post
Arts
post Mar 8 2012, 19:39
Post #23

Koushaku

From: The world itself,in reality

Vai pēc foruma "remonta" tauta atgriezīsies un postos. Paņem kruķi un padauzi beigtu zirgu, varbūt sāks kustēties.

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
Arta
post Mar 9 2012, 15:08
Post #24

Hakushaku

Neviens neliek nākt atpakaļ.
Varbūt, ja kāds iegriezīsies, tad uzreiz nepazudīs, t.i. jauni ļautiņi mēdz parādīties.

Un vispār, šis ir labs forums arī priekš ne tik trakiem animetardiem, es laikam tieši par sev vistuvāko mākslas sadaļu runāju. Man nav sanācis atrast kādu vietu, kur tepat pie latviešiem kādu savu zīmējumu iemest un paskatīties ko citi dara. Jā, dr.lv tur ir grupas, bet nav tādas honest opinion publikas. Un dA, bet tas jau ir vispār kaut kas cits.

Ar to publiku tā ir kā ir, bet nu vismaz kaut kas.

Un, ja būtu aktīvāki live action cienītāji tad vispār būtu forši. Pati anime skatos, labi ja pāris reizes mēnesī, bet vēljoprojām interesē diskusijas ko citi domā par kādu konkrētu seriālu, kuru arī es esmu redzējusi. Vai vienkārši paskatīties, kas citiem interesē. Tāpat arī tie, kuri varbūt vairs neskatās, nenozīmē, ka ir completely zaudējuši interesi un vēlmi pačekot forumu ik pa laikam. :T

--------------------
+Quote Post
Shumins
post Mar 11 2012, 17:25
Post #25

Unregistered

QUOTE(Arts @ Mar 8 2012, 19:39) *

Vai pēc foruma "remonta" tauta atgriezīsies un postos. Paņem kruķi un padauzi beigtu zirgu, varbūt sāks kustēties.

Mazāk vaiga kavēties pagātnē un sapņot par sen zudušiem laikiem.

Saldās atmiņas tev aizmiglo skatu uz nākotni. Kādreiz viss bija tik labi, nekad vairs dzīvē nebūs tik labi utt.

Tā ir tukša nīdēšana ar kuru attaisnot vēlmi nekā nedarīt.

Svarīgāk ir tas, ko dari tagad. Jo šodien Tu veido rītdienu.
+Quote Post
sunder
post Mar 12 2012, 00:05
Post #26

Samurai

Man nav sanācis atrast kādu vietu, kur tepat pie latviešiem kādu savu zīmējumu iemest un paskatīties ko citi dara

Dažkārt zīmētaji parādās arī gfx.lv, kautgan tas forums vairāk iet tieši uz photoshop'ošanu, un tauta tur ar vairs nav kā pirms gadiem 5.
+Quote Post
Arta
post Mar 12 2012, 13:34
Post #27

Hakushaku

QUOTE(sunder @ Mar 11 2012, 23:05) *

Man nav sanācis atrast kādu vietu, kur tepat pie latviešiem kādu savu zīmējumu iemest un paskatīties ko citi dara

Dažkārt zīmētaji parādās arī gfx.lv, kautgan tas forums vairāk iet tieši uz photoshop'ošanu, un tauta tur ar vairs nav kā pirms gadiem 5.

Zinu, tur arī esmu/biju, bet nu nav tas. Grafiķotāji tomēr īsti nesaprot lietas būtību, kad jārunā par zīmēšanu. Tur ir daži labi zīmētāji, daži censoņi, bet grafika tomēr ir jau kaut kas cits.

P.s. piekrītu Shumin'am. :I

This post has been edited by Arta: Mar 12 2012, 13:34

--------------------
+Quote Post
FuschichO
post Mar 12 2012, 22:13
Post #28

Tennou

Excuse me, par kādu grafiku ir runa? Latviešu valodas terminoloģija ir vai nu ārkārtīgi nepilnīga, vai arī man vārdi no mutes pazuda. Angliski tas laikam ir graphic design, bet, kad latviski izlasa "grafika", nāk prātā kaut kas cits, un tas ir ļooti saistīts ar zīmēšanu.
/grafikas nodaļas students/

Jā, bet vai tad DeviantArt arī cilvēki nemētājas ar komplimentiem pa labi, pa kreisi: "uķi puķi, cik jaukiņi, kawaii etc."?

--------------------
+Quote Post
Arta
post Mar 14 2012, 14:24
Post #29

Hakushaku

Pareizi. Es par grafisko dizainu.

Un jā, dA visi ir 90% pozitīvi komentētāji, t.i., ja nepatīk, tad nesaka neko [kas dažreiz ir labi, bet nu jā. :I]. Bet ne visiem vajag pārāko kritiku par viņu neizdevušos mākslu, jo viņiem vienkārši patīk pazīmēt ar domu ''kā sanāk tā sanāk, man vienkārši prieku sagādā zīmēšana, kaut vai es nekam nederu!''
Un kāpēc nepamētāties ar komplimentiem, ja cilvēks nekliedz sava darba komentārā cik gan vinš perfekti zīmē un kā viņam sanāk [tad varētu kliegt pretī ar kritiku]. Ja no tevis neprasa to patieso viedokli, tad tev arī neviens viņu neteiks. dA komjunitijs ir pārāk saulains, cik vien man sanāk saskarties. Protams, ir arī savi nostūri, kur ir bubinātāji. :]
Ko nu es te aizrunājos par dA es nez, bet pēdējos četrus gadus tur postojot un saņemot diez gan daudz pozitīvo, ir arī iedvesma turpināt tur postot un postot, kas ir likusi progresēt jebkurā gadījumā. Tas, ka katrs otrais nepiesienās [protams, ar nodomu palīdzēt] pie sīkumiem dažreiz ir visai patīkami.
Un šeit ir tāds neliels reality checks, kad ieposto artsijus. Arī labi. C:

P.s. ''jaunais forums'' laikam jau atkal tika aizmirsts? :'D Nepagāja ne pāris dienas, eh.

--------------------
+Quote Post
FuschichO
post Mar 14 2012, 22:10
Post #30

Tennou

offtopic, bet DA laikam nāktu par labu manai pašapziņai. Vajag daudz plāksterus (uķi-puķi, kawaii) un ilgstoši.

--------------------
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:22