![]() |
![]() ![]() |
![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
nu es pameeginaasu bat tur man labi neiet
-------------------- ![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
-------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Mjā, tas pūķis nez kaut kā traucē... Varbūt tās ir tikai manas iedomas, bet man arī nepatīk, ka tās rokas ir uz augšu saceltas. Liekas, ka viņš domā: "Ak, kungs! Kur gan es esmu nokļuvis?!" No offence, tās ir tikai manas domas (vai labāk iedomas)...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Aizbraucu, uz laikiem, atcerējos ka pagaišgas tur pie sienas atstāju vienu savu bildi, kur amna tīri labi patik.
Ieskanēt nevaru jo ir A1, bet nofočet vienmēr lūdzu. -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Wow! tew pa tieshaam ziimeeshana labi padodas! cik ilgi jau treneejies?
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Wow.. apskauzu cilveekus, kas maak labi ziimeet dziivniekus..
![]() Un shitais veel A1.. taadu pie sienas gleznas vietaa vareetu likt.. ![]() -------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju laikam pirmais mans posts tavā topic..skaisti
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Wow...WOW. *acis - 1 m,mute - 3 m* T...t..Tev,Yum,ir ta;ants...Un kāds vēl...Es pilnīgi apžilbstu....Tev pat skices sanāk vairāk kā dievišķīgi...Wow.
bet Maij...Jūs abi ar Yumi esat lieliskas.Lieliskas,pat vairāk. *ūja,ūja,swordiņ! >< Tiklīdz visi sanāk pret tevi,tu uzreiz taisnojies - "Nu,bilde jau laba!"!Tā,draudziņ,ir vēlēšanās paspīdēt! -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehe.... nu kaus jau protams, tā kā s vairs nekā nezīmēju..em, nu ok, skices ir, bet krāsot aizmirsu pat kā.
Kauns kauns par mani. ![]() Reku šito jau pāris mēnešus mēģinu pabeigt, un nekādi... vajag purniņu pielabot, un roku aizmugurējo zemāk pielikt, un protams izkāsot..a figa... kā karājās pie sienas puspabeigts, tā karājās. (atvainojos par kvalitāti, foto no A1 lapas, tas ir, džekiņš ir 1:1 izmēra) -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Skaisti! Man riktiigi patiik kaa tu ziimee.
![]() Paklau, tu vinju noziimeeji? Un centies pabeigt Yumiit!!! ![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Burvīgi darbiņi! Īpaši jauks bija tas tīģerēns. pēdējais arī reāli patīk!
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
A1 nav par lielu^^
Bet ziimejums ir labs, pat ļoti, tikai viņa seja izskataas kaut kaa netaa ,)))) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tam jūrasskolas kaķēnam ēnas pie kājām vietām samainītas.
A1 Kaķis, reti smuks. Es tā nemāku. Pēdējais būtu jāliek pie sexy boys. ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*čukst* Pēdējais izskatās pēc Konrada...
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Dec 9 2005, 21:31) ![]() Tas noteikti nav vinš...*aiziet izdzēst feisu* -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 11:58 |