![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Yume, ieliec sheit zhuzhiku
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha.. nu jau jau ta prasi, te būs.. ^^
tiem kas nelasa LJ- skricelējumi tapa vienā no ķīnas literatūras vēstures lekcijām. Ar manu kursabiedreni uz pusēm, melnā pildspalva bija man rokās, zilā viņai. Pārējo var izspriest loģiski. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahahaaa! Smiekliigi moshkjiishi! Zjuzjiks un taas austinjas riktiigi smiekliigi!!
![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Baigi jaukas darbs likās. Patika tas ķepainītis! Foršiņš!
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
The thing.. The catboy...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
sanzo chan!!!!!!!
forshi!!!! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehehe
![]() Scetche-scetche BTW, tas uzrakts nav manu roku darbs... ieraugot šo skici, man kursabiedrs ar prieku nosauca viņu šajā skaistajā vārdu savienojumā. Tas tā arī pielipa.. Starp citu, tā personalija bildē kvadrātsakni alfai no kautkāda n-tā skaitļa velk. ![]() -------------------- ![]() |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() smukiņš, tāds mazliet skumji aizsapņojies... eh atkal mana piedzērusies fantāzija, bet tiešām ļoti skaisti, prieks skatīties. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 19 2005, 18:57) The thing.. The catboy... ![]() nu kaapeec shim kaarteej\m kakjiisham aste ir kaa maajas krancim? kakjiem astes ir formiigaakas, koptaakas, pat klaidonjiem. taa aste ir vieniigais, kas nepatiik (un ausis ir kaa luusim vai vaaverei ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Redzu tev patik tadi "cat-people"!
Labi zimejumi. Tikaj nepitek krasas! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ok peedejie darbi ir melnbalti. Laiks atkalpakraasot!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Melnablatie ir ZE BEST. Man kaut kā daudz daudz daudz vairāk patīk melnablit darbi. Visumā un vispār. ^^ (es te skreinu caru visām glaerijām un skaitu normālos artistus... )
-------------------- ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
ā, cik forši zīmējumi! baigi labie!
![]() it īpaši man patīk tas catboy un pēdējais zēns arī. baigi labie! bet vispār, tev ir talants! ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
NB: Ж, Ш пишеться через И.
-------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es arii esmu PAR melnbaltajiem. tiem ir taada iipasha noskanja, klaatbuutnes sajuuta. RESTECP!
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:15 |