![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ow... that hurts... atcerejos uz reiz "death note" e? kaapeec taa? man gan tobriid kad tas tapa nekas no anime/magas praataa nebija - tapa atmosfeeras iespaida.. Nju... vai iņam nav abols roka? ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhaha, vinjam nav nekaa rokaas..
taa ir vienkaarshi fotograafija, taapeec liinijas ir blurry un gruuti saprast siikums... bet aabola bildee noteikti nav.. vismaz es vinju tur neziimeeju XD -------------------- ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Bet aabols piestaaveetu kaa iemesls kaapeec vinjsh tur tik nozheelojams (a, kas zin, varbuut vienkaarshi noguris un aizmidzis?)
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
bet varbūt ābols nāk komplektā, pat neko nenojaušot?
man nu gan liekas, ka kājas viņam kā heidijai klūmai. tādas extra long. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:59 |