Fan fiction, hrummz |
Fan fiction, hrummz |
Shaisuke |
Sep 3 2005, 01:23
|
shinigami Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV |
SANJEEMOS!!!!!!!! IZLASIIJU!!!!!! Jeee, zini, tas man prasiija stundu sodien, un pusstundu vakar (paraleeli seezot veel 2 forumos ) bet tomeer izlasiiju... Ir labs darbs. Man patiik, un ar nepacietiibu gaidu turpinaajumu.
ps - tomer es vairaak gribeetu dzirdet ka tu dziedi XD ~BN~ -------------------- |
rebel |
Sep 3 2005, 11:27
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life |
nju,ja 52 chapteri,tad ok. jo citrejz ir taa,ka raxta,welkaas,welkaas un tad peekshnji wiss taa aatri wienaa chupaa waj nu paarmeeriigi wienkaarshi,waj ariii nesakariigi atrisinaas kaadas wienas iisas nodaljas lajkaa.tas lajkam tad,ja awtoram raxtiit apniik. ta jaw shitajs i newis staasc,bet gan romaans gandriiz. gramata buus jaaizdod. nja..ta liec wien iekshaa paleenaam arii tos paareejos miklzumdawdzos chapterus,laj staasc neapstaaj.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tador |
Sep 3 2005, 19:57
|
Hakushaku Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 |
heh, bet briidinu... vienaa vietaa esmu jau kuro meenesi iespruudis
beeet... nu domaajos ka tikshu paari 6 jaunu charu iepaziistinaashanai... |
Sushi |
Sep 3 2005, 20:11
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Izskataas interesanti! Tad, kad man buus sakraajusies daudz pacietiiba, izlasiishu! Tev nesaap jau pirksti visu laiku rakstot? Man, rakstot savu staastu tik aatri piekuust pirksti, bet nu jau ir ietreneeti! Bet es tomeer taveejo izlasiishu, tachu piekriitu Shaisuke, ljoti gribeetos dzirdeet kaa tu dziedi!
-------------------- |
ReD_FoXy |
Sep 3 2005, 23:21
|
onibaba Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
Missy - tikai tu un vieniigi tu esi vainiiga... Es esmu apgrauzusi savus garos nagus lasot tavu staastu!!! Damn...
BET RAXTI TAALAAK!!! -------------------- |
Sushi |
Sep 4 2005, 00:29
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 4 2005, 00:21) Missy - tikai tu un vieniigi tu esi vainiiga... Es esmu apgrauzusi savus garos nagus lasot tavu staastu!!! Damn... BET RAXTI TAALAAK!!! Zini, ReD_FoXy, es tev iesaku lietot iipashos liekos nagus, kas gatavoti tiem, kas grauzj nagus! Vinjus var viegli nonjemt un peec kaarteejaas ''Paari naktiim'' nodaljas vari tos nonjemt un apluukot savus garos nagus, kurus rotaa nesen taisiits manikiirs! Tas, protams, bija tikai mans kaarteejais izteeles radiitais izgudrojums, bet doma nav slikta! Tachu nagu graushanu vari nomainiit pret kko citu! Piem. ''nervinja'' spaidiishanu! -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 20:53 |