![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Mmmmm... es nesaku ka joki bija slikti, bet gan to kaa vinji tika ieskanjoti. Tas bija taapat kaa klausiities anglisko dublaazhu. Nu es nevar man patiku izraisiit tie joki, kad balsis neatbilst personaaazhiem, jeb citiem vaardiem sakot emocionaalaa nesaderiiba gandriiz uz katru izspeeleeto joku. FLCL - tur ir diezgaun daudz taa saucamais flashy kjeburainais stils - atieciigi vajag balsis piemekleet un emocijas ielikt, man piemeeram smiekli nenaaca peec taas reizes kad vinja ar gjitaaru shim smadzenjpodu paglaudiija. Liidziigs variants ir anekdoshu staastiishanu. Viens pastaasta ka vaigi asaraas mirkst, cits savukaart pastaasta taa ka netiekot lidiz pussei jau tiek aizmirsts ka vinjsh vispaar anekdoti staasta. Ar komikjiem tach ir tas pats. Lai joki iznaaktu, vajag tanos ielikt dveeseli.
Un anime komeedijaas AAARKAARTIIGI svariigs ir sound noformeejums. Iedomaajies kaa skaneetu "fumoffu" ja tur visi joki buutu bez emocijaam, tas ir uz ekraana ir bet skan taa it kaacs garaamejot referaatu prezenteetu. Sorry nu bet no pliki subtitriem es nespeeju baudiit anime. Iedomaajies ka tu aizej uz teaatri un tur visi savas lomas lasa monotoni. QUOTE FLCL daudzkam ir dziļāka jēga (paturot prātā arī NGE piem ). Nu es shaubos vai es speetu izbaudiit NGE ja tur galvenie varonju balsis buutu kaa no aanusa izvilktas. Es meegjinaaju anglisko klausiities, jaateic vietaam nav slikts. Nu bet iznjemot *monus, un tiem liidziigos, reti bijis sapraatiiga anglju duba. -------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
to Shinobi-sama:
Nu nemaz tik slikti ar to FLCL nebija... vismaz nespeeju atcereeties, ka man sevishkji riebtos taas balsis (kautgan tas jau bija kaadu laicinju atpakalj varbuut jau esmu piemirsis)... to Outlawz: 10-niekaa...gluzhi vai pats to postu buutu rakstiijis... ![]() nu un 'RahXephon'am/'Scryed' klaat naak 'Bakuretsu Tenshi', 'Samurai Deeper Kyo' u.c. ei nu vinjus visus atceries... QUOTE(zenofex) Excel Saga - nevisai patika. Paaraak ekspresiiva, paaraak daudz atsauchu uz visaadiem citaadiem masu meedijiem un izklaidi. Sizhets diezgan stulbs, uzsvars visu laiku tiek likts uz konkreetaas ainas savaadumu vai reeciigumu. Nu taads jau nu jamai stils. Atklaati sakot sizheta tur VISPAAR nebija, jo lielaakaa dalja seeriju tika taisiitas, kaa parodija uz "kautko". Bet nu katram sava gaume... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
QUOTE Jāpiekrīt, ka Scyred man arī šķita nebaudāms - pirmo sēriju novilku, neizlasījusi nevienu review, bet izmetu ārā, netikusi līdz pusei...Animācija nebija īpaši glīta, galvenais varonis - nesimpātisks, un ideja par to Alter...err...biš dumja >< Klau par sito anime neruna tik slikti..Noskaties talak lidz kadai 10 serijai un tad redzesi ka ta anime nav lauka metama... Un ja runasim par animem kuras man nepatika tas ir FullMoon o sagashite...Un laikam ari viss jo parejas kuras esmu redzejis sita gada laika patika un bija lieliskas ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(JaYzZ @ Oct 12 2004, 13:36) Klau par sito anime neruna tik slikti..Noskaties talak lidz kadai 10 serijai un tad redzesi ka ta anime nav lauka metama... Gaumes lieta... vieniigi vai cilveekam ir jeega skatiities anime, ja pirmaas 10 seerijas vinju garlaikos liidz naavei... es personiigi tiku paari ~6 seerijai un manaa veertiibu skalaa 'Scryed' ierindojaas kautkur blakus 'Pokemon'u atziimei... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
ehh man vienalga..Man scryed patik un viss
![]() ![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
QUOTE(JaYzZ @ Oct 12 2004, 14:00) Itkaa nekur neesmu rakstiijis, ka 'Scryed' sizhets liidziigs 'Pokemon'u... lai noveerteetu sizhetu biezhi vien naakas noskatiities seriaalu liidz beigaam (kaut vai tas pats 'Chrno Crusade' variants)... shaubos, ka man pietiks "mazohisma" skatiities kaut vienu nu tiem... ![]() A bet citaadaa zinjaa "chistie 'Pokemon'i"... tikai 'pokemon'a vietaa 'Alter's un "a kuram krutaaki 'pokemon'i" vietaa "a man i krutaaks 'Alter's" rm -rf -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
man tas piemeeram ir Noir, nu galiigi bezjeedziiga hernja. Pec pirmaas seerijas izskatiijas tiiri normaala bet peec treshaas es to vairs neskatiijos
![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Raggaman @ Oct 20 2004, 19:02) man tas piemeeram ir Noir, nu galiigi bezjeedziiga hernja. Pec pirmaas seerijas izskatiijas tiiri normaala bet peec treshaas es to vairs neskatiijos ![]() negribaas man tevi lamaat... bet nu ko lai padara... Vaardu sakot tev vienkaarshi smadzenju nepietiek, lai noveerteetu Noir pilniibaa. pilnaa nopietniibaa iesaku tev lasiit vairaak nopietnas literatuuras un pashizgliitoties. aa, un veel kas, shkjiet ka esi paaraak jauns, vai arii infantiils. Ar sho visu nebiju domaajis tevi aizvainot, tikai peec iespeejas speeciigaak un preciizaak pateikt shii briizha situaaciju, lai tu visu saprastu un riikotos attieciigi. |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
vienkaarshi nepatiik man tas un viss
![]() bet patiesam nezinu ko noziimee vards infantiils >< var jau arii skaidrojumu pierakstiit un daudzi domaa kaa es par noir ![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
bet nu ko lai saka...
Noir ir patieshaam shedevrs kas ir jaabauda. Teiksim taa... Vai tu esi redzeejis Neon Genesis Evangelion? P.S. Infantiils - kaa beerns, beerna praataa |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE(Tador @ Oct 20 2004, 20:17) Teiksim taa... Vai tu esi redzeejis Neon Genesis Evangelion? O shitais vienkaarshi rulzzz - tas NGE ![]() |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Sliktaakais anime, kas jebkad uztaisiits, ir Midnight Panther. Mees vinju sheit kaadas 5 reizes pagaajushogad skatiijaamies, priecaaojties par to, cik suudiigi var uztaisiit semi-hentai anime. Nu vienkaarshi gjeenija darbs, it iipashi anglju dubaa.
-------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
5 reizes laikam taapeec ka hentai
![]() ![]() ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Man visliktākais likās Platonic Chain. Nepatīk man tādi 3D chari + bezjēdzīgs sižets. Tagad zinu kāda izskatās kowai girl.
![]() ![]() Bet vispār tas ir ļoti subjektīvi, gadijies redzēt topikus kur tiek nolikti pat NGE un klasiskais pirmais GITS Movie. -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
MitSuki |
![]()
|
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |