IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

8 Pages V « < 4 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Vissliktaakais anime ko juus esat jebkad redzeejus, katram taadam ir jaabuut
bypass
post Oct 26 2004, 22:27
Post #76

Danshaku

Group: Chuunin

kiborgs - robots ar gaļu

Yeah, ar kiborgu ir viss skaidrs, cilvēks, kura ķermenis daļēji sastāv no mākslīgiem orgāniem.
androīdu (jeb kiborgu)

Tātad androīds = kiborgs.
humanoīds robots - robots, kas izskatās pēc cilvēka (robots, kā robots, tikai 2 rokas, 2 kājas)

Kiborgs izskatās pēc cilvēka, noteikti, tātad humanoīds robots = androīds = kiborgs.
mečš - robots.parasts

Mečš - parasts robots? Un kāds ir neparasts robots?
erm Kusanagi no GITS ir pilnīgs robots
Pilnīgs robots? Well, f.ck, rather confusing.
Ja pieņemam, ka visi augstāk minētie ir parasti roboti, tad -
humanoīds robots = androīds = kiborgs = mečš.
Četri termini - visi vienādi, o jā.

Vajag uzzīmēt blokshēmu vai robotu dzimtas koku, ne? biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bypass
post Oct 26 2004, 22:41
Post #77

Danshaku

Tātad man nepatīk milzīgi cilvēku manuāli vadīti mehānismi/roboti, kuru forma, uzbūve ir līdzīga cilvēka fizionomijai (skat. Taka's avatāru) un kuri mēdz transformēties, turēt rokā 5m stroķus etc, man nav iebildumi pret kiborgiem (GITS). Un, jā, last exil'ē ir cilvēku vadīti mehānismi, roboti(piemēram, ģildes karakuģi, tarakān veidīgie smile.gif), bet viņi visuāli nepavisam neatgādina civēka formu, siluetu.
+Quote Post
Dzonis
post Oct 26 2004, 22:42
Post #78

Shishaku

mana vaina..luuk tuvaaks izskaidrojums..naakoshreiz obligaati paarbaudiishu pirms postoshu:
cyborg - A human who has certain physiological processes aided or controlled by mechanical or electronic devices.

android - An automaton that is created from biological materials and resembles a human. Also called humanoid.

par mechu veel neratradu..ceru ka tuvaakaa laika vareeshu labot

--------------------
+Quote Post
Dzonis
post Oct 26 2004, 22:46
Post #79

Shishaku

nu luuk:

A mecha, or mech, is a sci - fi term erm for a large human-piloted humanoid vehicle. Variants do exist, from ones on treads to animal shapes. The key difference between mecha and robots that a mecha has a pilot, as enthusiasts are quick to point out.

--------------------
+Quote Post
Batou
post Oct 27 2004, 00:00
Post #80

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

mjā tad jau tachikomas sanāk mecha, un pret tiem mīļajiem radījumiem man nekā nav dry.gif go figure. nu ja gribat manu izskaidrojumu nepatikai nespēšu to sniegt sad.gif katrā ziņā mēs esam iebraukuši dziļi offtopikā un man jau nu vajadzētu rādīt priekšzīmi, tad nu ķersimies atpakaļ pie darvas karotēm.

--------------------
image
+Quote Post
Shinobi-sama
post Oct 27 2004, 10:07
Post #81

Lost in own dreams

From: Jelgava

MMM atljaushos iebilst.. par mecha... mecha nav tikkai humanshape roboti kuri tiek kontroleeti ar cilveeka paliidziibu -patiesiibaa mees ar mecha varam apaziimeet visus mehaanismu ko cilveeks radiijis bet pats vada.. nav jaabuut obligaati ietilpinaatam mistiskaa kabiinee. Tie taa saucamie entuazisti paaraak shauri definee mecha. Patiesiiba mees ar mecha varam aptvert visu kas ietver sevii mashineeriju kaa tadu, bet taadaa gadiijumaa tas iznaaktu paaraak plash jedziens un nebuut tachu interesanti ka teiksim 50 procentus anime vareetu ietilpinaat mechaa, tapee biezhi vien lai tas mecha neizklausiiitos paaraak banaali, kur ar mechu ir ljoti attaala saskarsme, tiek piesiets cti jeedzieni taadi kaa sci-fi, un veel shad tad robot cyborg nu karoch detalizeetaaks skaidrojums. Sheit es aiz dariit neko vienkaarshi pieseejos vaardiem biggrin.gif (laasts paar sho tieksmi) un tu "bypass"nedaudz samezhgiijies, un aciim redzami jau saac pats korigjeet ko esi teicis - konkreetus linkus es netaisos baazt, jo tik piekasiigs es tomer neesmu. Spriezhot peec taa ko staasta par "Last Exile" tas ir viennoziimiigi ietilpinaams mecha pulcinjaa. Ok me centiisies beigt piekasiities par sho teemu bet ja nu gadiijumaa tu vai kaads cits atkal izspljaus kaut ko smiina veertu tad protams es iestarpinaashu savu sarkastisko postu biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taka
post Oct 27 2004, 10:14
Post #82

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Outlawz:
Tāpēc jau arī nav tādas lietas kā "mecha" seriāls vai filma. Ir seriāli un filmas ar mecha elementiem.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
deBUGa
post Oct 27 2004, 11:29
Post #83

Shishaku

aizbraucaam auzaas...
mecha varam aptvert visu kas ietver sevii mashineeriju kaa tadu
tad jau tur buldozera vadiitaaju var pieliidzinaat mecha pilotam (vai kas jamie tur skaitaas)

Laikam jau taapeec man nevisai patiik mecha, ka neviens iisti nevar pateikt, kas tas par zveeru... laugh.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
deleted-ray
post Oct 27 2004, 11:37
Post #84

Heimin
*

btw kaadam nav animes par buldozeru vadiitajiem, a to baaigi gribas redzeet ^^
+Quote Post
deBUGa
post Oct 27 2004, 11:49
Post #85

Shishaku

QUOTE(Ray @ Oct 27 2004, 10:37)
btw kaadam nav animes par buldozeru vadiitajiem, a to baaigi gribas redzeet ^^
*

Nevis vienkaarshi par buldozeru vadiitaajiem, bet par droshsirdiigajiem buldozeru vadiitaajiem, kas kopaa ar pashizgaazeejiem ciinaas par lielaaku teritoriju atkritumu izgaaztuvee pret greideristiem... BET jamajiem ir jauns super-mega ierocis eskavators, kuru pirmajaa epizodee nozog nelietiigie kaiminju izgaaztuves buldozeristi... nu un pret to naakas ciniities naakoshaas 25 epizodes... rolleyes.gif

P.S. Jaa un aizmirsu piebilst, ka buldozeri komplekteejas ar triis dazhaadu veidu "laapstaam", kuras var tikt nomainiitas turpat izgaaztuvee buldozereeshanas laikaa... smile.gif

P.S.S. Un pieraadiet man tagad, ka taa nav mecha... smile.gif

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
deleted-ray
post Oct 27 2004, 13:48
Post #86

Heimin
*

Vo, ideaali, pasaki kur shamo var noka4aat un cik ep rolleyes.gif
+Quote Post
jurc
post Oct 27 2004, 13:54
Post #87

Tennou

From: Liepāja

es arii taadu gribu!!! laugh.gif laugh.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
edg
post Oct 27 2004, 14:39
Post #88

limpene grauž aknas

From: PM

Peec mana avatara jau var spriest, ka es par taadu anime buutu tikai staavaa sajuusmaa. Gandriiz vai buutu jaapaarveershas par pokemonu un jaasaka "viiiii!!!"... bet es taa protams nedariishu rolleyes.gif

Tie anime taisiitaaji galiigi nemaak peetiit tirgu. Buutu pirmaas klases graaveejs...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
bypass
post Oct 27 2004, 15:06
Post #89

Danshaku

droshsirdiigajiem buldozeru vadiitaajiem
Šāda seriāla gaidībās mēs varam skatīties drošsirdīgos kosmisko atkritumu savācējus - PlanetES. Sava līdzība ir. wink.gif
+Quote Post
Shinobi-sama
post Oct 27 2004, 17:43
Post #90

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(deBUGa @ Oct 27 2004, 11:49)
QUOTE(Ray @ Oct 27 2004, 10:37)
btw kādam nav animes par buldozeru vadītajiem, a to bāigi gribas redzēt ^^
*

Nevis vienkārši par buldozeru vadītājiem, bet par drošsirdīgajiem buldozeru vadītājiem, kas kopā ar pašizgāzējiem cīnās par lielāku teritoriju atkritumu izgāztuvē pret greideristiem... BET jamajiem ir jauns super-mega ierocis eskavators, kuru pirmajā epizodē nozog nelietīgie kaimiņu izgāztuves buldozeristi... nu un pret to nākas cinīties nākošās 25 epizodes... rolleyes.gif

P.S. Jā un aizmirsu piebilst, ka buldozeri komplektējas ar trīs dažādu veidu "lāpstām", kuras var tikt nomainītas turpat izgāztuvē buldozerēšanas laikā... smile.gif

P.S.S. Un pierādiet man tagad, ka tā nav meča... smile.gif
*

True True sleep.gif
un tā būtu visīstākā Meča es pat varētu ierosināt tiesas prāvu pret to kas pinkšķēs pretējo cool.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post

8 Pages V « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:01