IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

8 Pages V « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Vissliktaakais anime ko juus esat jebkad redzeejus, katram taadam ir jaabuut
+Chibi+
post Nov 16 2004, 19:28
Post #91

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(Outlawz @ Oct 9 2004, 13:06)
oj, man te būtu ko daudz uzrakstīt.

ok, jāķeras klāt kam nopietnākam. Fullmetal Alchemist noskatījos veselas 9as sērijas un jutos vīlies. tikpat labi būtu varējis skatīties tikai pirmo. laikam manu lielāko antipātiju izraisīja galvenais varonis (atvainojos, vairs neatceros, kā viņu sauca), jo viņa brālīts izraisīja simpātijas (oriģinālā ideja - metāla bruņa + maza puikas balss). nu nepatīk man mazi bērni. ļoti veikli paslēpta pokemoniskā ideja - 2 personāži satiekas, viens uzzīmē apli (izvelk kārti, izvelk bumbiņu, izsauc garus etc etc) un tad pēc nelielas stīvēšanās vinnē galvenais varonis. dažās sērijās, lai nebūtu vienveidības, scenāristi piesviež klāt arī kādu zaudējumu - pamatdoma ir bērniem iemācīt "tu esi īpaš, tu esi personība, tikai dažreiz priekšnieks uz tevi var arī nedaudz sabļaut". seriāls ne manai vecuma grupai.

*

Man raustās uzacs. huh.gif Nopietni. Salīdzināt FMA ar Pokemoniem. *spazz*

Man tagad fiziski sāp. blink.gif

Strap citu, kāds redzēja Vindāriju? Vot TĀ anime patiešām ....zacks azz. dry.gif

*nespēj tikt pāri šokam par FMA* blink.gif FMA ir labākā anime, ko savā mūžā esmu redzējusi un šaubos, ka manas domas jebkad mainīsies, tur no bēŗnišķīgā nav it nekā, ak dīvs, kuram bērnam rādīs tik daudz sāpju? ohmy.gif

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ito no Kazuki
post Nov 19 2004, 01:13
Post #92

Danshaku

Group: Chuunin
From: Girl Next Door

QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 19:28)
Strap citu, kāds redzēja Vindāriju? Vot TĀ anime patiešām ....zacks azz. dry.gif

*paceļ rociņu*

Mjū, es pēdējā brīdī spontāni izdomāju, ka derētu gan redzēt. Jāatzīst, ka cenšos izteikties par viņu toleranti, jo respektēju oldschool anime (lai gan labāk patīk precīzi vizuāli iztrādātie jaunākās paaudzes darbi ^^). Jāsaka gan, ka tiešām biš pievīlos, taču atzīstu - I have seen suckier animes in my life (kaut vai ipriekš minētais Kai-Doh-Maru >___<)

--------------------
image

Boundless Love
These falling dreams
One life one flower for the frail reality
+Quote Post
Smogs
post Nov 19 2004, 05:05
Post #93

Jinushi
**

From: Solar system

Nu GANTZ, tas ir kautkas. Par anime navajag nemaz runāt.Visumaa negativs vertejums (Tādi jau ir tie ganci) manga gan tam tiesam laba.

--------------------
Newerthless meanings...
+Quote Post
MitSuki
post Nov 19 2004, 10:25
Post #94

Shishaku

xe xe runajot par Gantz anime neesmu redzejis, bet mangu esmu lasijis un manga ir super smile.gif

Kurs te muld ka FMA nav labs ?
FMA ir forsa anime(tapat ka parejas) smile.gif
Es piem tur neko berniskigu neredzeju, bet ja kads grib vinu salidzinat ar Pokemoniem tad vins ir totals idiots(atvainojos par rupjibam) mad.gif
+Quote Post
Hikaru
post Nov 19 2004, 11:07
Post #95

Tennou

From: Latvia

Vissliktaakais anime, ko esmu jebkad redzējis laikam būtu Sorcerer Hunters jeb Bakuretsu Hunters. Animācija tajā bija briesmīga. Bet es to skatījos, jo man super patika Opening un Ending dziesmas, kuras man ir.
+Quote Post
Batou
post Nov 19 2004, 13:25
Post #96

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

QUOTE(JaYzZ @ Nov 19 2004, 09:25)
Es piem tur neko berniskigu neredzeju, bet ja kads grib vinu salidzinat ar Pokemoniem tad vins ir totals idiots(atvainojos par rupjibam)  mad.gif
*

tiešām? manuprāt, šajā gadījumā, man pieder tiesības spriest tiesu pār šo anime. neesmu tik liels fanāts, lai tik neobjektīvi vērtētu šīs epizodes. dry.gif

--------------------
image
+Quote Post
+Chibi+
post Nov 19 2004, 18:17
Post #97

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(Ito no Kazuki @ Nov 19 2004, 01:13)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 19:28)

*paceļ rociņu*

Mjū, es pēdējā brīdī spontāni izdomāju, ka derētu gan redzēt. Jāatzīst, ka cenšos izteikties par viņu toleranti, jo respektēju oldschool anime (lai gan labāk patīk precīzi vizuāli iztrādātie jaunākās paaudzes darbi ^^). Jāsaka gan, ka tiešām biš pievīlos, taču atzīstu - I have seen suckier animes in my life (kaut vai ipriekš minētais Kai-Doh-Maru >___<)
*

Man liekas, Vindārija bija mans lielākais dzīves šoks, bet viss vēl var mainīties, jo es taču neesmu redzējusi augstākminēto Kai-doh-Maru. wink.gif Ew, bet man tracina, kad anime vīriešiem [mēle nepagriežas Vindārijas varoņus nosaukt par bishounen] ir tik GIGANTISKI muskuļi, ka knapi var redzēt galvu! KAS tā par animi vispār??? O_O

QUOTE(Outlawz @ Nov 19 2004, 13:25)

tiešām? manuprāt, šajā gadījumā, man pieder tiesības spriest tiesu pār šo anime. neesmu tik liels fanāts, lai tik neobjektīvi vērtētu šīs epizodes.  dry.gif
*

Lai gan es esmu liels FMA fans, es izturos tolerenti pret tiem cilvēkiem, kam ir pašiem savs viedoklis, taču atļaujos izteikt savu neizpratni - jo es patiesi nesaprotu, kā FMA var ieraudzīt saistību ar Pokemoniem. Es cenšos būt objektīva, bet tomēr... huh.gif Neuzkstatu, ka var spiest tiesu par šo anime, ja esi redzējis tikai 10 sērijas... Am i wrong? Jo arī tas nebūs pietiekami precīzs spreidums, tāpat kā mans vai JaYzZ. Am i wrong? huh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Rob_X
post Nov 19 2004, 20:02
Post #98

Shishaku

From: Riga

Man visneskataamaakaa buutu Macross 7. Noskatijos 1. seriju un metu nost, galigs murgs, manupraat. Neko sliktu neturu pret mecha, sci-fi un vel ko, bet shitas ir galigs mesls. ph34r.gif

P.S.
Par tiem traktorinjiem - vai tik tas nebija kartigs parodejums attiecinaajumaa uz Gundam seerijas animeem ? smile.gif
+Quote Post
Taka
post Nov 19 2004, 20:10
Post #99

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(Robik @ Nov 19 2004, 20:02)
Man visneskataamaakaa buutu Macross 7. Noskatijos 1. seriju un metu nost, galigs murgs, manupraat. Neko sliktu neturu pret mecha, sci-fi un vel ko, bet shitas ir galigs mesls.  ph34r.gif

Ja iztur pirmās 4-5 epizodes tad skatīties var, bet vai vajag... nezinu.
Esmu visu noskatījies, bet iesaku tikai totāliem Fire Bomber mūzikas faniem.
Sižets brīžiem paliek sakarīgs, bet pēc tam atkal aizplūst totālā sviestā.
Labāk skatīties pirmo Macross, movīti, Macross Pluss vai Macross 2 vai Zero.
Macross 7 labāk izlaist. Nav nekas zaudēts.

QUOTE(Robik @ Nov 19 2004, 20:02)
P.S.
Par tiem traktorinjiem - vai tik tas nebija kartigs parodejums attiecinaajumaa uz Gundam seerijas animeem ?  smile.gif

Ekk.. un ko tad tev Gundami nodarījuši? dry.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Rob_X
post Nov 20 2004, 03:14
Post #100

Shishaku

From: Riga

Neko, bet peedeejaa laikaa vinjus biezhi zog un par to buutiibaa taisa seriaalus tongue.gif
+Quote Post
Batou
post Nov 20 2004, 06:55
Post #101

S9 unit

mana robeža ir trīs! ja es noskatījos 9 epas un neatradu tur nekā interesanta uzskatu ka tā anime ir totāls $%*( . hotj bi būtu ieinteresējuši ar super-duper animāciju, bet pat tā bija pokemoniskā līmenī.

pilnīgs kiddy grade.

--------------------
image
+Quote Post
Hideki
post Nov 20 2004, 13:46
Post #102

Shishaku

From: Rīga, Imanta

QUOTE(Outlawz @ Nov 20 2004, 05:55)
mana robeža ir trīs! ja es noskatījos 9 epas un neatradu tur nekā interesanta uzskatu ka tā anime ir totāls $%*( . hotj bi būtu ieinteresējuši ar super-duper animāciju, bet pat tā bija pokemoniskā līmenī.

pilnīgs kiddy grade.
*

Kiddy Grade liekas pa īstam sākās ar 9ep. Nemaz nav no sliktākajām animēm. mad.gif

--------------------
"And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..."

"Not too late?
- Everyone is still alive. Inside of you.
I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone.
- Are you really sure?
I'm not alone. I'm going back to everyone.
The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time."
+Quote Post
bypass
post Nov 20 2004, 19:04
Post #103

Danshaku

mana robeža ir trīs!
Es, ja nemaldos, noskatījos pirmo FMA sēriju un noklepojos, bšššit.
Ar naruto arī pietika ar pirm(ajām/o), lai atzītu to par parastu klopi.
Tikai, lūdzu, lielie FMA un Naruto fanbērniņi nesakiet, ka šajos seriālos slēpjas dziļa doma un ka "eC HeKo HeCanpomY" (lasi, es neko nesaprotu)
+Quote Post
Batou
post Nov 20 2004, 19:22
Post #104

S9 unit

QUOTE(Hideki @ Nov 20 2004, 12:46)
QUOTE(Outlawz @ Nov 20 2004, 05:55)

pilnīgs kiddy grade.
*

Kiddy Grade liekas pa īstam sākās ar 9ep. Nemaz nav no sliktākajām animēm. mad.gif
*

jo vairāk mani cenšas paarliecināt, jo vairāk man liekas ka tas ir totāls &@#$!

--------------------
image
+Quote Post
Taka
post Nov 20 2004, 20:51
Post #105

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

FMA redzējis neesmu, nezinu.
Naruto? Nūū... tipo mindless entertainment laikam... stiepts tikai baigi, tas tracina. Kad 10. epizodē sākās klope uz tilta, kura ilga līdz 20. es jau atmetu ar roku, bet mani pierunāja - tālāk neesot tik stiepti. Vilku līdz kādai 40. tad apnika. Soore. Ne man.
Nezinu kāpēc samērā neslikts izklaides (action/comedy/adventure) gabals būtu jāievelk līdz bezgalībai. Katra scēna tiek stiepta un stiepta un stiepta... Vispār līdz 40. es izvilku tikai pateicoties FastForward pogai biggrin.gif

Nesaprotu tikai vienu - kāpēc skatīties kaut ko just for fun ir tik slikti? smile.gif

Gundamus es skatos tieši entertainmenta dēļ, un man patīk viņu dizains. Ir tur visādi gabali, gan tīri neko, gan galīgi garām.

A vot Macross Zero pēdējā (piektā) epizode norāva visu podā. Absolūti bezsakarīgs nobeigums, 4. epizodes beigu cilffhangers palika neatrisināts, 5. epizodes sākumā darbība vienkārši pārleca tam pāri.
Nobeigums (ja tas ir nobeigums) vispār neko nepaskaidroja un neatrisināja, Deus Ex Machina un viss. Žēl, sākums bija labs.
Iespējams būs compilation movie ar pārstrādātu nobeigumu kā Macross Pluss OVAi.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post

8 Pages V « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 11:58