![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
man pašam patīk šausmenes. un varu ieteikt vienu ļoti labu (protams, pēc manām domām): Darkness
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ar sjausmenēm man ir kā ir. Daudz kas ir redzēts, maz kam vairs nosaukumu atceros. Cik var noprast tev vajag filmas ar masu upuriem un atdalītām ekstrimitātēm. Šajā gadījumā mana pieredze tālāk par klasiskajām "šausmas Gobu ielā". "5diena 13 datums" un "kukurūzas bērniem" nesniedzās. Vienīgais varu rekomendēt pēc Stīvena Kinga darbiem uzņemtās šausmenes, tās parsti neliek vilties, piem., "Shining" vai "Kerija" ir mūvji ko vērts redzēt ikvienam. Shining, manā skatījumā, ir viena no labākajām psih. šaumenēm, kas jebkad ir nofilmētas. Kubriks+Nikolsons+Kubrika operators=orgasms
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Jaa, piekriitu Shining bija rktiigi laba, cepuri nost.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Te dazi examples
The Thing (veca, bet man patika) The Virus Alien (komeedijsausmene ![]() Evil Dead ... |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Tad tev patiks Romero zombijfilmas.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:57 |