IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> hello .. ^__^""
Tador
post Oct 25 2004, 18:36
Post #31

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 25 2004, 11:28)
watashi, nihongo ga hitori dake go aru no wa youboushite kudasai yo!  biggrin.gif
*

youboushite??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kaarleens
post Oct 26 2004, 12:27
Post #32

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

QUOTE(Taka @ Oct 25 2004, 10:20)
Ir tak n-tie globālie anime forumi, kur tautas ir miljoniem un var ņemties angliski cik vien iekšā lien. Vienkārši nesaprotu, kāda jēga ir reģistrēties lokālā anime forumā...
Šis ir vienīgais anime forums, kur var runāt latviski.

Kārtējo reizi pārliecinos ka letiņiem nav mugurkaula. Ielien viens padebīls bērnelis, kurš kolekcionē reģistrācijas anime forumos, lai varētu draugiem palielīties: "vīī, esmu reģistrējies anime forumos 110 valstīs! Cik kruta!!!", un visi momentā nomaina valodu un metas demonstrēt savas angļu valodas zināšanas.
Viņš redzi nesaprotot ko mēs te runājam. Nu un?
Es tak nelienu vācu vai spāņu otaku forumā un nesāku tur visus gruzīt "runāsim angliski es nesaprotu". Labi nojaušu kur un cik tālu mani pasūtīs.
Ja forums ir lokālais tad acīmredzot izveidots ar nolūku komunicēties dzimtajā valodā.
*

Taka paarāk asi uztver kādā šķirba lai tak raksta es piemēram uzskatu ka forumam nav jabūt lokālam es neredzu iemeslu kāpēc te nevarētu rakstīt krievisi angliski vāciski un japaniski valodas tak ir forši man pašam ar ērtāl ir lv rakstīt bet tas tač nenozīmē ka es nevaru kau ko rus eng vai piepūloties ger uzrakstīt ehh nesaprotu tiešām tos daudzos latviešus kas ļoti sasināti uztver svešās valodas

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Spectre
post Oct 26 2004, 12:57
Post #33

Hentai

Group: Chuunin
From: Bristol, UK

Hi there. Actually it's quite surprising ..... that person from other country, O.k i'm not talking here about our neighbour countries, found our forum..... Have a nice time. Don't be shy ask questions if U don't understand something.

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Shinobi-sama
post Oct 26 2004, 15:36
Post #34

Lost in own dreams

Group: Chuunin
From: Jelgava

QUOTE(Tador @ Oct 25 2004, 18:36)
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 25 2004, 11:28)
watashi, nihongo ga hitori dake go aru no wa youboushite kudasai yo!  biggrin.gif
*

youboushite??
*

fak nu tik gruuti ieiet online vaardniicaa mad.gif tas tulkojas "pieprasu, luudzu". Vai arii es netaa sapratu tavu jautaajumu?

--------------------
IPB Image
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:12