![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Taka @ Oct 25 2004, 10:20) Ir tak n-tie globālie anime forumi, kur tautas ir miljoniem un var ņemties angliski cik vien iekšā lien. Vienkārši nesaprotu, kāda jēga ir reģistrēties lokālā anime forumā... Šis ir vienīgais anime forums, kur var runāt latviski. Kārtējo reizi pārliecinos ka letiņiem nav mugurkaula. Ielien viens padebīls bērnelis, kurš kolekcionē reģistrācijas anime forumos, lai varētu draugiem palielīties: "vīī, esmu reģistrējies anime forumos 110 valstīs! Cik kruta!!!", un visi momentā nomaina valodu un metas demonstrēt savas angļu valodas zināšanas. Viņš redzi nesaprotot ko mēs te runājam. Nu un? Es tak nelienu vācu vai spāņu otaku forumā un nesāku tur visus gruzīt "runāsim angliski es nesaprotu". Labi nojaušu kur un cik tālu mani pasūtīs. Ja forums ir lokālais tad acīmredzot izveidots ar nolūku komunicēties dzimtajā valodā. Taka paarāk asi uztver kādā šķirba lai tak raksta es piemēram uzskatu ka forumam nav jabūt lokālam es neredzu iemeslu kāpēc te nevarētu rakstīt krievisi angliski vāciski un japaniski valodas tak ir forši man pašam ar ērtāl ir lv rakstīt bet tas tač nenozīmē ka es nevaru kau ko rus eng vai piepūloties ger uzrakstīt ehh nesaprotu tiešām tos daudzos latviešus kas ļoti sasināti uztver svešās valodas -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Hi there. Actually it's quite surprising ..... that person from other country, O.k i'm not talking here about our neighbour countries, found our forum..... Have a nice time. Don't be shy ask questions if U don't understand something.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Tador @ Oct 25 2004, 18:36) QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 25 2004, 11:28) youboushite?? fak nu tik gruuti ieiet online vaardniicaa ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |