![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
domaaju es pelnu neslikti bet nepelnu ne tik daudz lai vareetu visiem seriaaliem ko gribeetu licenzeetos dvd nopirkt tur bankrots vienoziimiigi pienaaks
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehe, tas nav pamatlikums, bet gan pamatproblēma... tas ir - cilvēku velmes ir neierobežotas, taču resursi to izpildei ir ierobežoti.
![]() Bet man labāk patīk principt - Mnoga hochesh, malo poluchesh. -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
Sorry mazliet miseejaas
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ja es buut maxaajis par to ko (par visu) esu savilcis savas mazaas tumshaas dziivites laikaa, ir aizdomas ka jau tagad vareetu mekleet par pusdienaam un naktsdmaaju uz next 5 years darbu, jo paareejaa naudina buutu jatdod.
Un narkotikas = ar Anime, jo dazhreiz kad ir leila kaudze savilkta aizmisrtaas pusdienas un vakarinas ....... ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Spectre @ Oct 26 2004, 15:22) Ja es buut maxaajis par to ko (par visu) esu savilcis savas mazaas tumshaas dziivites laikaa, ir aizdomas ka jau tagad vareetu mekleet par pusdienaam un naktsdmaaju uz next 5 years darbu, jo paareejaa naudina buutu jatdod. Un narkotikas = ar Anime, jo dazhreiz kad ir leila kaudze savilkta aizmisrtaas pusdienas un vakarinas ....... ![]() .... un uz ateju ar aiziet ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Oct 26 2004, 15:30) domaaju es pelnu neslikti bet nepelnu ne tik daudz lai vareetu visiem seriaaliem ko gribeetu licenzeetos dvd nopirkt tur bankrots vienoziimiigi pienaaks Tas tiesa, tāpēc kolekcijā nonāk tikai vismīļākais, to ko gribēsies skatīties ne vienu vien reizi. Un tāpēc viņa arī tik lēēēni aug. Nokačāt to visu? Ukhhmm... mums ko - provaideri sākuši 1-2Mbit ārzemju trubas piedāvāt par 30 EUR mēnesī kā Zviedrijā/Somijā? Jāmainās utt... -------------------- Press any key to continue
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
He he.. taa jau shkiet narkotikaam visu var pieliidzinaat
![]() Anime ![]() ![]() Vislabaakaa atkariiba no visaam.. ![]() -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
POzitiiva atkariiba, es, piemeeram, tieshi anime deelj dabuuju literatuuraa labu atziimi
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(xikes @ Oct 27 2004, 07:10) lai gan neesmu veel dzirdeejis, ka kaads gribeetu no taas atbriivoties.. vai ka kaads gribeetu ar to ciiniities.. ![]() Tagad dzirdi: atbriivoshanos no anime praktizeeju es, un sajuutas ir taadas pashas, tikai nedaudz mazaak, kaa tad, kad meegjinaaju atmest quake2 speeleeshanu... narkotikas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Mācos RTU. Nestrādāju. Saņemu stipendiju 70 LS.
2 dienas nedēļā notiek nodarbības un 5 dienas atpūšos. Kamēr ir brīvs laiks, ķeru momentu un skatos anime. Pēc studijām laika vairs nebūs, vajadzēs strādāt. Tad vairs nebūs tāda haļava. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Zinko, ja labi grib visu var paspeet, jo es stradaaju, maacos un ir veel laiks, kad skatiities anime
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
edg |
![]()
|
QUOTE(Spectre @ Oct 28 2004, 15:57) Zinko, ja labi grib visu var paspeet, jo es stradaaju, maacos un ir veel laiks, kad skatiities anime ![]() Ir tikai apsveicami, ka jums visiem tik gaishas galvas. Ar kaajminamo domaashanu nevar neko paspeet... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nu jau man pa nakti saak raadiities nevis normaali reaali sapnji, bet viss notiek anime stilaa... pavisam nopietni...
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 11:08 |