![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Labvakar,
manas zinjas ir taadas: izskatas, ka tomer var pieteikties un maksaat veelaak. Vismaz, mana liigumaa ar LKA ir tiekts, ka varot naudu dot 7 dienas velaak. Bet samaksaat tomeer vajag :-( Samaksaju jau gan, LATEKO no manis panjeema 0.50 Ls par paarvedumu uz Valsts kasi un tas ir OK, citur veel vairaak prasiija... Naaciet visi, kam vajag, meitenes LKA administracija ir jaukas maakslinieces... un vinjaam pie kaajas Jusu kursi :-)))) Ja kad(s)(a) pat(s)(i) par sevi neparuupeesies - nekas nebuus. Ljoti noder visu pasham preciizi norunaat. Diivaina organizaacija..., e-pastu lasa vienreiz dienaa (vakaros), (to mooshimasu) Ventspilniek: dikti saaliiti tas var izmaksaat... bet tas vareetu buut to veerts, liidz shim neesmu nekaadus kursus maniijis. Meegjinaats nav zaudeets. Tev taalu jaabrauc gan.... |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Taa ok kuri tad tiesi ies pirmtdien uz kursiem.. ?Es pagaidam zinu ka Iesu es un Robiks..
|
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
brauksana pie kajas
![]() ![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
mjaa....ja nebuutu taa celja starpiiba tik liela...
-------------------- |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Sveiki visi,
kursi nu ir sākušies un tas priecē. Grupā pat ir divas meitenes, tas arī ir forši ;-), un bija iemaldījušies arī divi poļi, bet aizgāja prom. Nez kur viņi info izraka? Viņi gaidīja, ka kursi būs angļu-japāņu valodā. Žēl jau ir to cilvēku, bet vai tiešām mums ir tik lielas problēmas ar angļu valodu? Man, piemēram tik un tā visi materiāli ir vai nu krievu vai angļu, mūsu vienīgo bēdīgo vārdnīcu es vērā neņemu. Bet tauta nepiekrita pāriet uz eigo un divi rumpīši aizstaigāja tālēs zilajās. Pirmie iespadi īsumā: kursi ir OK, tikai darba organizācija LKA pieklibo, nevarēja atrast brīvas telpas, tajā, kuru atrada bija auksti un kursu materiālus Kaiširo nevarēja nokopēt, jo kopētājam toneris vai rullis bija izbeidzies. To pašu nelaimīgo poļu atnākšana arī par LKA darbu neko pozitīvu neliecina. 1. auditorijā jau notika kaut kāda lekcija ar videokamerām un nedaudz kuplāku studentu pūlku, varēja jau apvienot tās lekcijas :-))) Un mūs aizdzina uz 4. auditoriju. Tālāk pastāsts par zilbju ābeci un kandži, Kaiširo gan spītīgi negribēja teikt šo vārdu: "ābece", ļoti jauki vingrinājumi izrunā un izņēmumu gadījumu skaidrojums. Liekās, esmu dabūjis tieši to, ko vēlos un par ko maksāju. Vai vēl kāds negrib nākt? "Kopā jautrāk!" |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Viss būs labi kā nekā "dzīvs" japānis mums sprediķo.
-------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
taa pirma stunda bija Super!
Skolotajs sakarigs maca labi..Un vins maca ari ar humoru ![]() Es jums saku nakat atrak es iesaku jus nenozelosiet.. |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
em vai veel var pieteiksties ?!
es nokaveeju pirmo reizi :/ varbuut veel ir ceriiba piedaliities ? -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Ja godigi tur bija 16 cilveki bet macijas tikai 6, jo parejie bija pielejushies un guleja zem galdiem
![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu nebija tur pie...šās personas, un es domāju, vēl varētu tu nākt
un mācīties. Nevajag visu būtiski uztvērt, kursi ir OK! Nāciet gan, it kā pat vairāk tas nav kursu izdzīvošanas question, vienkārši gribās interesnetiem piedāvāt ko real. Katrs "hito" ir vienāds ar 1kW sildītāju, man vismaz nagi nesaltu ;-) Nākošajā stundā tak jāraksta būs, vai visiem "practice paper" sagatavots? Laipni lūgti uz pēdējā sola... es tādas klusas vietas allaž izvēlos... Ja LKA nesāks kurināt man būs jāsēž jakā un jātēko eskimosu.... Ja kas, nenāktu jau par ļaunu pēc kursiem uz kādu krogu aizvilkt, tieksim, "Staburags" vai uz "Pūlkvedim blah...blah", tā mēģinot kursu atklāšanu atzīmēt. Nez vai Sensei-san pievienotos, man domāt -"jiee". Nu un lai nē, gan jau paši varēsim, kādas domas par tādu ideju? |
Ramiel |
![]()
|
1 lieta - ir jaabuut kautkaadam zinaashanaam jau ? palaidu to garaam kaut kaadi
-------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Raggaman,
it kā nav jābūt priekšzināšanām, pēc pirmās nodarbības var iztikt, vairums jau tāpat zin par hiraganu un kandži. Ja nē - vienmēr var atrast info kaut vai uz nihongo.lv, forumā, vispār internetā vai pajautāt. |
Rob_X |
![]()
|
Uz krogu ????? Eu! Man tikai 16 gadu !!! Un jayzz vispar mazak !!! Kads vel krogs ???? 4 cilveki + skolotajs ??? Kas ta pa atklashanu ???? Es esmu ljoti ljoti apbedinaats !!!!
![]() Nu cilveki ! Piesakas vairaak !!!! Vai tiesham gribat palaist garam tik labu iespeju ???? ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu neskumsti tik dikti
![]() piedzerties, skaļi uzvesties un sagaidīt, ka izmet ārā. Tā tāda fiksā ideja, un man ir gan ko atzīmēt, kādā veidā to darīt nav tik būtiski. Tomēr notikums nav ikdienas līmeni, līdz šim nekādus pieņemamus kursus nebiju manījis. Tiešām prieks, ka ir tāds pasākums! 4 cilvēku kompānijai nav ne vainas, un gan jau ka foruma cilvēki tāpat kaut kur tiekās pa brīdim, nekas jauns tas noteikti nav. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:19 |