![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
kas par practice paaaaperu?
![]() -------------------- ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 4 2004, 13:00) Spied te: Joyo96 Kandžus arī vari neizvēlēties, bet paskrollē uz leju un atrodi pogu "Make paper". Pa labi no tās ir izvēles lauks: vai gribi hiragana vai katakana/kandži practice paper. Pats jau arī vari uztasīt ko līdzīgu, es viņu dizainus nedaudz modificēju pēc sava prāta. Un pārnesu Word failā, no Explorer drukāt nedaudz greizi ir. Sanāca pamocīties, katrs lauciņš ir patiesībā bildīte un Word to ilgi gremo pie izdrukas, bet sanāk smuki. Ja ir viegli pieejams lazernieks - izdrukā tā vairāk ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Uzzināju par tām mācībām, bet... tas sanāk pārāk tālu. Vai kaukas līdzīgs nenotiek arī Kurzemes pusē?
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Nov 5 2004, 09:23) Uzzināju par tām mācībām, bet... tas sanāk pārāk tālu. Vai kaukas līdzīgs nenotiek arī Kurzemes pusē? ![]() hey, nu ta beidzot pamanu kaadu no liepaajas arii! Ta jau mozh nebuushu viens kas brauks uz Riigu! ![]() Kautgan izskataas ka tu intreseejies tikai par japaanju valodu... ![]() -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
tas, ka es ierakstu, ka interesē mani tikai japāņu valoda, nenozīmē, ka interesējos tikai par to.
![]() Interesējos par visu, kas iet caur valodu- popkultura, sabiedrība, aktuāli notikumi, mācības, darbs utt. Tātad, mani interesē vai viss, kas saistīts ar Japānu un japāņu valodu. ![]() Tik ar to braukšanu ta būs, kā būs, jo neesmu no tiem, kas uz Rīgu brauc uz vienu dienu, turklāt vēl pašam sava skola, neskriešu tagad pēkšņi prom no 9. klases... Baigi gribētos(aiziet uz tiem kursiem), taču nesanāk. Vispār ņemot, ne- iz- de- vī- gi! ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
****, vazājos pa forumu jau kādu laiku, bet nebiju šo topiku pamanījis. Diez ir vēl vērts mēģināt pieteikties vai labāk gaidīt līdz varbūt kādreiz jaunu grupu savāks?
-------------------- |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Mēģināts nav zaudēts. Vakar bija pirmais kontroldarbs, ja nebiedē rakstīt/lasīt
hiraganā un katakanā - nāc vien. Nekādas drūmās gramatikas vai kanji vēl nav. |
martin2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es nemāk pat zīmēt viņus.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es moš pagaidīšu nākošo reizi. It kā Janvārī sāksies vēl reiz tie paši kursi...?
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
heh...tad jau droshi vien buus otraa liimenja kursi... taaakaa steidz vien.. ja nu vieniigi tu neesi advanceets pseidojapaanis
![]() -------------------- ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Janvārī būs turpinājums, vakar speciāli pajautāju. Ka tik tauta neizklīstu...
|
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(Ralfs @ Nov 25 2004, 10:47) Turpinājums, tas ir kā turpinājums esošajiem, pareizi? -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
tieshi taa, bet ja paradisies veletaji tad laikam bus ari 1. limenis, tas ta ka no jums, cilveki, atkarigs
![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nupat piezvanija no LKA un pastastija, ka nebus kursi, Kaishiro ir
beigusies uzturesanas atlauja un vins aizsteidzies uz Japanu. Kas notiks talak pagaidam nav zinams ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
tas gan ir tizli. ja buus cits uchuks tad vel varbut okey bet ja nebus tad psc
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:18 |