![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Turpinot cienītā Šumina domu pavedienu ar saviem komentāriem:
Esmu ne tikai pasīvs dzīves vērotājs, bet arī visai pasīvs animu vērotājs, t.i.- nekāds dižais fans. Piemēram, tagad noskatījos X, kuru jau biju redzējusi. Neko jaunu praktiski neskatos. Es justos dīvaini, fanātiķu kompānijā skatoties anime, bet gan jau ir cilvēki, kam tas ļoti patiktu. Jāatzīst, ka labprāt paklausos stāstus par to, kā citi draudzējas un čupojas un ko tik vēl nedara, un tad manī arī it kā uzdīgst skumja vēlēšanās piebiedroties, kas paliek tādā neattīstītā stadijā, līdz izzūd ar laiku. Vienreiz uzaicināju pie sevis cilvēkus, un es to nožēloju, jo daži tomēr arī dzīvajā labprāt lej savu žulti caur pieklājīgā un animeiski-kautrā smaidā savilktām lūpām. Man liekas, ka tāda liekulība ir pārlieku riebīga un traumējoša, lai to gribētos atkārtoti piedzīvot. Ir tie daži fani, kas dzīvojot savā "pasaulītē" vēlās sasniegt kaut kādu kawaii-iskuma un labestības ideālu, kas ir vienkārši mākslīgs, lai neteiktu vairāk, un, protams, neuzlabo viņu raksturu kopumā. Bet tas bija viens tāds incidents, nedomāju, ka tādu cilvēku ir daudz. Es turklāt pieļauju, ka tikšanās nebija īpaši izdevusies, jo es neesmu labs hosts. Lai nu kā- forši, ka ir cilvēki, kas tomēr spējuši šajā forumā sev atrast draugus, un ar viņu atbalstu pat kaut ko mainīt savā dzīvē uz pozitīvo pusi. Es ceru, ka tas viss nepaliks tikai pagātnē, bet šādi pozitīvi gadījumi vairos prieku arī turpmāk. -------------------- |
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
Pff.. Knapi, knapi pamanīju šo paveidienu, jo parasti ignorēju offtopika smilšu kasti..
*Kāpēc es šeit esmu? Šķiet, katru dienu iemetu šeit aci, ja neaizmirstu.. Sevi uzskatu par diezgan lielu "čaiņiku" anime pasaulē, tādēļ parasti necenšos spīdēt ar savu nekompetenci, ļauju to darīt citiem ![]() ![]() **Kas man patīk/nepatīk? Patīk, ka šeit apgrozās tauta, kas var (parasti) uzrakstīt kaut ko vairāk par pāris vārdiem, spēj konstruktīvi izteikt savas domas. ***Ko vairāk šeit vēlētos ieraudzīt. Protams, vairāk aktivitātes, varbūt pat nedaudz pieverot acis uz kvalitāti. Cerams, ka pārējie uzreiz nelinčos ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kāpēc es šeit esmu - jo Hikaru nodarbojas ar PM spamu.
FuschichO, cilvēkiem asinīs ir testēt, cik ļoti tu kontrolē situāciju. Mācies operēt ar slotu pa muguru! Tavas mājas postīšana - tavas prasības pret postītājiem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Lai cik žēl nebūtu, kā jau minēju topic sākumā - šo tēmu turu atvērtu tikai vienu nedēļu
![]() Ieskaitot sevi sanāca 16-mit aktīvu postotāju, kuri nedēļas laikā atsaucās un ko uzrakstīja. Kā jau minēju iepriekš 2-3 bija pārāk lepni, lai šei ko uzrakstītu. Plus vēl kāds trūkstošais no divdesmit, kurš aizmirsa samaksāt par internetu un tāpēc nezināja, ka šāda tēma eksistē. Arī no nelielā lietotāju skaita varam secināt, ka šis forums ne tuvu nav miris. Ja arī ne katru dienu ir iespējamas aktīvas diskusijas. Tad izveidojot tēmu, kas būtu interesanta arī citiem ir iespējams iegūt arī nelielu aktivitāti. Prieks par to. ![]() Liels paldies par tēmas neignorēšanu un atsaucību ![]() Jūs būt paši foršākie ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:37 |