![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Katram sava gaume, ko tur spriest.. un tas ka cilvēki neposto.. Sigfa pareizi teica- ta sadaļa ir domata apskatai, un ja ir velēšanās, tad var iepostot, bet pamatuzdevums tomēr ir - apskate. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 11:04) ![]() Katram sava gaume, ko tur spriest.. un tas ka cilvēki neposto.. Sigfa pareizi teica- ta sadaļa ir domata apskatai, un ja ir velēšanās, tad var iepostot, bet pamatuzdevums tomēr ir - apskate. Yume-chan, tavs "slima zirga murgs" ir vienskaitļa formā - un parādījas var teikt pēc "maniem" postiem ![]() Atpaķaļ pie tēmas. Es tikkai gribēju teikt ka daudzus cilvēkus uzbudina netikkai cilvēka ķermenis - respektīvi tas var būt jebkas. Un tas ka kaads/a te uzreiz saak cilaat nevesela zirdzinja sapniishus, man izraisa histeeriskus smieklus - Pikaso tach taadaa gadiijumaa ir paarpiipeejis jeegu ar marihuaanu(hashishu), paarshnaucies meskaliinu(LSD) , nu kaa var cilveeks plaknee izpaust kubisma ideju pietam, bet redz ka var un to pat atziist par maakslu. -------------------- ![]() |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 25 2004, 10:21) QUOTE(Puma @ Oct 25 2004, 09:33) KAPEEC par maakslu var saukt TIKKAI to kur ir attelots kaut kas "human shape" - no tevis teiktaa izriet ka tu esi strikts fotoreaalisma piekriteejs. Es tur neko sliktu nesaskatu. Katram tachu sava gaume ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shinobi-sama - ak vai, kā man nav kauna.. kā es varēju apvainot nabaga zirdziņu murgos.. kautgan, padomā loģisku, ja jau viņš ir slims, tad būtu samērā liela iespēj ka tam ir murgi. Bet-ai,ai, nedrīkst jau to izklāstīt visai publikai uzreiz, vai ne? ta ir zirgu tiesību pārkāpšana. *nolien stūrītī, nokaunās*
Un tas ko tu biji uztvēris kā niknumu.. nei, nei.. tā vienkārši bija normāla un mierīga atbilde, varbūt par maz īpašības vārdu, tāpēc izskatījās nedaudz assi, bet nu, katrs jau uztver pa savam. Hmm.. un tas o tu sarakstīji par zvēriņu sakrustišanu..hmm..es tā arī nesaprati tavu galveni domu. Apgaismo manu nemācītību, paskaidro lūdzu. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 15:09) Shinobi-sama - ak vai, kā man nav kauna.. kā es varēju apvainot nabaga zirdziņu murgos.. kautgan, padomā loģisku, ja jau viņš ir slims, tad būtu samērā liela iespēj ka tam ir murgi. Bet-ai,ai, nedrīkst jau to izklāstīt visai publikai uzreiz, vai ne? ta ir zirgu tiesību pārkāpšana. *nolien stūrītī, nokaunās* Un tas ko tu biji uztvēris kā niknumu.. nei, nei.. tā vienkārši bija normāla un mierīga atbilde, varbūt par maz īpašības vārdu, tāpēc izskatījās nedaudz assi, bet nu, katrs jau uztver pa savam. Hmm.. un tas o tu sarakstīji par zvēriņu sakrustišanu..hmm..es tā arī nesaprati tavu galveni domu. Apgaismo manu nemācītību, paskaidro lūdzu. Yume-chan sarkasms rulle ![]() Dariit man ko kaa rakstiit FAQ saviem postiem. Zem 4 aciim varbuut arii paskaidrotu.. bet iet un tagad uzraxtiit veel 2x garaaku postu lai izskaidrotu ieprieksheejo man pagaidaam nav steiga ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
nedaudz oftopic par bildēm Yume tā kā tev arī tagad ir visas tiesības lūgtum pakārtot bildes galerijā pagaidām tur esmu darbojies tikai es un roze tas pats attiecās uz Outlawz kungu
zem sadaļas UNSORTED ir 1897 files, last one added on Sep 26, 2004 kurus vajadzētu samētat pa daļām vajadzības gadījuma bildes var dzēst grozīt un izveidot jaunas sadaļas pēc tam to visu vēlreiz ar stingraku roku izrediģēt -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tador @ Oct 24 2004, 00:43) QUOTE(Outlawz @ Oct 24 2004, 00:35) bet kāpēc gan man neuzsākt tēmu "Matu krāsas atspīdumi" ar dažādiem attēliem? varbūt vienkārši lielākai daļai tas ir nebūtiski? varbūt arī ne... es anime skatos nejau seksīgu puišeļu dēļ. es ciest nevaru animes kur piedalās puišeļi. hmm... bet par matu kraasas atspiidumu cilveeki iipashi iekshaa neliistu man shkjiet... Art sadalja nav mana iemiiljotaakaa viesoshanaas vieta, bet matu kraasas atspiidums ir lieta, kas mani animee saista un vienmeer ir saistiijusi. Veerojot matu kraasas atspiidumu, matu kustiibu, izkaartojumu, es guustu taadu pashu baudiijumu kaa cits, skatoties Monu Liizu. Mati man nosaka ljoti daudz, un zinu, ka neesmu vieniigais ar liidziigaam domaam. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tador @ Oct 24 2004, 00:51) Gruuti atrast cilveekus, kas ir briivaaki no kompleksiem kaa otaku. Ja mees shai forumaa buutu ljoti daudz, tad es saprastu tavu uztraukumu, ka te visi kompleksaini, bet, taa kaa mees esam maz, ir normaali, ka maz taadu, kam saista kaada shaura(taadaa zinjaa, ka maz piekriteeju) gaumes josla. Saprotu, ka citi jau to pateikushi, bet es shodien esmu iesaacis rakstiit un kaut kaa gribas veel un veel... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 25 2004, 10:47) Mēs te gvelžam visādas stulbas idejas par dvēselēm - bet cilvēka būtību var arī paarvedot vieniniekos un nullītēs. Notici man agri vai vēlu pilnīgs AI tiks radīts un viņš absolūti ne ar ko neatškirsies no cilvēcības idejiskā principa, starpība būs tikkai materiālajā uzbūvē. Un kur ir teikts ka "ogļūdenraža savienojumi"(mēs) ir labaāki par metāliskajiem savienojumiem (AI). Protams, tiks radiits, bet ne metaalisks. Ar elektrons-pa-metaalu informaacijas paarneses un apstraades principiem nav iespeejams uzbuuveet AI. Tas nav pieraadiits un tik driiz arii netiks, un man pat nav pamata taa uzkskatiit, bet peec 50 gadiem tu to piemineesi, ka metaalaa infromaacijas paarneses zinaamo probleemu (siltums, aatrums un pats galvenais - probleemu ar atronomiski daudzo savienojumu (kaa smadzenees) izveidoshanu) deelj tas vienkaarshi nav reaali. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Shinobi-sama |
![]()
|
Atljauhos nedaudz pakorigjeet - metaalisko piemeeru es mineeju kaa kraso pretpunktu no organiskajiem un neorganiskajiem veidojumiem. AI tach nav jaakontruee.. tas jau ir izdariit. Mees pashi par sevi esam tam pieraadiijums. Mums tagadinj pastaav probleema AI materializeet savaadaak kas buut atshkiriigi no taa kaa esam uzbuuveeti mees.
P.S. es te gribeeju par piemeeru izvest vienolshunas dviinjus un meegjinaat apgaazt dveeseles teoriju, bet mani nedaudz paraava besis un noleemu pagaidiit citu izdeviibu - nenjem ljaunaa ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
heh, apgāst dvēseles teoriju. Nu-nu.. to ir pārāk viegli izdarit, jo kā zināms noliegt var visu, grūti ir pierādīt, jo viss ir nenoteikti un gandrīz nepierādāmi.
Mūsu gadījumā ir iespējams izvērst tēmu, piedāvāt teorijas, izspriest dažus plusus un mīnusus, un tas arī viss. Šeit notiek tīri filozofiskas sarunas. Dažviet man pat atgādina Nīčes dialogus, mēginājums kautko gāzt, tad atkal apstiprināt.. un tad atkal gāzt. Nez.. Nīče beigu beigās sajuka pratā, ar visu savu dialektiku. Te taču jūs paši pāris reizes esat mnējuš ka viss ir relatīvi, tad par ko te var strīdēties, no tā izriet ka katram ir savs viedoklis, un katrs no šiem viedoļiem ir vienādi patiess, jo nevar piedādīt ne tā aplamību ne patiesību 100%-īgi. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
MMM redzi nav vis tik viegli izdariit kaa to gribeetos. Un apgaazt es gribu tapeec ka esmu ateists un paanalizeejot, siikaak esmu daudzreiz nonaacis pie secinaajuma ka "dveeselju" teorija ko mums piedaavaa bazniica ir aplama un nepieraadaama, vismaz muusdienaas. Un es ja ne gluzhi gribeetu apgaazt tad vismaz to interpreteet jau daudz zinaatniskaak un preciizi izkaulkuleejot, nevis graabstiities, balstoties uz pienjeemu, kursh ir zidomaats no "zila gaisa" - taadaa pashaa garaa kaa bazniica izdomaaja savus nolikumus es varu izdomaat savas biibeles. Starpiiba buus tikkai taada ka ja es gudroshu tad pacentiishso arii logjiski sasaistiit to ko es raxtu, atshkiriibaa no mums zinaamaas origjinaalaas "vecaas deriibas" kura ir lieliski iztirzaata graamataa "jautraa biible" un arii "jautro evangjeeliju" iesaku izlasiit.
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Hmm, tu gribi teikt ka nav viegli apgāzt teorijas? Tas ier smieklīgi, ja cilvēks pietiekami daudz zin, tad ie spējīgs pamatot to tā ka nevarēs piekasīties.
Par piemēru var ņemt kaut vai tādu lietu - kas ir galds. Loģiska atbilde būtu tāda- galds ir mēbele. Bet praktiski, vai tu vari pateikt kas ir mēbele? Vai tā ir konstrukcija no važādiem materiāliem? vai tā ir tava iekšējā pretruna ar sevi, kas ir visdrīzāk, jo galdu par mēbeli nosauci tu, tam seko ka galds ir mēbele tikai tava uztverē, no kā izriet ka galds ir mēbele tikai tavam prātam, bet kas ir galds tavam garam? Garam tas ir atbalsta punkts telpā.. bet kas ir telpa, ja tās atbalsta punkts ir galds? .. Un tā var turpināt mūžīgi, pierādot ka galdes nav mēbele. Kāda problēma to izdarīt ar jebkuru citu piemēru. es paņēmu praktiski neapspriežāmu lietu, vēl vieglāk to ir izdarīt ar retoriskiem jautaumiem, ar dvēseli, par ticību utt. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
Tu drusku maldies sheit ka apgaazt ir viegli, taapat ari ipieraadiit kaut ko ir ljoti gruuti.
Un piemeers ar galdu tev bisku misseejaas man liekas, jo tu tagad pieraadiiji ka galds nav TIKKAI meebele, bet nevis tas ka vinjsh nav meebele- redz pirms ko pieraadiit tev ir skaidri jaapzinaas KO tu gribi pieraaadiit. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:04 |