![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh, gaidīšu otru pusi vārdam.
Bet tas ka es nepierādīju pretējo, es nepabeidzu ķedīti, tur vēl būtu ilgi un dikti jāraksta a man ir čupa darāmā, bet faktiski es gribeju parādīt to ka tas ir viegāk darāms nekā tu to mēģini pateikt. Bet man tiko ienaca pratā doma, ka tas vēl iratkarīgs no cilvēka uztveršanas, a tu uztver kādu teoriju par neapgāžāmu tad tu meklē grūtāku pieeju šim jautājumam. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu ar to galdu noshavi bikiit shkiibi, jo dveeselei ja taa nem to un sauc to, atbalsta punkts nav fiziska paraadiiba tai ir vajadziigs gariigs atbalsta punkts .... emocijas. Galdu var pienemt par koka un dzels veiksmiigu salikumu or kautkaa taa.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE Atljauhos nedaudz pakorigjeet - metaalisko piemeeru es mineeju kaa kraso pretpunktu no organiskajiem un neorganiskajiem veidojumiem. Es tikai gribeeju noraadiit uz to, ka esi izveeleejies neveiklu piemeeru, un paarbaudiit, vai gadiijumaa neesi paarliecinaats metaaliskaa AI piekriteejs ![]() QUOTE Dažviet man pat atgādina Nīčes dialogus, mēginājums kautko gāzt, tad atkal apstiprināt.. un tad atkal gāzt. Nez.. Nīče beigu beigās sajuka pratā, ar visu savu dialektiku. Man patiik dariit tieshi taa, kaa tu saki, Niiche esot dariijis. Ko tu veeleejies shaadi pateikt? QUOTE Te taču jūs paši pāris reizes esat mnējuš ka viss ir relatīvi, tad par ko te var strīdēties, no tā izriet ka katram ir savs viedoklis, un katrs no šiem viedoļiem ir vienādi patiess, jo nevar piedādīt ne tā aplamību ne patiesību 100%-īgi. Taa kaa visi pieraadiijumi balstaas uz pienjemtu aksiomaatiku, tad objektiivi, protams, neko nav iespeejams ne pieraadiit ne apgaazt, jo aksiomas nevar pieraadiit un bez aksiomaam nav pieraadiijumu. (Iesaku lietot shaadu pamatojumu matemaatikas olimpiaadees ![]() QUOTE taadaa pashaa garaa kaa bazniica izdomaaja savus nolikumus es varu izdomaat savas biibeles. Viens no maniem vislielaakajiem un visreaalistiskaakamiem sapnjiem, un, ja Laima buus man leemusi uzrakstiit, tad juus visi veel piedziivosiet taadu biibeli, kuras aksiomaatika nav paaraak pretruniiga ar cilveeces galvenajaiem dziives uzskatiem, tai pashaa laikaa apgriezhot visu fizikas modeli ar kaajaam gaisaa. Un visas juusu runas par atbalsta punktu ir jaanorok smilshu karjeraa, ja tikai atceras veco labo aksiomaatikas probleemu (sk. augstaak). -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Spectre @ Oct 26 2004, 14:53) Nu ar to galdu noshavi bikiit shkiibi, jo dveeselei ja taa nem to un sauc to, atbalsta punkts nav fiziska paraadiiba tai ir vajadziigs gariigs atbalsta punkts .... emocijas. Galdu var pienemt par koka un dzels veiksmiigu salikumu or kautkaa taa. heh, es paņēmu galdu kā piemēru ja tas ir acīm redzams priekšmets, un tā būtību ir praktiski grūtāk noliegt, nekā teiksim kautkā retoriska būtību.. galds ir priekšmets ar ko mēs saskaramies ikdienā, tāpēc mums tas ir pats par sevi saprotams ka tā ir mēbele. Bet teiksim dvēsele- tas jau ir kautkas cits, tas nav pierādīts, mēs nevaram to aptaustīt, lai pierādītu paši sev ka ta eksiste, no tā izriet ka mēs viņu neuztveram kā kautko materiālu, un tas ir uz robežas starp "ir un nav" Un edg - ar Nīčes piemēru es mēģināju norādīt kas jums spīd nākotnē. ![]() Heh, bet tas teksts par aksiomām ir baigi labais, tāds kādreiz jāuzraksta uzdevuma risinājuma pamatojumā matemātika, ļoti ļoģiski un vienkārši, bet čupa ar terminiem dara savu, izskatas dziļi zinātniski.. ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Risinaajuma pamatojumaa matemaatikaa dazhreiz var nodereet arii lielaa punkta teoreema (ja jaapieraada, ka divas taisnes iet caur vienu punktu, tad var pienjemt, ka punkts ir pietiekami liels, lai shiis taisnes ietu caur to punktu. tam par pamatu nevar njemt neko, bet vienalga jautri
![]() ![]() P.S. Tikai pati nesaac ticeet, ka es tev tur pareizu matemaatiku samaaciiju... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 27 2004, 23:14) Risinaajuma pamatojumaa matemaatikaa dazhreiz var nodereet arii lielaa punkta teoreema (ja jaapieraada, ka divas taisnes iet caur vienu punktu, tad var pienjemt, ka punkts ir pietiekami liels, lai shiis taisnes ietu caur to punktu. tam par pamatu nevar njemt neko, bet vienalga jautri ![]() ![]() P.S. Tikai pati nesaac ticeet, ka es tev tur pareizu matemaatiku samaaciiju... jaasaka gan, ka taada liimenja "joki" nav tie pashi interesantaakie... 80stuura laukuma, 80stuura piramiidas tilpuma ect apreekjinaashanaa rodas daudz jaunu un interesantu ideju - furmas papildinaashana piemeeram ir kas jautrs. tieshi taapeec tika uztaisiita speciaala "komisija", kuras meerkjis bija izveidot un atrisinaat 10 dazhaados veidos uzdevumu par 10000stuuru biramiidu tikai lai pieraadiitu matemaatikas lektoram, ka darbus vinjsh vareeja arii paveerteet mazliet augstaak. P.S. Izdevaas - savas triis stundas paseedeejis un peec nezkuraa meegjinaajuma apgaazt "komisijas" risinaajumus, pieshkjiira "komisijas" locekljiem augstaako veerteejumu. |
Yume |
![]()
|
![]() ![]() N edg. es iespaidojos no tava posta, nākamreiz noteikti rsinot kādu ģeometrijas uzdevumu planometrijā mēģināšu ieskaidrot savai skolotājais ka tas ir pereizi izrēķināts pēc liektās telpas principa.. viņa noteikti nezinās kas tas ir .. ![]() Nez, man vienmēr likās gaužām amizanta lieta ar latviešu valodas stilistiku... itsevišķi visi tie -doma atnāca. Ir baigi jautri kad iztēlojies kā nāk kautkas bezformīgs iekšā pa durvīm. ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu katram ir sava teema .... matemaatika nu jau sen ir aizmirsta toties varu padiskuteet par likumiem .... un arii tie ir itkaa raxtiiti nu kaa aksiomas, ja pareizi atceros taas bija raxtiitas un aciimredzamaas kuras nevaig pieraadiit jo taa ir , tipa 2 taisnes ir paraleelas tapee 3 tasine kas ir perpendikulaara 1 ir arii perpendikulaara 2.
![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
Nu re, tu arī nonāci pie viedokļa ka viss ir relatīvs... izskatās ka viss noved pie viena..
![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Oct 28 2004, 10:21) Tieshi taapeec manas dziives filozofija ir: Netici nekam, jo nekas nav patiess - viss atkariigs no taa, kaa uz to skataas! ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |