![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Seven of Zero Tagad tu vispaar smiesies IEINSTALEEJU, bet laikam NE to... laikam taizemieshu valodaa...
![]() P.S. Pasakiet kaadu labu PT komjuniti saitu! ![]() -------------------- ![]() |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Kakamaka,ar to gameguard visiem sakumaa probleemas. Agraak vispaar bija pirms speles uzsakshanas uz specialu saitu, bet tagad tas ir fixed. Varbut patiesham ne to nokachaji. ptprophecy ir man zinamais lielaakais komjuniti saits. Pie tam man liekas ka tailande taapat kaa korejaa PT ir pay to play. Eiropieshu ir pagaidam vienigais PT, kas par brivu.
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Nee tagad viss ir ok... man jau ir 11 Levela chars... Pikeman, bet speelei ir viens liels miinus laiks paiet nemanaami...
![]() ![]() Koroche man arii ir jautaajumi: * Kaa uzkachaat/apskatiit willpower?! * Vai skill pointus dod par katru naakamo levelu peec 10?! Jo man bija taa ka dabuju jaunu levelu(11) mani nogalinaaja un kad es attapos pilseetaa man bija tikai tie 5 stat pointi un skili nebija! ![]() ![]() * Un peedeejais jautaajums - citi pikemani kuriem ir taads pac plejera modelis kaa man(ar ruukja cepuri! ![]() ![]() Paldies ka ieteicaat sho speeli! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Es ar saaku spēlēt ar magu, pagaidām tik 4 līmenī. nick Volzha, nekur taalu neesmu ticis tik pirmajaa vietaa kachaajos, kur dabuut kaut kaadus stafus vai ko tamlīdzīgu ?
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Volzha kuraa serverii tu speelee?! Es Migal(Lunar)!!!
![]() -------------------- ![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Es vispār Galantia. Bet takā tālu nekur nēesmu ticis varu pāriet, tik kāds varētu pastāstīt kāda starpība serviem. un bratnās (nick g_a) spēlē Midranda, kā pikemen.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Naaciet kopaa visi uz Migal(Lunar) - KOPAA JAUTRAAK!
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
O, man arii buus jaaizmeegjina shitas joks... Tikai buutu labi, ja kaadam uz Latvijas DC buutu instalaacija nomesta a to aarzemju links leeeeeeens
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
Zenofex, varam sarunaat... ![]() -------------------- ![]() |
||
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Izgaaja updeits (2.087) tur ir klanu sisteema... Es uzskatu mums vajadzeetu izveidot LV klanu!
![]() P.S. Luudzu uzsaakiet kaads speeleet ar priestes, jo mums taa ljoti noderees klanaa, ka arii knight! ![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Taax, es arii tur esu, tiiri smuki... tikai neko veel iisti nesaprotu. Stulbi, ka priesteris nevar buut viirietis
![]() ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Kruta!!!
![]() ![]() P.S. Cerams ka tu esi Migal'aa?! -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
Nu es vakar jau pirmo liimeni dabuuju, un pastaigaaju pa pilseetas apkartni... Vispaar speeles apkaartne ir ljoti.... animejiska
![]() ![]() Es tur taa sapratu, ka klanu var uztaisiit tikai chars kuram lvl ir vismaz 40tais... tad jau mums pagaidaam nespiit klans? PS Jaa, esmu Migalaa, ALPHA daljaa... Vai vajadzeeja BETA? -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
volzha |
![]()
|
A vinja kas visu laiku buus for free ? eiropieshiem ?
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Zenofex, alpha ir ok es tur pat!!! Grafika, hmm... uzliec visu uz maximumu tad tu dabuusi grafiku, ja kompis pavilks!
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |