![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Volzha, laikam kad noveersiis visus gljukus un probleemas uztaisiis par maksu!
![]() P.S. Tad tu paargaaji Migal,Alpha vai ne?! ![]() -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Jaa un ar tiem klaniem tev diemzeel ir pilniiga taisniiba... ka lai izveidotu klanu tev jaabuut vismaz 40lvl
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Nu jaa speeleju shobriid. Nick nu taads pats kaa te. Profesija magician. Esmu pirmajaa kaushanaas vietaa prieksh newbie,kur zakji, moshk kaads naak un help me zkachaaties, esmu pagaidaam tik 4 lvl
tai hmm pilseetaa kuraa parasti saak burvji, man atminja iisa. -------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
TheBadEdd |
![]()
|
Volzha naac(teleprtejies no savas pilseetas uz Ricarten'u) un satiekamies tur peec 30 min pie misc store(meitene ar pousheniem)!!!
-------------------- ![]() |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
ej tu nost! neesu vēl to spēli apskatījis, bet lasot jūsu komentārus izklausās pilnīgi kā par HackSign un The World būtu runa! tā pati terminoloģija un darbības... aj, nepatīk man ieķept visādās spēlēs, bet šitas izklausās reāli šķiet, ka būs jānovelk... |
||
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Novelc, novelc!
Garanteeju Hack//Sign scenaariju ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
He-he man jauns avatars uzminiet no kurienes...
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man ragnarok patiik labaak grafikas zinjaa... Tikai sviestaini ka RO par maksu uztaisiits
![]() Bet taa shitaa arii tiiri okei speele |
AlexMak |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-February 04 From: Ventspils ![]() |
Vjadzeeja jums KZEE serverii speeleet, tur visvairaak latvieshu un augsto levelu speleetaaju. Mans draugs ir 66lvl magician, 60 lvl fighters.
-------------------- Don`t hate the player, hate the game!
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vai tad nevar vairaakus charus sarazhot? Anyway... esmu migalaa iedziivojies, un diez vai paarieshu uz citu serveri pagaidaam.
Viens gan man pagaidaam diez ko nepatiik speelee - kvestu truukums. Varbuut ar laiku buus vairaak, bet tagad cik zinu ir divi vai triis tikai pa visu speeli. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
...nevis vajadzeeja speeleet, bet vajadzeeja pateikt, ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
||
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
http://daretome.proboards21.com/index.cgi Varbuut tas kaadam paliidzees?!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:24 |