![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Aha.. es arī tur būšu, visu laiku.. hehe, es laikam austiņas dalīšu, ja nesargāsu mākslinieku zīmējumus..
![]() Cilvēki, gaužām gribās jus redzēt reālā... varbūt tomēr sarunājam kautkur satikties.. ![]() -------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Davaj visi satiekamies 19:50 pie rigas kinoteatra durvim ?(es domaju tie kuri ies xe )
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tu domā rīt?
Heh, mani vares atrast pie ieejas konozālē, tas ir noteikti.. Uzreiz saku, ja redzat kādu skraidām apkārt bēšās biksēs un festivāla kreklā, tā esmu es.. ir atļauts man pamāt ar rocinu.. tad es zināšu ka jālec kļāt un jāprasa kas tas ir.. -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
es gan būšu tikai sestdien uz My beautiful girl, Mary
![]() -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Oct 26 2004, 11:19) Dzonis mm ta jau pa tiešo varēšu tev diskus atdot, ko esmu tev ieskrāpējis, ja 5dien būsi uz Ah! My Goddess ok..var taa sarunaat..protams ja tikshu.it kaa uz to laiku esmu paredzeejis (kaa tad..kad autobus atvediis, tad arii buus) ierasties... un mans iespeejamasi seansu saraxts ir no 15iem liidz sprigan beigaam un sestdien uz wonderful days.mozj veel kaadu ja sanjemshos..tikai cerams ka biljetes buus jo sanaak pirkt pirms seansiem -------------------- |
Koori No Kokoro |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 14-June 04 From: Latvia, Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 27 2004, 22:41) Aha.. es arī tur būšu, visu laiku.. hehe, es laikam austiņas dalīšu, ja nesargāsu mākslinieku zīmējumus.. ![]() Cilvēki, gaužām gribās jus redzēt reālā... varbūt tomēr sarunājam kautkur satikties.. ![]() Protams buushu...apmeeram 19:50. mani varees atpaziit peec Beshiigi brunaas cepures ko vilku kad tikamies ar Shu. ^_~ ...un...man buus eskorts lai es PATIESHAAM tur tieku...>.> |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Xe ok tad ta Yumei japamaj roka..
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
iepirku sev un draugam nedaudz biļetes kopa 28 ls
![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Cooool kaarleens!!!
![]() me cer ka riit viens paradnieks atdos naudinu ..... ja nee es vinam iebaroshu paaris Rasengan tik man ar to tikshanu ir suudiigi universitatee ka reiz Kontriki viens peec otra sakaas un tos kaveet ....... sesijaa var saakties probleemas sestdien tochna buushu. A shodien tb Ceturdien un piektdien laikam atkriit. ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
jeeee
![]() ![]() ![]() busu tapat ka kaarleens visu piektdienu, un bik sestdien ![]() tiksimies tur ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ja kādam tas interesē, tad es un Aya-angel būsim sestdien. Visticamāk, ka uz Wonderful Days seansu. A, par pārējo nav ne jausmas...
-------------------- Go and die, please.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Uh cik skatos te loti daudzi dosies tieshi uz Wonderfull Days, itkaa jau esu vinu 2x redzeejis, nu bet tomeer mosh arii sataisiishos veelreiz paskatiities, jo cik nopratu tad varees maniit leilaako dalu shii formu memberus.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
...Nu moins. Jaacer ka es tur vispaar tikshu iekshaa o___O; Ir veel vispaar biljetes palikushas? o.o Es ar taisiijos vispaar piektdien uz wonderful days iet, toch jaacer ka veel buus biletes.. juus jau mani vislaik te biedeejat x.x
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
vakar uz wonderful days bija diezgan daudz vietas palikushas kas shodien nav ne jausmas
-------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
xe biju Yume es tevi redzeju un Kikyou(ja ta bija vina(man vismazlikas))...Sodien bija kaut kads stulbums biletes bija izpirktas un no foruma neviens nebija
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |