![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
es ar karlitos satikšos, un viņam tak te foto ir, gan jau ieraudzīsiet
![]() es gan te tāds mazpazīstams, bet vienalga gribu visus redēt ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu teeks man riit ir doma tb. ir jau arii bilete iehavota ieshu 22:00 Džin - Ro: Vilku brigāde | Jin-Roh un tad veel uz Wonderfull Days sestdienaa bridiishu. Uh par paareejo veel ir jaaizdomaa riitdienas laikaa.
Es domaaju ka mani paziit varees jo mana bilde ir manaa profilaa, ja kaads mani redz nekautreejieties naakat klaat es nekozu ....... ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kikyou nebija, jo nebija neviens kas mani autenee savaac (riigaa neorienteejos) =D Riit braukshu 10 no riita aaraa =3
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
buusim vienaa busaa!!
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh, Yume beidzot pamodā un tika pie datora.
Njā, vakar gan nesanāca kādu meklēt, jo bija daudz ko darīt. Bet es satiku Za4peedinu ![]() Un runājot par kožšanu.. es arī nekožu.. un oranžos kreklos tur skraida visai maz cilvēki.. a ja tiešāk tad šodien laikam ne vairāk kā trīs būs. Tāpēc Yumi tur var droši meklēt.. un ja skrien garām un nepamana- padzīt un iespert, lai pamana. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 29 2004, 08:12) Turu pie vaarda spert lai pamana, jaauzvelk man armijas kirzenieki, lai paarsteiguma elements ir lielaaks ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Njaa, skat ka nesanaak pa lielu tas paarsteiguma moments.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Klausaties kas tad isteniba ir tur ar mangam un DVD ?!Es sodien aizgaju un ah!my goddess un velak kad beidzas aizgaju skatities cosplay(kaut tur neka intrasanta nebija)..Bet neredzeju ne DVD ne mangas...Tad vismaz rit buss vai ka ?
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Mazs offtopics - ja kaadam ir kautkaadas focjenes no animefesta luudzu atsuutiet uz b-ray@inbox.lv
Paldies ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
jeee, tikko mājās no nonstop animefest'a
![]() bija ok, kautgan tā pirmā anime bija sviests ![]() redzēju Yume (kawaii), vēl no šejienes gan tikai 3 cilvēkus satikām(neskaitot mani un kaarleenu) nu, vēl jau rītdiena priekšā, kautgan rīt uz visu neiešu ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Vo sodien lieliska diena biju visu dienu tur, redzeju gan cosplay gan ari Yume un vel dazus cilvekus...UN ari noslegums bija lielisks..Jums izdevas viss lieliski(es domaju par festivalu izveidosanu)
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Par festivaalu varu pateikt, ka pirmo reizi muuzhaa esmu tik laimiigs.
shodien atnaacu maajaas un pat neskatos pattiko novilkto Naruto epizodi (106), jo man nevajag (un tas noziimee ljoti daudz), jo es skatos griestos un grimstu vispatiikamaakajaas atminjjas kaadas man ir - par anime festu! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ui.. ne tu vienīgais.. es nevaru nomierinaties... nevaru noticēt ka rīt nebūs jātiet uz k/t Rīga.... nebūs un viss... tiešām neticās..
bet visa cieņa tiem kas baija un izturēja līdz galam.. ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Lasu un priecājos, kaut pats biju tikai 4dien
![]() ![]() P.s. Varbūt nākameiz kosplejā piedalīties ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt?
Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |