![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 1 2004, 17:18) mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt? Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties. attieksme pozitīva fotogrāfēties paskatīties ok bet piedalītie nē -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Nov 1 2004, 21:08) QUOTE(Yume @ Nov 1 2004, 17:18) mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt? Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties. attieksme pozitīva fotogrāfēties paskatīties ok bet piedalītie nē and you caal yourself an outaku... ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 1 2004, 21:42) QUOTE(kaarleens @ Nov 1 2004, 21:08) QUOTE(Yume @ Nov 1 2004, 17:18) mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt? Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties. attieksme pozitīva fotogrāfēties paskatīties ok bet piedalītie nē and you caal yourself an outaku... ![]() Nevajag stereotipizeet cilveekus - ja otaku, tad patiik i anime, i cosplay, i fanart, i viss cits. Taa nav! Atstaaj katram izveeles iespeejas, kas vinju saista, kas nee! Tu nevari piespiest cilveeku miileet cosplay tikai taapeec, ka vinjsh miil anime - taas ir dazhaadas lietas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Es miilu kospleju, bet esmu paaraak pasiivs lai piedaliitos. Tieshi kospleja deelj bija tik labs gariigais. Mo6 naakamgad izdomaashu piedaliities, ja tepat Latvijaa buus. Vieniigi to man oma skeptiski noskanjota - nesaprot ka "animisti" ir laadziigi cilveeki un nav maitas, kuri meegina ievilkt kautkaados nelegaalos pasaakumos. Grrr kaa mani tracina shitaa vecaas paaudzes iiipashiiba
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Ray @ Nov 1 2004, 22:20) Vieniigi to man oma skeptiski noskanjota - nesaprot ka "animisti" ir laadziigi cilveeki un nav maitas, kuri meegina ievilkt kautkaados nelegaalos pasaakumos. Neesi nu tik pārliecināts. ![]() P.s. Parādi omai bildes ar kosplejistiem ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan- zobenu redzēji.. vēl viens tāds sarkasms, un es atradīšu kur tu dzīvo!
-------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Myaaaaa...!
Ar taadu zobenu tik "zacenes" skaldiit. ![]() ![]() ![]() ![]() Nu oma ieraugot tos cospleyistu toch padomaatu, ka manam kreklam piedurknes ir par iisu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 1 2004, 22:42) QUOTE(kaarleens @ Nov 1 2004, 21:08) QUOTE(Yume @ Nov 1 2004, 17:18) mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt? Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties. attieksme pozitīva fotogrāfēties paskatīties ok bet piedalītie nē and you cāl yourself an outaku... ![]() nezinu nezinu vai visiem otaku jāpiedalās cosplay un ja jāpiedalās kādu tēlu tu man ieteiktu attēlot =) ? Nez sumo cīkstoņi kau kā animēs īpaši nefigurē ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE nezinu nezinu vai visiem otaku jāpiedalās cosplay un ja jāpiedalās kādu tēlu tu man ieteiktu attēlot =) ? Nez sumo cīkstoņi kau kā animēs īpaši nefigurē Tev jaateelo E.Honda no street figher, jeb tas admiraalis no "8-taas kaajnieku flotes" no One Piece. ghi ghi. ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 2 2004, 12:47) Myaaaaa...! Ar taadu zobenu tik "zacenes" skaldiit. ![]() ![]() ![]() ![]() Nu oma ieraugot tos cospleyistu toch padomaatu, ka manam kreklam piedurknes ir par iisu ![]() ![]() hehe.. vienmēr jau var pārtrauktptojektu notīrīt zobenu un uzasinat.. ![]() Un kā durošais ierocis tas starp citu ir visai efektīvs jau tagad. Kas tika parbaudīts uz Che.. un Kenshina.. -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
uuuuu, aizieshu apciemot kenshinu uz slimniicu, varbuut arii ziedus nolikshu pie krusta, ja nezivilks.
Khm /me apsver iespeeju neesaat liidzi piparu baloninju pret Yume-chan, kaa arii "leaf chainmail" jo "ring chainmail" man liekas biku par plaanu. Kaa arii buus jaaiznjemas no pazinjas kara laika vaacieshu gevehras durklis - pacentiishos arii vinju uzasinaat, ja nu gadiijumaa tev buuus arii gaazmaska pa roka un mans piparu projekts izgaasiisies ![]() ![]() -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 1 2004, 17:18) mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt? Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties. es,piem., veliskjiigi nozheeloju, ka nesaduushojos piedaliities shogad. It's that my friend, who was with me is totally non-cosplaying person and i couldn't have let her wander alone and hang out with some cosplayers, she'd get extreamley pissed and make me feel sorry and stuff, so it's better i didn't, although i regret it extreamly lot. *sniff* -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 21:47) es,piem., veliskjiigi nozheeloju, ka nesaduushojos piedaliities shogad. It's that my friend, who was with me is totally non-cosplaying person and i couldn't have let her wander alone and hang out with some cosplayers, she'd get extreamley pissed and make me feel sorry and stuff, so it's better i didn't, although i regret it extreamly lot. *sniff* Nu gan tev draugi... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Mani dazi "draugi" ir burtiski gatavi izvarot manu pc lai tik tur animes nebuutu iekshaa
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |