![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
OK, ja kas sarakstiet, es ap sveetdsienu saakshu augshuplaadeet. tiks izskatiiti requesti peec balsu skaita un hronologjiskaa seciibaa.
-------------------- Because i can!
|
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Doumo
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Cik liela interese jums ir redzeet FLCL vol.1 & vol.2 DVD-R uz trubaam?
Ja buus vismaz paaris gribeetaaji tad tuvaakajaa laikaa vareetu uzlikt. -------------------- |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Count me in
-------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nu ja tur buus novilkshu.. slinkums torrentus mekleet
-------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man ir FLCL dvd rips no KAA kvalitaate ir ljoti laba es iesaku visiem njemt
seriaals protams crazy ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Jun 2 2005, 16:12) man ir FLCL dvd rips no KAA kvalitaate ir ljoti laba es iesaku visiem njemt seriaals protams crazy ![]() ja par dvdripiem runaa, tad labaak tomeer buutu zx ripi, tajos vismaz vietas ar aatru darbiibu arii izskataas labi, nevis tikai mieriigaas daljas [un tie vismaz nav hardsuboti wmv9 ![]() Bet tas nu taa, tas ko es piedaavaaju ir 1:1 R1 NTSC DVD kopijas, diemzheel veel nav vol.3, taadeelj tikai pirmaas 4 seerijas. -------------------- |
Revol |
![]() ![]()
|
Nu tad esmu uzlicis FLCL vol.1 DVD-R uz trubaam, kaut kad vareetu arii vol.2 uzlikt.
-------------------- |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
Paldies REVOL. Tiklīdz būsu mājās, novilkšu.
-------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
bbad |
![]()
|
Revol, ja vari, tad uz trubaz uzmet Ippatsu Kikimusume
|
Revol |
![]()
|
QUOTE(bbad @ Jun 8 2005, 13:19) Uzliku sadaļā TV-Series [likās piemērotākā ![]() -------------------- |
bbad |
![]()
|
|
Laugh|nGMan |
![]()
|
Revol! Lūdzu tad pie reizes uzmet arī FLCL vol.2 DVD-R. Pirmo daļu jau savācu. Tikai nevaru saprast, kas tas pa dvd, ja filmas materiāls ir tikai 2 Gb lielumā LOL
Vismaz būtu vairāk ekstru piemetuši tam DVD ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
Revol |
![]()
|
Un beidzot arii FLCL vol.2 DVD-R ir uzmests uz trubaam
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:42 |