![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
vish ir paarbiidiits zem citas direktorijas. un es iesaku jums nevilkt aizdomiigi maza izmeera failus no trubaam... buus mazaak vilshanaas. sevis uploadotos es pabeidzu un saliidzinu izmeerus, bet ko velku, biezhi beigas nav.
P.S. Naruto laikam neviens vairs neuploados (sen nekas nav naacis klaat), un tur seerijas daudzas nav liidz galam. Manupraat, to monstru ir vieglaak pasham ar DC++ paliiziibu novilkt, nekaa gaidiit kad kaads uploados. epizozhu tomeer padaudz. -------------------- Because i can!
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
peec ceturtaa meegjinaajuma aizgaaja 14. seerija... es to serveri nevaru saprast - visu laiku transfer failed...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
hargh |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 13-February 05 ![]() |
Varat ludzu pateikt kas jadara lai tur varetu uploudot? Es varetu drusku palidzet jo dabuju dazas serijas kuru tur nebija no dc++
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nekas speciaals nav jaadara - vnk panjem un nosuuti uz turieni failu
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
hargh |
![]()
|
Nesaprotu ka tiesi to izdarit meiginaju vienkarsi parlikt no foldera sava datora uz folderi uz ftp servera bet nekas nenotiek varbut jaizmanto kautkads ipass interneta parluks es meiginaju ar Microsoft Internet Explorer 6 un mozilla firefox.
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
izmanto ftp klientu. katram kārtīgam ftp klientam ir jābūt iespējai "Upload" uz to tad arī jāspiež un jānorāda adrese un path.
-------------------- ![]() |
hargh |
![]()
|
Paskatieties sito ftp klientu citeju no aprkasta par vinu ''sakaru pārrāvuma gadījumā turpināt kopēšanu no pārrāvuma vietas'' nezinu vai tas ir tiesi tas kas te vajadzigs bet manuprat izklausas pec tada.
|
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
nja... dazreiz jau sanak 4 reizes kkadu anime vilkt , bet tad vismaz nav pec tam aprautas beigas
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu es izmantoju Total Commander gan uploadoshanai, gan kaa windows explorer alternatiivu. man faili apraujas ljoti reti. esmu uploadojis 2 seriaalus pa un apraavaas tikai vienu reizi. Varbuut tomeer ir vaina ari softaa ar kuru uploado?
-------------------- Because i can!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(hargh @ Aug 29 2005, 12:39) Paskatieties sito ftp klientu citeju no aprkasta par vinu ''sakaru pārrāvuma gadījumā turpināt kopēšanu no pārrāvuma vietas'' nezinu vai tas ir tiesi tas kas te vajadzigs bet manuprat izklausas pec tada. Tas resume darbojas tikai uz download, bet ja serveris neatblasta tad uplodot ar resume iespēju nebūs iespējams. -------------------- |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Posts ne tjeksi bet ... par dc++ aicinu visus kas jebkad no manis ko medjina ko lejupladet to pateitk privat caru dc, jo es visais zverigi griezu uplaod nost ar netlimiteru xD
shodien nacas verot ka nabaga Kagome dabuija savus 200 baitus ![]() -------------------- |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
vai varetu kads apskaidrot normali no kurienes vel jus iegustat anime?????
nu ja es saprotu dc++ un tie bit... bet tad tiesak kadas adreses utt ? ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(animeec @ Aug 30 2005, 15:49) vai varetu kads apskaidrot normali no kurienes vel jus iegustat anime????? nu ja es saprotu dc++ un tie bit... bet tad tiesak kadas adreses utt ? ![]() visu vēlreiz pēc kārtaas kā es daru: Variants Nr.1. Izmantojam tādas bittorentu lapas kā: http://torrentspy.com http://boxtorrents.com Vai nu skaties šajā te resources topikā Variants Nr.2: 1) uzzinu kādu animi gribu novilkt un meklēju iekš http://anidb.net 2) Tur izvēlamies suberu grupu un uzspiežam uz tās. Nākamajā lapā ir redzama info par konkrētu grupu. Tur ir redzama arī mājaslapa. 3) Ejam uz tās grupas mājaslapu un tur parasti ir sadļa "downloads", "torrents" jebšu kautkas tā. No turienes arī velkam. -------------------- |
ETM |
![]()
|
Visa anime ko es VILKU (cietnja un disku apmainja netiek njemta veeraa) tika njemta vainu no trubaam vai no DC++ otaku-anime hubiem. daudz tautas, bet tas viss ir aarzemees. http://www.otaku-anime.net/ aatrumi nav maniakaali, bet ja velk daudz ko paraleeli tad summaa buus labi.
-------------------- Because i can!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tā..... tagad varētu man pateikt, kas ir trubas? Tas nav torrenti, tas nav DC++? Kas tad?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |