![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Taa kaa neviens nav labu laiku meeginaajis vilkt nevienu no torrentiem, es paartraucu tos seedot (ja kaads tomeer uzrodas kam vajag tad, postojat).
Bet taa kaa buutu greeks mdsl open garden neizmantot, tad buus kaut kas jauns jaaseedo. Te buus saraksts ar animeem kuras pashlaik ir pabeigtas (ir visas seerijas pilniibaa) un atrodas man uz hdd no kuraam jums buus jaaizveelas ko man seedot, jo nav iisti jeega man pasham kaut ko likt nezinot vai tam maz ir pieprasiijums (piem. volzha uzlikto Genshiken neviens taa arii negribeeja, sedojot no pasha saakuma, ne baits netika uploudots ![]() QUOTE Ai Yori Aoshi [zx] Gaidu atbildes. Argento Soma [A-L] Armitage Dual-Matrix [zx] Armitage Poly-Matrix [zx] Blue Submarine No. 6 [zx] Boogiepop Phantom [V-A] Catgirl Nuku Nuku OAV [anime_fin] Cowboy Bebop Movie [A-L] Crest of the Stars [anime_fin] Earth Girl Arjuna [zx] El Hazard - The Magnificent World [Dizzy] Green Green TV [AonE-N!] .hack//LIMINALITY [A-L] Love Hina [zx] Memories [A-L] Nausicaa of the Valley of the Wind [zx] Neon Genesis Evangelion [zx] Noir [A-L] Oh My Goddess! [zx] Oh My Goddess! Movie [zx] Oh My Goddess! Adventures of the Mini Goddesses [AXP] Puni Puni Poemi [A-L] Read or Die OVA [A-L] Record of Lodoss War OVA [zx] Rurouni Kenshin - Reminiscence [zx] Saikano [AXP] Samurai Deeper Kyo [A-L] Tokyo Godfathers [A-L] Voices of a Distant Star [zx] Wonderful Days [A-L] ![]() -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Paarmaiņas pēc kaut kas cits, nedaudz mūzikas: Cowboy Bebop - Original Soundtrack 1
Viņš ir Monkeys Audio [.ape] formātā, tātad lossless QUOTE Description: Monkeys Audio is a fast and easy way to compress digital music. Unlike traditional methods such as mp3, ogg, or lqt that permanently discard quality to save space, Monkeys Audio only makes perfect, bit-for-bit copies of your music. That means it always sounds perfect exactly the same as the original. Even though the sound is perfect, it still saves a lot of space. (think of it as a beefed-up Winzip for your music) The other great thing is that you can always decompress your Monkey's Audio files back to the exact, original files. That way, you'll never have to recopy your CD collection to switch formats, and you'll always be able to recreate the original music CD if something ever happens to yours. Tracker : mDSL Tracker Torrent : Cowboy Bebop - Original Soundtrack 1 (APE)[OA - YKmh].torrent -------------------- |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nezinu kā citiem, bet man problēma ir tajā, ka es ļoti negribīgi izmantoju BT Latvijā. cenšos izlīdzēties ar DC++. taču vislabākā lieta ir trubaz. tur starp citu atkal ir brīva vieta, jo praktiski visa anime tika izdzēsta. varbūt tur var kauko uzmest? btw ja jau iesāku par trubām tad: tur ir uzmesta Furi Kuri (FLCL) kura ir mkv. un man tajos mkv dubi ir!
-------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
QUOTE(Outlawz @ Jan 19 2005, 18:02) nezinu kā citiem, bet man problēma ir tajā, ka es ļoti negribīgi izmantoju BT Latvijā. cenšos izlīdzēties ar DC++. taču vislabākā lieta ir trubaz. tur starp citu atkal ir brīva vieta, jo praktiski visa anime tika izdzēsta. varbūt tur var kauko uzmest? btw ja jau iesāku par trubām tad: tur ir uzmesta Furi Kuri (FLCL) kura ir mkv. un man tajos mkv dubi ir! par trubaz - neplānoju tur neko vairs likt vairāku iemeslu dēļ: problēmas ar vietu, pašlaik tur ir 1,2 Gb brīvi - neko nevar uzlikt un tur gaidīt kad varbūt būs vai rāk vietas un cerēt ka varēs uzlikt kaut ko sakarīgi pirms viņas atkal nav - tas nav nopietni, bez tam trubaz ir miskaste, pilns ar nepabeigtiem failiem, "new folder" utt pac es BT downloudoshanai arī gandrīz neizmantoju, 99% visa tiek novilkts ar labāko p2p programu - eMule, bet mēgināt te likt ed2k linkus ir vēl nereālāk kā likt torrentus. Tātad man paliek tikai divas alternatīvas ko izmantot failu izplatīšanai, kas neatstātu sliktu iespaidu uz eMule darbību (ir pieejami tikai mDSL lietotājiem, lai var izmantot open garden un neietekmējot parasto interneta ātrumu darbināt p2p) tie ir DC++ mDSL hubs, vai BitTorrent mDSL trackers. No šīm divām iespējām izvēlējos BT vairāku iemeslu dēļ: a) lielākā problēma (iemesls kādēļ es DC neuztveru par nopietnu p2p tīklu) ar DC++ ir tas ka netiek nodrošināta failu integritāte, BT un eMule faili tiek hashoti un atsūtītie faili tiek paarbaudīti pret hash lai lejuplādētais fails būtu vienmār 1:1 atbilstoš ar to kas tiek uploudots (negadītos ka tīkla traucējumu vai vēl nezinkā dēļ kaut bits kas tiek paarsūtīts viņā atškirtos no saakotnējā faila) DC++ neko tamlīdzīgu nenodrošina. b ) BT var sasniegt lielāku ātrumu, jo tur vienu failu vienlaicīgi var lejuplādēt no vairākiem lietotājiem un ja būtu apmēram 5-6 lietotāji kas vienlaicīgi lejuplādēto un uploudotu tad varētu sasniegt apmēram tādu pašu ātrumu kā trubaz. (par revconnect dc klientu nevajag nemaz domāt - tas tikai palielina iespējamību ka tiks bojāts fails kaut kur paarsūtoties - skat. punktu a) Bet lai nu kā būtu, ja grib no manīm caur DC++ lādēt, esiet laipni aicināti - sēžu mDSL hubā - hub.datuve.lv animes tur gandrīz nav un cilvēku maz (šad tad sigfa ir redzēts). QUOTE(Outlawz @ Jan 19 2005, 18:02) Ja tevi interesē FLCL es varu atrast diskus un nošārēt šo zx.flcl ,ja kas dod kādu ziņu.-------------------- |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
"pac es BT downloudoshanai arī gandrīz neizmantoju, 99% visa tiek novilkts ar labāko p2p programu - eMule"
BINGO ! Zelta vārdi revol. LONG LIVE eMule ![]() Pietam eMulē vienmēr var atrast un novilkt vecās relīzes kuras tika uploadotas pirms vairākiem gadiem, atšķirībā no BT kur torrenta dzīvotspēja ir ~3 nedēļas ![]() ed2k imho labākais p2p tīkls. Lai arī cik es daudz izmantoju BT. Tas joprojām manās acīs ir līčeru nets. -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ja tev ir kaut druscinja veseaa sapraata, tad taadai lietai kaa e-donkey vai e-mule neskarsies klaat pat ar desmitmetriigu stieni. Tur taada adware seezh iekshaa, ka tik turies.
-------------------- Because i can!
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
nu nu..padarbini attiecīgos tūļus (piem. spybot, ad-aware), uzliec ugunsmūri un dzīvo bez bažām..vairāk vai mazāk
-------------------- |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
QUOTE(ETM @ Jan 21 2005, 01:10) ja tev ir kaut druscinja veseaa sapraata, tad taadai lietai kaa e-donkey vai e-mule neskarsies klaat pat ar desmitmetriigu stieni. Tur taada adware seezh iekshaa, ka tik turies. pirmo reizi dzirdu, ka e-mule ir adware iekshaa, kaa nekaa tas ir opensource projekts. manupraat, tev pasham kaut kas nav ar veselo sapraatu |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tieshi taa: vairaak vai mazaak. es jau proveeju shito lietu. rezultaats: nenormaalas mokas pie instalaacijas atkjerot visus liekos regjistra ierakstus, talaakas mokas: absoluuts haoss failu markjeejumos, paarliels daudzums feiku, superstulbaa rindu sisteema. Un veel visi tie zobainiishi kas taa vien lien ciemos.
Daudz mieriigaak ir ja neizmanto to sviestu. Bet ir jau arii cilveeki kurus neuztrauc tas ka trojaanji un reklaamas vinju kompa resursus rij. EDIT: peedeejaa posta veel nebija kad raxtiiju atbildi. e-mule pashaa nav. e-donkeyaa pilna *****. bet pats ed2k tiikls ir nenormaali nedroshs zobainiishu izplatiibas zinjaa. -------------------- Because i can!
|
Revol |
![]()
|
QUOTE(ETM @ Jan 21 2005, 00:34) EDIT: peedeejaa posta veel nebija kad raxtiiju atbildi. e-mule pashaa nav. e-donkeyaa pilna *****. bet pats ed2k tiikls ir nenormaali nedroshs zobainiishu izplatiibas zinjaa. ed2k tiikls nav ne par kripatinju nedroshaaks kaa jebkursh cits p2p tiikls viirusu un citu nelabu lietu izplatiibaa, bet tur jau tas suns aprakts ka ir jaaizmanto ed2k linki no forumiem vai weblapaam kur vinji ir droshi, ja izmanto search tad pielietojot veselo sapraatu arii neko nevar nokert, viss ir atkariigs no lietotaaja. Man apmeeram 2 gadu lietoshanas laikaa, novelkot paaris simtus Gb nav gadiijies saskarties ne ar kaadiem viirusiem. Ja nav nosleepums kursh tad tavupraat ir labaaks p2p tiikls? -------------------- |
Laugh|nGMan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 118 Joined: 5-October 04 From: Riga, Latvia ![]() |
QUOTE(ETM @ Jan 21 2005, 01:34) Gribētu teikt, ka zobaiņi izplatās dēļ lāmēm kuras mēģina novilkt vēl neiznākušus softus, filmu skrīnerus, pr0n klipiņus un tml lietas. Vismaz manās ed2k linku zvejas vietās neviens members nav iepostojies ed2k linku uz trojānu vai citu šitu. Man liekas tu stipri pārspīlē teikdams "ed2k ir NENORMĀLI nedrošs". Acīmredzot tu visus p2p tīklus neesi iemēģinājis. Ko teiksi par KAZAA? ![]() UPS! bišķu esam novirzījušies no topika tēmas ![]() -------------------- Laugh|nGMan [ACF] [KOR] [CHN] [ARC]
![]() |
ETM |
![]()
|
Nu es veel drusku paturpinaashu offtopiku, jo uzskatu par pienaakumu atbildeet.
Es sheit izteicu tikai savu personisko viedokli. Gribi, lieto ed2k tiiklu, man tas buutiibaa vienalga. Personiigi man vecais, labais DC++ ir miiljaaks par visiem. Protams te saaks atkal kaads bljaut ka vot tas un tas labaaks, tad saku uzreiz: pilniigi iespeejams ka kaadam citam tas e-mule arii vairaak patiik un ir eertaaks, man pret to nav nekaadu pretenziju. Sakjert zobaini principaa jau var visur, bet pastaav konkreeti apstaaklji kas palielina to varbuutiibu. Pasargaats pilniibaa tik tieshaam nav neviens. Un par kazu es vispaar negribu runaat. P.S. Nu nezinu, ko var un ko nevar saukt par laami. Paziistu cilveekus, kuri turas pie pilniigas paarlieciibas, ka vinji laames nav, neuzskatu sevi par sliktaaku, bet negribu apgalvot ka neesmu laame. Nevar tachu cilveeks zinaat visu par visu. -------------------- Because i can!
|
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
Ja nu kādam interesē, iegāzu uz trubaz f t p sekojošu relīsi - Porong.Porong.Pororo.2003.DVDRip.XviD.AC3-WAF
Porong Porong Pororo is Kid Movie (short episodes). Typical kid program you find on TV but in Korean. Pororo's each "Playing" through the episodes illustrates basic principles in a relationship with the outside world with simple, repeated and indirect story-telling. Thus, the ultimate theme of "Pororo the Little Penguin" is to help kids to learn values and knowledge shared by children and parents all over the world. It is based on educational as well as entertaining story but storyline is not developed in didactic way. Therefore, Dialogue is minimal and visual is extremely important. The personalities of friendly animal characters in "Pororo the Little Penguin" are equivalent of children aged 4 to 7. Pororo and the other animal characters are round, simplified, childlike with smooth line. Pororo's world is designed in cozy and comfort atmosphere with maximizing soft touches adopted from the 3D CGI technology. http://www.pororo.net/en http://www.kocca.or.kr/ctnews/eng/SITE/dat...0311030002.html ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE Porong Porong Pororo (2003) ******************************************************************************** [RELEASE INFORMATION] SOURCE ******* : DVD (RC3) RIPPER ******* : Team_WAF (Wolf'PacK) DVD DATE ***** : 2004.01.** REL DATE ***** : 2004.11.10 VIDEO INFO *** : XviD 1.0.2 @ 940 Kbps Avg AUDIO INFO *** : AC3 4CH @ 384 Kbps FRAME RATE *** : 29.970 fps RESOLUTION *** : 640 x 480 (1.33 : 1) LANGUAGE ***** : Korean SUBTITLE ***** : English, Korean RUNTIME ****** : 01:12:34 REL FILES **** : Porong.Porong.Pororo.2003.XviD.AC3.1CD-WAF.avi (700M) ******************************************************************************** |
bbad |
![]()
|
beidzot pdsl ir piesleegts pie open garden.
ja kaadam vajag kaut ko no manas listes, ielikshu to hub.datuve.lv/tracker Adventures of Mini-Goddess [AXP] Ah! My Goddess The Movie [ZX] Akira [ZX] Armitage Dual-Matrix [ZX] Armitage III OVA [RG] BPS [A-Flux] Battle Athletes OVA [AU] Battle Athletes Victory [ZX] Bio-Booster Armor Guyver [AW] Black Heaven [P-A] Catgirl Nuku Nuku [anime.fin] Earth Girl Arjuna [ZX] Full Metal Panic [A-L] Furi Kuri [ZX] I can hear the Sea [ZX] Jin-Roh [ZX] Memories [A-L] Neon Genesis Evangelion [Renewal] [ZX] Ninja Scroll [AX] Noir [ZX] Oh! My Goddess OAV [ZX] Otaku No Video [RG] Project Arms S1 [ZX] RahXephon [A-L] Rurouni Kenshin - Reminiscence [ZX] Samurai girl [ZX] Serial Experiments Lain [ZX] She and Her Cat [D-A] Spriggan [ZX] Tokyo Godfathers [A-L] Tsukikage Ran [ZX] Wonderful Days [A-L] |
bbad |
![]()
|
kaads ieksh trubaz.com bija requestojis Wonderful Day's. Tagad uploadoju. Ja pa nakti nekas slikts nenotiks, riit no riita tur buus A-L rips.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:36 |