![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
kas tur ko nesaprast. vienkaarshi Cilveeks-linza man likaas smiekliigi.
![]() -------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Taa saucas tas anime.
![]() ![]() |
Hideki |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Linzmens buus labaak? ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
||
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Jautaajums to QUOTE ? tu gadiijumaa nerakstiiji tos seilormoon un citus tur mineetos uz kaseteem no RTL2 pirms 4 ,5 gadiem - tad tie gaaja pa sho kanaalu -es skatiijos ar -tas jau sen -tagad tas man liekas smiekliigi ka skatiijos par meichaam kas paarveershas - tagad skatos pa vivu vakaros seriaalu - AIKA -tas taads labaaks...
![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Rakstiiju no krievu kanaala THT. Un ,kaa jau teicu, taas seerijas ir krievu valodaa, taatad, nevar buut no RTL2.
P.S. Tu sev niku Inujasha panjeemi taapeec, ka seriaals patiik ? Prasu, jo cilveeki dazhi njem sev avatarus un nikus taadus, nemaz neko par vinjiem nezinot ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
baac nu man taa princese meeness vai kaa jamaa tulkojaaas
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Es neteicu ka man tie anime liekas super-duper. Kaadreiz likaas sailor-moon baigi labs a tagad : "omg, what have I been doing ???" Un tie cilveeks-linza un talismana pasaule ir galiigaakie meesli
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
cik labi tu sajuuties, kad naakas atziit to, ka katrs kaadreiz ir piedziivojis kaunpilnas situaacijas
![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jaa, man bija liidziiga situaacija, kad nesen panjeemu noskatiities Ghost Ship, kuru biju pirms tam sen sen redzeejis par TV. Toreiz likaas super cool, tagad taads pamuljkjiigs gabalinjsh.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
vo atcereejos Ghost Ship bija mana pirmaa anime ko redzeeju =) kau ka sen kinoteaatrii PSRS laikos veel =)
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
To Robik - kaa nevar buut ? tu ko tur runaa- tu domaa ka esi rakstiijis no THT tad pa citiem kanaaliem nevar iet shis seriaals -tad jau tu nemaz nezini , ja pirms tu kautko noliedz -TAD VISMAZ UZZINI VAI TAA TAS IR BIJIS VAI NEE? un kas par to ka panheemu nicku taadu- tev ar to ir kaada probleema? chista nesaprotu tevi ...
|
Seto |
![]()
|
UN veel kas - tavai zināshanai esmu noskatiijies gandriiz visas seerijas par Inujashu -taaka nevajag atkal teelot paargudro - Robikam domaats...
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Rob_X |
![]()
|
||
1. Iemaacies lasiit 2. Iemaacies saprast, kas rakstiits 3. Es teiktajaa nenoliedzu to, ka pa rtl2 gaaja seriaals |
||
Rob_X |
![]()
|
||
Tas bija ljoti parasts jautaajums, kam nebija tevi jaaaizvaino vai kaa ![]() ![]() |
||
Seto |
![]()
|
hmmmm ,
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 09:36 |