![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu jaa, no taam valstiim naakusi ne tikai demokraatija, republika un virkne zinaatnju atzaru ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Neko taadu man veesturee nemaaciija... Kur var kaut ko taadu izlasiit?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Taa tik veel truuka, lai skolaa maaciitu ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Palasi par Romas imperatoriem. Kurš tur bija tas "Visu sievu vīrs un visu vīru sieva"!
-------------------- Newerthless meanings...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Taa... daargie, juus neaiizraavaaties, ja ir tik interesanti, tad taisiet jaunu sadalju un tur apspriezhat... sheit nav iistaa vieta..
Nu un par homoseksuaalismu...tas ko juus te apspriezhat ir juusu moraalaas normas, kas ir iespaidotas no muusdienu sabiedriibas, bet tajaa laikaa tas bija normaali. Juus veesturi dziljaak palasiet un sapratiisiet ka sho var uzskatiit par romantiku. Tur taadas lietas bija uzskatiitas par normaalaam, ka dazhreiz no domas vien slikti sametaas... -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Varbūt nav nemaz tik dīvaini, bet man gan tā liekas...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jap, es domaaju vinjiem tas diivaini vareetu arii nelikties.. bet nu zini, man tas arii liekas anormaali..
![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Cilvēkam uznāca neliela "draudzības lēkme"...
|
Kikumi |
![]() ![]()
|
Es kā tāda izlēcēja iepostēju vēl vienu bildīti, kura man liekas tāda diezgan smieklīga. Enjoy...
|
Yume |
![]()
|
Ja, tada draudziibas leekme, kautgan man ir vien draudzene ar liidziigaam noslieksmeem, bet vinja taa daraas jo zin ka es peectam dikti lamaashos.. kaitina bezkauniigaa.. bet nu..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
tihiro |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Kautkas vienkārši skaists
![]() ![]() Attached image(s) ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kautkas man shite lika njirgt =D
![]() |
Yume |
![]()
|
Nez kaapeec shii bildiite pozetiivas asociaacijas nerada...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
un pat man ne...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |